Vidio sam Witcher 2 prvi put kod Chone prije par godina. Sve je on meni objasnio, pokazao i nahvalio igru. I stvarno je tako. Igra je odlicna.Samo polako.
Imam Witcher 3 za PS4 ali vec kad imam donekle sposoban komp reko' ajde da prije odigram dvojku.
Dosao sam do drugog chaptera. Vidim ja pojavljuje se tu i spominje jako puno zanimljivih likova i puno toga mi je bilo nejasno pa da si povecam gust igranja svratim na Witcher Wiki da malo proucim 'tko je tko, tko je s kim i tko tu koga'.
Otvorim wiki, krenem citati, listati i ostanem u soku ! Pozitivnom soku. Chono mi je rekao da je to po seriji romana i kratkih prica ali nisam niti mogao zamisliti opseg i dubinu price. Toliko zanimljivih likova, kraljevstva, bitke, povijest... Sve sjajno zamisljeno i jako detaljno.
Vec sam bio pokrenuo Witcher 2 na kompu i tako je glavni meni igre stajao jedno 2 sata dok sam na tabletu citao o Witcher svijetu i dobro se zabavio.
Sad cu nastaviti igrati s jos vecim gustom. A jos me kasnije ceka trojka. Milina. :
Sta si odabrao u Floatsamu?