Slučajno opet naletio na ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=mhvlra4Jsog
Uvijek oduševi.
The Witcher 2: Assassins of Kings
Zakon mi je kako to kaže mrtav hladan.
Slučajno opet naletio na ovo:kakav lik gerald ludi naci vristim
https://www.youtube.com/watch?v=mhvlra4Jsog
Uvijek oduševi.
Odigrao konačno ovo čudo i oduševljen sam. S obzirom da sam igrao nakon W3, tek sad zapravo cijenim taj rad i trud koji je uložen u stvaranje W3 jer je stvarno ogroman napredak, ali i u W2 ima super scena i priča je majstorski režirana.
Početak i opsada dvorca, zmaj i Foltestovo ubojstvo... pa onda bitka za Vergen i cijeli taj dio, savršeno. Kraj je malo antiklimaktičan , odlučio sam pustiti Letha i zaključiti priču u mirnome tonu, jer je ok lik, malo glupav al nemožeš mu to zamjeriti.
Od lokacija, Flotsam i šuma mi je bila malo bezveze, sve do kraja i prve borbe s Lethom a igra je zasjala dolaskom u Vergen.
Odabrao sam Iorvethov put jer mi je onaj nabrijani Roche išao na živce.
Sviđa mi se taj neki starinski štih u igri gdje nije baš sve nacrtano nego je dosta na samom istraživanju igrača.
Definitivno preporuka svakome za odigrati ovaj serijal, i masivna preporuka za pročitati knjige prije igara, jer ja sam tek čitanjem počeo zapravo cijeniti cijeli taj svijet, povijest i likove, a pogotovo odnos između Geralta, Yen i Ciri, koji je srž cijelog serijala, a CDprojektovci su ga okrunili u W3.
Definitivno preporuka svakome za odigrati ovaj serijal, i masivna preporuka za pročitati knjige prije igara, jer ja sam tek čitanjem počeo zapravo cijeniti cijeli taj svijet, povijest i likovePotpuno se slažem, prva igra je sasvim drugo iskustvo ako pročitaš knjige.
I sad moras odigrat odabravsi Rocheov put, jer imas totalno drugaciju igru.
Ako netko treba kod za PC verziju na GOGu neka se javi na PM.
Taman mi je someone poklonio kod i nakon par min dobio i svoj jer sam igrao gwent closed betu.
Je, dobio sam i ja, makar mi je to jedina igra koju sam kupio na GOGu lol.
Ako netko hoće, PM.
Treba skupiti sve kodove viška i napraviti FFA nagradnjaču. To već dugo nismo imali.
Treba skupiti sve kodove viška i napraviti FFA nagradnjaču. To već dugo nismo imali.Kodovi vrijede do 29. 5.! Tako da... Ja već iman nekoga kome ću dat, sorry.
Samo vi to međusobno podijelite prije nego kodovi propadnu. :
Izenadilo me ugodno kako igra lijepo izgleda i dan danas, plus odlicna podrska za XBOX 360 gamepad!
Izenadilo me ugodno kako igra lijepo izgleda i dan danas, plus odlicna podrska za XBOX 360 gamepad!naravno da je odlicna podrska
http://www.pcgamer.com/the-witcher-2-e2809cdesigned-with-console-in-minde2809d/
Samo me jebe dice, ne mogu bacat kocke nikak na gamepad, nekad uspijem nekad ne
ja krenuo Wtichera 2 morao odustati od jedinice stalno mi se kresa i bude crni ekran pa sam morao komp stalno prisilno resetirat.
Grafika je predivna i danas, svida mi se taj stil bajkoviti ajmo rec u dvojci, a i igra je teza od trojke i jedinice pa rekao bi puno. I neprijatelji te love po pol mape, za razliku od trojke gdje brzo odustanu
Odigrat cu kad dodem s broda. Nisam tricu zavrsio jer sam otisao na brod, a taman mi se razvila igra, dosao sam do 30 levela. Mozda cak krenem od jedinice pa da kompletiram serijal.
Odigrat cu kad dodem s broda. Nisam tricu zavrsio jer sam otisao na brod, a taman mi se razvila igra, dosao sam do 30 levela. Mozda cak krenem od jedinice pa da kompletiram serijal.Ako imaš PC, odigraj jedinicu. Staromodna je, glasovna gluma je ponekad očajna, ali je atmosfera neviđeno dobra i radnja intrigantna. Uz to, baš je poseban gušt preći trilogiju u jednom dahu. :)
U jednoj stvari se klanjam CDPRu. Naime, u jedinici i dvojci sam vidio da je Geralt prije amnezije Yen vidio kao ljubav svog života. No uz Triss s kojom prolazi novije avanture, nisam nikako mogao povjerovati u to. I onda se dogodila trojka i ta savršena karakterizacija. Koliko su života unijeli u Yen. Naravno i knjiška karakterizacija je tu, no činjenica da su u jednom nastavku uspjeli uvesti lik za koji se i igračima čini da je već stoljećima tu... To je stvarno znak vrhunskog pisanja i karakterizacije.
Bas rijesio quest In the Claws of Madness odlican quest
Mada sam ja konjina xD spasio sam onu dvojicu i ubio unog Nifl duha. A u biti trebao sam ih poslat dolje k njemu da ih ubije jer ta dvojica su supci, al eto...