Ma zna on to,sve je vec to napravio ali kazem ti da je na misu i tipkovnici da stekne skill i prilagodbu jer idemo na bojiste

Spojen mi je DS4 na komp putem DS4Tool-a ali zelim se ponovno naviknuti na mis i tipkovnicu jer se vracam na BF3.
viper89
Hahahah...Ninja !

Kakve su kontrole slabe mozda bolje i gamepad 
Genijalna igra, likovi voice acting i sam svijet. Viper witchers ftw  8) Makar Geralt nije i previse bio witcher u ovom naslovu  Zato su to popravili x10 u nastavku kao i combat

ovaj trailer! mjuza i voice acting predobro nesto.
na 1

https://www.youtube.com/watch?v=HedLjjlSy3Y

Odličan nastavak... Najava ove igre me navela da odigram jedinicu. Sjećam se da sam kupio dvojku i nisam ju ni pokrenuo dok nisam jedinicu prešao.
Scena Foltestove smrti je definicija savršenstva...

Da ovo u spoileru definitvno. Meni je dvojka jako dobra i sa gustom sam je odigrao. Vise puta  :)

Odlican RPG. Odigrao ga jednom na X360, odabrao Rocheov put, a onda, khm, prodao igru.

Odlican RPG. Odigrao ga jednom na X360, odabrao Rocheov put, a onda, khm, prodao igru.

Dooobrooo, možda ga posudim od Veiguea kojem sam prodao igru, pa opet odigram uz, naravno, drugi odabir, mmmkeeey!

6 dana kasnije

Mucim se zadnjih dan dva s ovom igrom. Stvarno vrhunski naslov i uzivam u gameplayu i prici ali jako se tesko snalazim. Tesko mi je pronaci put kojim moram ici da obavim ili nastavim neki quest. Od mape nema nikakve koristi i jako se cesto gubim. Kruzim i pojedine questove tesko nalazim ili ih uopce ne mogu naci iako ima neki marker. Ne ocekujem da me igra vodi za ruku cijelo vrijeme ali dosta mi je komplicirano.
Dali je jos netko imao ovaj problem ?

Koji quest? Obično je sve rečeno kroz razgovor sa likovima. Neki put kada se nešto dogodi iznenada onda se quest line promijeni i treba drugim putem krenut. Kroz Journal bi trebalo sve biti objašnjeno.

What Chono7 said.
Osim ako je riječ o Loc Muinneu. On je stvarno zbunjujuće dizajniran. Tu ti savjetujem ili nas pitaj koji smo odigrali ili google pa traži određenu točku questa kao ja :)

Koji quest? Obično je sve rečeno kroz razgovor sa likovima. Neki put kada se nešto dogodi iznenada onda se quest line promijeni i treba drugim putem krenut. Kroz Journal bi trebalo sve biti objašnjeno.
Contract za Nekkere npr. Pise mi da moram pocistiti neki cave ili nesto...ne sjecam se. Stavim quest kao active i nigdje nikakvog markera. Nemam blage veze gdje ici. Jos jedan quest ima. Oznacim i nista...
Sam ja muto ili ?

Imaš jednu špilju izvan Floatsama. Nemreš fulat. Fora je što nije open world, pa malo moraš istraživat. Ali mislim da taj nekker contract uključuje 3 njihova gnijezda i to blizu vodopada izvan Floatsama i jedno negdje u šumi. Moraš imati Grapeshot bombu da uništiš nestove.

EDIT: lubanje su nekkeri.

6 dana kasnije

Vidio sam Witcher 2 prvi put kod Chone prije par godina. Sve je on meni objasnio, pokazao i nahvalio igru. I stvarno je tako. Igra je odlicna.
Imam Witcher 3 za PS4 ali vec kad imam donekle sposoban komp reko' ajde da prije odigram dvojku.
Dosao sam do drugog chaptera. Vidim ja pojavljuje se tu i spominje jako puno zanimljivih likova i puno toga mi je bilo nejasno pa da si povecam gust igranja svratim na Witcher Wiki da malo proucim 'tko je tko, tko je s kim i tko tu koga'.
Otvorim wiki, krenem citati, listati i ostanem u soku ! Pozitivnom soku. Chono mi je rekao da je to po seriji romana i kratkih prica ali nisam niti mogao zamisliti opseg i dubinu price. Toliko zanimljivih likova, kraljevstva, bitke, povijest... Sve sjajno zamisljeno i jako detaljno.
Vec sam bio pokrenuo Witcher 2 na kompu i tako je glavni meni igre stajao jedno 2 sata dok sam na tabletu citao o Witcher svijetu i dobro se zabavio.
Sad cu nastaviti igrati s jos vecim gustom. A jos me kasnije ceka trojka. Milina.  :

Ni jedinicu ne treba zapostaviti. Bogata i dugotrajna igra, a tu je i hrpa likova koja se pojavljuje u kasnijim igrama, nimalo lošije prezentirana.

Jedinica je po načinu naracije priče, atmosferi i prezentaciji kompleksnosti pojedinih odluka i dalje najbolja u serijalu.

Vidio sam Witcher 2 prvi put kod Chone prije par godina. Sve je on meni objasnio, pokazao i nahvalio igru. I stvarno je tako. Igra je odlicna.
Imam Witcher 3 za PS4 ali vec kad imam donekle sposoban komp reko' ajde da prije odigram dvojku.
Dosao sam do drugog chaptera. Vidim ja pojavljuje se tu i spominje jako puno zanimljivih likova i puno toga mi je bilo nejasno pa da si povecam gust igranja svratim na Witcher Wiki da malo proucim 'tko je tko, tko je s kim i tko tu koga'.
Otvorim wiki, krenem citati, listati i ostanem u soku ! Pozitivnom soku. Chono mi je rekao da je to po seriji romana i kratkih prica ali nisam niti mogao zamisliti opseg i dubinu price. Toliko zanimljivih likova, kraljevstva, bitke, povijest... Sve sjajno zamisljeno i jako detaljno.
Vec sam bio pokrenuo Witcher 2 na kompu i tako je glavni meni igre stajao jedno 2 sata dok sam na tabletu citao o Witcher svijetu i dobro se zabavio.
Sad cu nastaviti igrati s jos vecim gustom. A jos me kasnije ceka trojka. Milina.  :
Upravo počeo čitati knjigu Sezona oluja od A. Sapkovskog pisca cijele sage o Geraltu, svima znanog Witchera. Odlična knjiga, sve skupa osam knjiga u serijalu po kojem je naparavljena igra i snimljena serija(doduše u B produkciji nažalost).

Sent from my S5 using Tapatalk

Heh, ja sam baš završio s gledanjem TV serije Wiedzmin. Generalno i nije tako loše. Mislim da su čak i dobro izveli preinaku priče da Geralt bude poseban witcher, kojemu je više stalo do ljudi, i koji je zapravo sačuvao emocije (u smislu da njegova transformacija u witchera nije završila poput drugih). Ima i nekih odstupanja, tipa da čarobnice mogu imati djecu i sl. ali zgodno je za pogledati. Gluma i nije tako loša. Glavni glumac, Michal Zebrowski, je barem fizički jako dobro utjelovio Geralta. Uz to, ima dosta ženske golotinje.: p

Ovo nije kraj s ekraniziranjem Witchera - http://www.fair-for-all.com/index.php/gaming-kultura/film-i-glazba/item/424-witcher-filmsko-ludilo-pocinje-vec-2017-te

Tako da, ima i tu razloga za neki optimizam da će sljedeća biti bolje pogođena. :)

Nisam još gledao, ali svakako pogledam bez obzira na kritike.

Sent from my S5 using Tapatalk