LG G3. Kad će više taj Android 5.1 Razbih prvi tempered glass nadamo se da će drugi dulje trajat.

LG G4 prije togao imao LG G3 koji je razbijen u akciji.
Maroon Gamer

Kakav je mob?
Odličan. Next gen display ali mi je G2 bio draži.

Zašto?

Zašto?
5,5" je previše, 5,2" mjera. Dizajn ljepši i ergonomija.

S tim da G3 ima najbolji body-screen ratio tako da izgleda manji nego što zapravo je,ali da slažem se da je 5.5'' previše. Moj sweet spot je negdje 4.7'' (nategnuto 5'').

Da li je itko imao priliku koristiti G Flex (2)? Dvoumim se između G Flex 2 ili G4  Koliko god da mi je fora zakrivljen ekran, ne znam kako je raditi na njemu, kakav je video i te spike...?

Uletit ću ko sivonja,ali na tvom mjestu bih uzeo G4.

Meni isto nikad nisu sjeli ti mobiteli s zakrivljenim ekranima, kao ni Samsungov Edge. Niti mi leze u ruci niti pod prstima. Niti su mi privlacni izgledom.

kakav je video i te spike...?
Ono sto sam ja isprobao, nema s tim problema. Iz normalnog kuta gledanja moba se ne primjeti neka opca deformiranost sadrzaja.
Najbolje ti otici u neki centar pa isprobat kako ti pase.

Uzeo bih ja oba, ali nemam potrebe za dva mobitela, jer imam jedno-te-isti jedini broj već skoro 15 godina 

Jedino da uzmem oba i da ih svaki dan mijenjam, ali je to preveliki seljačizam, čak i za mene  G4 je stvarno zvijer, dok opet G Flex 2 je spešl izgledom i ne viđa ga se baš često, a također vrlo jak mobitel.

Jesi ti to dobio na lotu?

Jesi ti to dobio na lotu?
Nope, prešao sam u prostitutke, cura me prodaje usamljenim udovicama za €200...u HR ima previše udovica  :(

Iskustvo, čak te i nauče nešto  8)

Šta nije da se Flex2 pregrijava kao blesav?

LG opcenito ima problema sa pregrijavanjem,ali koliko sam ja citao da istina je,makar je dezurni krivac Snapdragon 810. Pregrijava se i pocinje trokirati mob kad se CPU downclocka.

Zato i LG G4 ima 808 umjesto 810.

A super :( Taman ono što mi se full sviđa ima problema.

Samsung je isto odjebao Qualcomm sa S6 i S6 Edge,pa umjesto 810 uzeo svoj Exynos (makar tu sigurno nije samo pitanje pregrijavanja,već želje Samsunga da koriste svoje čipove zbog bolje optimizacije i publiciteta).

Došao mi je napokon Lollipop na Xperiu Z.
I fakat je puno bolji nego što sam očekivao.
Totalno ga je pomladio. Lijepo izgleda (izuzev što su sve ikone prevelike, al dobro), puno je brži, ugodnija tipkovnica, novi emotikoni, vurica nova je odlična i napokon imam close all na taskbaru
Odličan update. Svaka čast.

Ljepo, mada nevjerojatno da Z još uvijek prima nadogradnje.
Ja sam za svoju ExS dobio sam jedan jedini update (icecream). Rekao sam si tada da je to zanji puta da sam kupio neki flagship od Sony-a.

iPhone 4s
Prije njeg sam imal samsung s2 mini(prije njeg ajfon 3 pa reko da promjenim malo.)
Nikad vise na android.nikad
4s imam vec skoro 2 god,prezadovoljan sam s mobom :)