Šomi Mi 9T.
Čudo od mobitela za te pare.

Iako bi i dalje najradje novu Xperiu, stvarno je čudo po svemu, al nek se jebu s 9200kn.

Druga opcija je OnePlus, al je isto preskup, eventualno ovaj novi jeftini OnePlus Nord. Onda možda i zamijenim Šomija za njega.

Tzereen Iako bi i dalje najradje novu Xperiu, stvarno je čudo po svemu, al nek se jebu s 9200kn.

Je, malo si je ekipica zabrijala.

Realno, takve si cijene mogu dozvoliti samo Apple i Samsung jer drže monopol. Ostali bi se trebali poklat za manje para i napravit fakat fajt u mid rangeu za 3-4 soma kuna s top techom.
    Huawei je narastao i došao tu gdje je jer je kao sad Xiaomi brutalno dumpao cijene. Sad su dobili krila i Pxx serija je zadnje dvije-tri generacije bezobrazno skupa.

Skupa, a ne nudi ništa osim bolesne kamere po meni.
    Uzeo sam P20 Pro i mjenjao za Note 9 prvom prilikom.

Glavni razlog? Nemožeš odvojeno regulirati glasnoću notifikacija i zvona. Jebeni retardi.

Kolko znam to za sad nudi samo Samsung, a možda i Sony, ali Sony nije relevantan na tom tržištu.

wooddiebone

A fakat je šteta tog Sonya.
      Marketing im je u kurcu teškom. Suradnja s operaterima nepostojeća. A cijene im određuje neki psihički bolesnik.
      Nije ni čudo da su postali mizerni.

A šteta, jer su uređaji i dalje stvarno vrhunski, samo kaj to više nikog nije briga. I puno toga i dalje inoviraju, al uzalud...
      Ko da im tehnički i istraživački dio nikako ne surađuje s marketinškim. Idioti samo takvi.

Tzereen
        Pričamo o Sonyu koji je u vrijeme bezelless displeja shippao telefone sa body-to-screen ratiom na iPhonea 3G.

Nikad nisu bili impresivni osim možda u ranim danima Xperie kad je još bio Sony Ericsson i kad su nudili najveći PPI na tržištu.

Sve preko 4000 za mob je puno previše i bolesno. Ko svršava na kameru nek docola pa za 16 000 kn uzme pravu stvar sa objektivom koji ih posere. Ili epski dron. GoPro za 3000 također nije loš.
          Žalosno kakvo je doba došlo kad kamera mora biti glavni selling point i razlog bezobrazno lude cijene.
          Ali uvijek je tako, sad smo u nekom prijelaznom razdoblju opet.

Za 2-3 god. takve kamere budu standard na low end modelima kao sve.
          Pitanje ko je spreman iskeširati sada.

wooddiebone
          Da, bezeli su im uvijek bili slaba točka. Pa i danas im nije kao drugima, ali ajde, draže mi je čak i to nego oni zubi i oči i sranja na ekranu. Preferiram ove modele sa skočnim kamerama, jer mrzim te urezotine i crne rupe na ekranu.

Tzereen ja sam isto bio fan xperie ali sonyjeva mobilna divizija je valjda vodjena od strane majmuna tako da nis od toga. isto kao i ti imam mi9t od prvog dana, zadovoljan sam, pogotovo mi se svidja dizajn bez notcha.

Tzereen

Prije koji mjesec isto sebi nabaio Mi 9t, vrhunski mobitel za te pare. Jednom sam se zajebao pa dao 3x više za telefon i više neću.

12 dana kasnije

Evo ga.
          Dolazi.

Mislim da je ovo trenutno best buy mobitel. Bolji i od Šomija.

Sony u mobilnoj diviziji je u gubitku, konkurencija ga pojela a još s takvim nabijanjem cijena, bolje da se fokusira na gaming, tv-e, kamere i sl.

7 dana kasnije