IGN - 8.4

– Repetitive Objectives

------------------------------------------------------------------------------------------

Gamespot - 6

- Most missions feel repetitive and mundane

--------------------------------------------------------------------

Game Informer

- That ultimately depends on how much fun you had in performing these basic, repetitious open-world activities.
Ovo su neke stvari koje recimo mene potpuno odbijaju od kupnje. renda pošto ti igraš,kakve su misije?

A gle glavne misije su odlicne,a side misije su ko i u svakoj igri ovog tipa,unisti brdo ovoga,skupi brdo onoga,osvajaj baze,znaci klasicna open world igra sa utabanim smjernicama zanra i sad je to recimo strasan minus svima,a u recimo AC im bas i ne smeta,side misije nisu nista losije od recimo Batmanovih ili Mordorovih,ista shema.
Meni bitno da ja uzivam i to svake minute jer vec dugo nisam igral igru s ovakvom atmosferom,jos od fallouta 3.
Ima dosta animacija i par predobrih likova,voznja je arkadna ,ali bas pase,prasina se dize,kamenje puca,odvalis vrata sa harpoonom i odma i vozaca odneses i osjecaj je neopisiv,ovo bu nazalost jedna od onih igara koje se ocjenjuju sa dvostrukim standardom kak se vec i vidi u oscilacijama na vecim siteovima.

Gamespot da ovoj igri 6 isto kao i Rambo: The Video Game

:

A gle glavne misije su odlicne,a side misije su ko i u svakoj igri ovog tipa,unisti brdo ovoga,skupi brdo onoga,osvajaj baze,znaci klasicna open world igra sa utabanim smjernicama zanra i sad je to recimo strasan minus svima,a u recimo AC im bas i ne smeta,side misije nisu nista losije od recimo Batmanovih ili Mordorovih,ista shema.
Ja sam po njihovim recenzijama shvatio da su sve misije (glavne i sporedne) monotone i dosadne. Ako je ista shema kao i u AC i Mordoru onda će se odigrati,samo kad padne malo cijena.

Gamespot da ovoj igri 6 isto kao i Rambo: The Video Game
Zorno prikazuje kako je ocnjenjivanje igara stvar prošlosti.

http://1080players.com/index.php/xbox-menu/item/2103-mad-max-review 

Must purchase
Audio harrowing sounds and music reminiscent of the original movies tie you into the action
Graphics you would expect. The environment is detailed very well and isn't taken away from like other games due to focus on other areas.
Gameplay depth, endless world, kick ass combat and missions make for a vast experience. Some slight repetitiveness in missions but nothing too bad.

http://www.gamesradar.com/mad-max-review/

Mad Max might be formed from familiar parts of other games, but the car-wrecking, skull-cracking chaos it creates is a rewarding and expansive adventure.

zasad 73 na metascoreu sa 8 recenzija i samo dvije lose.

Čak je i Eurogamer dao za svoju recenziju tag "recommended".

http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-01-mad-max-review

Great!

Jesu ubacili ovaj klasik u soundtrack:

https://youtu.be/5wBTdfAkqGU

Sve bolja i bolja igra,nakon uvodnih 3-4 sata koji su jedan ogroman tutorial igra skroz otpusta sve kocnice i kaos pocinje,ludilo od igre,tolko toga za odradit da covjeku pozli,ali ona dobra mucnina :)
Cak i maksonji mozemo mijenjat kosu i bradu pa da lici na pravog divljaka.
Jebena igra,pogotovo moj reaper edition,bolji case jos nisam imal.

Upravo naletil na sandstorm i tak nekaj dobro nisam u igrama vec videl jako jako dugo,auti lete,dijelovi svega i svacega,auto se ostecuje,ako max izadje van auta,pada,zasticuje se rukom,svaki komad metala,kamena,bilo cega ga odbaci i smanji health i onda doleti konvoj pa fajt s autima po oluji,nemoj me jeeee*aaat,to je bila moja reakcija.

Sve bolja i bolja igra,nakon uvodnih 3-4 sata koji su jedan ogroman tutorial igra skroz otpusta sve kocnice i kaos pocinje,ludilo od igre,tolko toga za odradit da covjeku pozli,ali ona dobra mucnina :)
Cak i maksonji mozemo mijenjat kosu i bradu pa da lici na pravog divljaka.
Jebena igra,pogotovo moj reaper edition,bolji case jos nisam imal.

Upravo naletil na sandstorm i tak nekaj dobro nisam u igrama vec videl jako jako dugo,auti lete,dijelovi svega i svacega,auto se ostecuje,ako max izadje van auta,pada,zasticuje se rukom,svaki komad metala,kamena,bilo cega ga odbaci i smanji health i onda doleti konvoj pa fajt s autima po oluji,nemoj me jeeee*aaat,to je bila moja reakcija.
odlične impresije. jedva čekam da dobijem priliku i ja zaigrati this madness...

Pa jel moguce da jedino ja igram ovu igretinu?
Steta bas,vrijedna je svake kune.
Flipper ti stigla igra? Kaj se ceka?

Pa jel moguce da jedino ja igram ovu igretinu?
Steta bas,vrijedna je svake kune.
Flipper ti stigla igra? Kaj se ceka?
Izdavač je kriv sto premalo ljudi igraju igru u ovom trenutku.
Mogli su tjedan prije ili tjedan kasnije izdati igru ,ali ovako su je svima stavili na čekanje.

Pa MGS i ova igra su ko nebo i zemlja,ni slicne,sumnjam da su svi gameri svijeta samo MGS cekali.

Igram ja i ne kontam kako ispaliti harpun
Trebam li njega puniti kao pušku

Sent from Skynet

Dok ga ispalis trebas pricekat par sekundi da se napne opet,inace L1,naciljas i O,ili samo O i automatski prema meti rokne.

Pa MGS i ova igra su ko nebo i zemlja,ni slicne,sumnjam da su svi gameri svijeta samo MGS cekali.
Pa može ona biti razlicita u potpunosti, ali je ostala u totalnoj sjeni MGSa

Dok ga ispalis trebas pricekat par sekundi da se napne opet,inace L1,naciljas i O,ili samo O i automatski prema meti rokne.
Ma lega pokušavam ja sa L1 i O,na onom prvom kampu srušiti snajperista.
Al da ga jebeš ne reagira

Sent from Skynet

E ne znam onda,mozda ti je jos preslab harpoon.

5 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=vDy_hqlQRxQ

Tek sam počeo igrati, za sada izgleda, zvuči i kreće se vrlo dobro. Nadam se da igra neće biti pokušaj Fallouta.