Novi trailer je odlican, jedva cekam ovo !
Mad Max
Kakve ima veze,dva razlicita profila igraca,a i sumnjam da budu bas svi nahrlili kupit MGS,sve je to planski razradjeno bez brige.Trebali su malo korigirat taj datum izlaska, sigurno bi bolje prosli...Yup.
Trebalo je to staviti 7 dana prije 1.9 tamo u 8. mjesec.
Ovako protiv MGS-a isti dan.
Teško.
Svatko tko i malo voli igre ce se odlucit za kupnju Mgs-a, ja prvi a pored takve igretine jednostavno nema smisla kupovat i Mad Maxa koji se tek treba dokazat i trebaju se cekat recenzije pogotovo nakon Arkham Knight situacije pri izlasku...
ja sam kupljen
https://youtu.be/k5whLyyccqU
Odlican gameplay, brdo toga za radit, fight izgleda zanimljiv, bit ce ovo jako dobra igra. Odigrat ce se kad Mgs euforija splasne...
https://youtu.be/1ma648hH0po
Sviđa mi se Max itekako.
Dupli, ali da podijelim. Toliko sam siguran u igru da sam platio i prednaručio PS4 verziju. Ako cura sazna nahebo sam.
Ne znam šta mi bi, ali sviđa mi se strašno igra.
https://www.youtube.com/watch?v=idsiK5mVjJ0
Izgleda jako dobro, samo mi se ne sviđa taj AC način otkrivanja mape...
Sve vise mi se igra svida, jos nakon mad max filma novog, hypeee
Totalno ce bit epic, vidi se stil avalanche studija i unistavanja svega zivoga bas kako i prilici Mad Maxu...
Jel se zna kad izlaze recenzije?
Izgleda tek tamo ponedjeljak...
https://twitter.com/DMC_Ryan/status/635862860107776000
https://www.youtube.com/watch?v=CSeudN-hpgk
System req se cine dosta ok.
Minimum:
CPU: Intel Core i5-650, 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz
RAM: 6 GB
Video: NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory or higher)
DirectX: DX11
HDD: 32 GB available space
Recommended:
CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz or AMD FX-8350, 4.0 GHz
RAM: 8 GB RAM
Video: NVIDIA GeForce GTX 760 (3 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7970 (3 GB Memory or higher)
DirectX: DX11
HDD: 32 GB available space
Moglo bi se lijepo vrtiti na prosječnim strojevima.
Veseli me ova igra, 2015. je već ovako imala odličan open-world streak, nadam se da će ga i ovo nastaviti
This Gen Gaming: 6.5
Mad Max isn’t going to be a game I call a must buy on release date or even something you must play. It’s defiantly worth giving a try because it can be quite fun to play at times. I liked the customization features for both Max and the cars, and I thought the game managed to be familiar but have a unique take on different things like combat for example. Although my thoughts of the game started strong, they dropped more and more as I advanced through the game. I’d say for now to hold off on your purchase until it drops in price.
Readers Gambit: 7.5
Mad Max will feel extremely familiar if you are a fan of the action-adventure genre. The map is expansive and strewn with shipwrecks, camps, and caves to investigate in search of salvage to upgrade Max, the Magnum Opus, and to help recreate areas of the wasteland. Although Mad Max’s approach to traversing these plains is on a completely different level. Mad Max truly shines is in the combat. The free flow combat system is something many players will be familiar with through its inclusion in Rocksteady’s Batman games, but where Mad Max differs is in the execution. Max is an unhinged brawler and his fighting style reflects that. Unlike Batman Max’s moves are unrefined and a blend of whatever feels good and the fastest way to inflict as much damage as possible. This includes clotheslines, Spartan kicks, agonising slams in to the ground that all feel unbelievably satisfying as you see dazed enemies lie before you. There are even extremely brutal shiv finishers Max can utilise when he has a knife, although instead of retrieving it he leaves it in the body, which is rather frustrating in a game in which resources are extremely scarce.
http://www.readersgambit.com/mad-max-review/
Nadao sam se necemu iznad prosjeka. Nista moram isprobat
Hm...ja cu pricekati ozbiljne recezente
Ovi su stvarno čudni. Mana igre kao krajolik? Svašta. Pa to je Mad Max a ne Alisa u šarenom gradu. Svašta.
Poslano sa S6 kante
Di si to procita? :-P Ovom prvom se krajolik svidja, a i drugom su vizuali plus. Dobro su mu i dali, ja bi mu jos minus dao za borbu, koja mi izgleda jako tromo i lijeno izvedeno. Svrlja sam po streamovima malo zadnjih par dana, i mogu shvatit zasto im je igra "monotona".
Nisam puno vise ni ocekiva, odmah na pocetku mi je ovo bilo osrednje, igrivo ali osrednje.
Pa vidi ovu recenziju linkanu pod cons. Boring scenery. Ja sam jučer po drugi put pogledao Maxa da se pripremim za rasturacinu.
Poslano sa S6 kante
Avalanche Studios have created a brilliant wasteland to play around in, but it is just that. A wasteland, devoid of any scenic wonderment and any really diverse areas, it’s all just sand with the odd car wreck tossed in for decoration.
Očito su mislili da nema nekakvih upečatljivih lokacija. Znam na šta misle, ali moram to vidjeti da bi ocjenio. Tipa nekakva lokacija unutar nekog kanjona gdje imaš dojam da si skriven od pustinje. Možda nekakva skrivena oaza sa zelenilom okolo. Napušteni radio toranj koji nekome služi kao utvrda, pa primjerice nekakva vjetrenjača na vrhu za struju i slično. Mislim ovo meni pada na pamet kako bi napravio da ubijem monotoniju wastelanda.
Ja sam je već platio tako da je i najveće smeće odigrat ću je.
Pa nekako i očekivano kao šta kaže blitz osrednje ali igrivo, s toga kao veliki fan filmova ovo sigurno odigram. Nadam se da ulovim vremena između MGS i Fallouta.
Meni je ova igra uvijek bila na "možda" listi, i to možda u slučaju da prebaci 75 na metacriticu. Tada ću za nju dati maksimalno 150 kuna.
Previse je dobrih igara a premalo slobodnog vremena za utrositi ga na prosjecne igre.
Sad ispada da glumim generala poslije bitke,ali realno i po trailerima se dalo naslutiti da će igra biti prosjek,što nužno ne znači da je loša. Rekao bih ono što su neki recenzenti nazvali ''Ubisoft open world formula''. Daj malo customiziranja,malo tornjeva za osvojit i hrpu collectiblesa.
Sigurno će se odigrati jer 7 uopće nije loša ocjena,samo kako je Bistric rekao - sad slijedi puno igara a malo vremena (a i novaca ).
Ajde ceka se jos recenzija, definitivno ce se ovo odigrat jednog dana...
Prvih sat vremena jako dobro,okolis nije samo sivilo nego ima boja i vizualno izgleda stvarno impresivno,uvod je perfektan,kretanje s maksom fluidno i zadovoljavajuce,fajt mesnat i sirov i najbitnije responzivan ko kod mordora ili batmana,za sad ja zadovoljan,ali videl bum kak bu poslije,ali mirisi na hit.
Pustinja + auti, šta će ti više.
Mad Max Day One Update on PS4 Includes Lots of Story and Gameplay Improvements
http://www.playstationlifestyle.net/2015/08/31/mad-max-update-ps4-includes-lots-story-gameplay-improvements/
Polygon - 5
Mad Max is a shallow, forgettable experience
Those inevitable wins felt empty, and that's really the biggest problem with Mad Max. The film franchise has always transcended the summer blockbuster genre, providing worlds and characters and scenarios that have stuck in my mind. Mad Max the game is the opposite; it's got chase scenes and big explosions and bloody fights, but nothing to remember it for. In spite of some annoying technical issues and questionable design, Mad Max is functional, but it's fluff, plain and simple.
------------------------------------------------------------------------------------------
IGN - 8.4
"Mad Max is an engaging rampage through a brutal world of depravity and loss that urges you to probe every ugly corner."
+Gorgeous Sandbox
+Honest, Savage Tone
+Cathartic Combat
– Visual Irregularities
– Repetitive Objectives
------------------------------------------------------------------------------------------
Gamespot - 6
The Good
The desert wasteland looks beautiful, with excellent lighting and weather effects
Car combat is explosive and thrilling
Peculiar characters draw you into the story
The Bad
Hand-to-hand combat is simple and easy to exploit
Logical inconsistencies pull you out of the world and story
Most missions feel repetitive and mundane
Despite its efforts, it fails to simulate survival in a dystopian wasteland
--------------------------------------------------------------------
Game Informer-7.5
At the end of the day, Max overtook some bases, ran a couple hundred cars off the road, met some forgettable characters, and buried his fist into the sunburnt skin of the villainous locals. Was it worth the effort? That ultimately depends on how much fun you had in performing these basic, repetitious open-world activities.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
God is a Geek - 7.5
Positives
Harpoon gun is brilliant.
Visually stunning at times.
On-foot combat is great.
Negatives
Story is a bit dull.
Car combat won't be for everyone.
----------------------------------------------------------------
Ovo nisu loše ocjene ljudi, zašto svaka igra danas mora dobijati devetke i desetke da bi bila validna na tržištu.
Još kako joj je predložak film, i kako je izišla ove godine, ovo je i odlično.
Tko je fan, ne sumnjam da će se zabaviti uz nju, SOLIDNA je igra i to je sasvim ok.
Uh, velike oscilacije u ocjenama. Polygon 5 a IGN 8.4 recimo. Kad dobijem igru javim dojmove. Biti će izgleda nekakav prosjek 7/10 što je kako reče Solid - solidno.
Evo ja igral do pola 4,a sad na posel uskoro sto dovoljno govori o igri.
Jedna od onih igara kojoj svako malo velis jos samo ovo i idem i tak prejde 3 sata,a da nisi ni trepnul.
Prica je dobra,nist posebno,ali postoji,voznja je napeta i brza i ima stvarno mnogo nacina za sijat kaos,level customizacije je na zavidnoj razini i za maxa i za njegovu masinu,stvarno ima puno nadogradnji,lokacije su raznovrsne i dosta zanimljive,fajt se siri u smislu krvolocnosti i vecim tenzijama sa svakim novim upgreadom,evo meni odlicna igra i kad bi ocjenjival ova od IGN-a ocijena mi je skroz realna.
Odlično. Jedva čekam da stigne igra pa da krenem i ja po pustinji i prašini.