Odigrao konačno ovo čudo i oduševljen sam. S obzirom da sam igrao nakon W3, tek sad zapravo cijenim taj rad i trud koji je uložen u stvaranje W3 jer je stvarno ogroman napredak, ali i u W2 ima super scena i priča je majstorski režirana.
Početak i opsada dvorca, zmaj i Foltestovo ubojstvo... pa onda bitka za Vergen i cijeli taj dio, savršeno. Kraj je malo antiklimaktičan , odlučio sam pustiti Letha i zaključiti priču u mirnome tonu, jer je ok lik, malo glupav al nemožeš mu to zamjeriti.
Od lokacija, Flotsam i šuma mi je bila malo bezveze, sve do kraja i prve borbe s Lethom a igra je zasjala dolaskom u Vergen.
Odabrao sam Iorvethov put jer mi je onaj nabrijani Roche išao na živce.
Sviđa mi se taj neki starinski štih u igri gdje nije baš sve nacrtano nego je dosta na samom istraživanju igrača.
Definitivno preporuka svakome za odigrati ovaj serijal, i masivna preporuka za pročitati knjige prije igara, jer ja sam tek čitanjem počeo zapravo cijeniti cijeli taj svijet, povijest i likove, a pogotovo odnos između Geralta, Yen i Ciri, koji je srž cijelog serijala, a CDprojektovci su ga okrunili u W3.