Vidio sam Witcher 2 prvi put kod Chone prije par godina. Sve je on meni objasnio, pokazao i nahvalio igru. I stvarno je tako. Igra je odlicna.
Imam Witcher 3 za PS4 ali vec kad imam donekle sposoban komp reko' ajde da prije odigram dvojku.
Dosao sam do drugog chaptera. Vidim ja pojavljuje se tu i spominje jako puno zanimljivih likova i puno toga mi je bilo nejasno pa da si povecam gust igranja svratim na Witcher Wiki da malo proucim 'tko je tko, tko je s kim i tko tu koga'.
Otvorim wiki, krenem citati, listati i ostanem u soku ! Pozitivnom soku. Chono mi je rekao da je to po seriji romana i kratkih prica ali nisam niti mogao zamisliti opseg i dubinu price. Toliko zanimljivih likova, kraljevstva, bitke, povijest... Sve sjajno zamisljeno i jako detaljno.
Vec sam bio pokrenuo Witcher 2 na kompu i tako je glavni meni igre stajao jedno 2 sata dok sam na tabletu citao o Witcher svijetu i dobro se zabavio.
Sad cu nastaviti igrati s jos vecim gustom. A jos me kasnije ceka trojka. Milina.  :
Samo polako.

Sta si odabrao u Floatsamu?

Chono7
Prvo Rochea jer mi se Iorveth cinio kao zesci terorist sto vjerovatno i je. Ali kada sam proucio povijest i vidio da su Elfovi jedni od Elder Races i da su ljudi dosli kasnije i izjeb*** ih onda sam relodao save i odabrao Iorvetha.

Znao sam!  Meni je isto bolji taj put koji si odabrao

Roche je tipični primjer nacionalista kojeg realno ne možeš kriviti nizašto jer je 100% uvjeren da ono što je radi je u redu i jednostavno ne vidi drugačije. S druge strane, Iorveth je pak izuzetno ogorčena osoba koja je postala "terorist" više iz očaja, nego iz želje da radi sranja jer eto to može. Tehnički oba odabira su "jednako zlo", no oni koji izaberu Iorvetha imaju prilike uživati u najbolje dočaranom dwarf gradu ikad.

Da Vergen je fenomenalan! Meni je još u sjećanju ona krčma sa ovim znakom:

Došao sam do opsade Vergena. Vergen je stvarno prelijepa lokacija. Odiše nekom posebnom atmosferom.
Oduševljen sam igrom. Ima nekih manjih nedostataka ali ništa strašno. Borba mi je jako dobra. Questovi zanimljivi i raznoliki.
Priča i likovi su mi najjači dio igre. Odlično napisano.
BTW koliko chaptera ima ?

Gdje mogu najjeftinije nabavit igru?

Gdje mogu najjeftinije nabavit igru?
Ja sam kupio na Originu za 4-5 eura. Sad gledam cijenu i opet skocila na 20 eura. Strpi se malo i siguran sam da ce sad na Bozicnom snizenju opet pasti na 4-5 eura.

Na Steamu je skoro svaki sale možeš naći za 3 eura.

Pogledaj i na GOG-u sad oko blagdana.

BTW koliko chaptera ima ?
Tri chaptera.

Tri znaci. Volio bih da je više. Ne želim da završi. :)

Nenad_87 Treći chapter je malo prekratak za moj ukus, ali očekuj odličnu završnicu :)
danex83 Javi dojmove ako se odlučiš za kupnju ;)

Nenad_87 Treći chapter je malo prekratak za moj ukus, ali očekuj odličnu završnicu :)
danex83 Javi dojmove ako se odlučiš za kupnju ;)
Evo maloprije poceo treci chapter.
Probijam se u Loc Muinne. Stvarno nisam ocekivao da ce Philippa pomutiti razum Djevi od Aerdina. Zanimljivo. Jedva cekam da vidim sta ce biti.

Sorry na duplom postu ali moram.
Zavrsio igru prije nekih sat vremena. Definitivno jedan od najboljih RPG-a koje sam igrao. Ima nekih manjih gameplay problema. Armori su npr. mogli biti malo raznovrsniji ( DA: Inquisition mi je na tom polju puno bolji ). Skill tree je ok ali nista posebno. Mogao bih naci jos par stvari ali generalno igra je odlicna.
Prica i likovi su najjaca stvar. Zanimljivo, napeto, nepredvidljivo.
Ocijenio bih igru 9 Superb ( to sam pokupio na GS-u :)  ).
I da..nakom sto sam pogledao zavrsnu animaciju nakon creditsa mislim da nisam mogao dobiti bolji uvod u W3 koji pocinjem igrati veceras.

I sad krece ono pravo! Epic zavrsnica trilogije.

Nenad_87 Ako te dvojka ovako oduševila, uf... Da vidiš tek šta će ti trojka učiniti

Pa dost je dogurao on vec na w3. Mislim cak do skellige
Sigurno je ispocetka poceo sad nakon w2.

Pa dost je dogurao on vec na w3. Mislim cak do skellige
Sigurno je ispocetka poceo sad nakon w2.
Da. Sinoc pobrisao sve saveove i ispocetka. Vec sada mi se cini da ce mi W3 biti najbolji RPG koji sam ikada igrao. Igra briljira na ama bas svakom polju.