Ako znacajan dio gejmpleja bude bio u stilu Tenchu igara, Ghost of Tsushima jedva cekam.
Jednostavno, toliko sam volio da u Tenchu 2 i Tenchu Fatal Shadows likvidiram protivnike podmuklo iz zasjede, da jos imam odlicne uspomene na te igre.
Samo da Sucker Punch poboljsa komande u odnosu na Tenchu, plus ''open world'', ovo bi mogla biti igra generacije za mene.
Ghost of Tsushima
Ako znacajan dio gejmpleja bude bio u stilu Tenchu igara, Ghost of Tsushima jedva cekam.Nebi se ja kladio da će ovo bit na tragu Tenchu igara.
Jednostavno, toliko sam volio da u Tenchu 2 i Tenchu Fatal Shadows likvidiram protivnike podmuklo iz zasjede, da jos imam odlicne uspomene na te igre.
Samo da Sucker Punch poboljsa komande u odnosu na Tenchu, plus ''open world'', ovo bi mogla biti igra generacije za mene.
Ipak se u Tenchu radi o ninjama dok si ovdje samurai.
Ako znacajan dio gejmpleja bude bio u stilu Tenchu igara, Ghost of Tsushima jedva cekam.Nebi se ja kladio da će ovo bit na tragu Tenchu igara.
Ipak se u Tenchu radi o ninjama dok si ovdje samurai.
As one of the last surviving samurai, you rise from the ashes and move beyond your traditions to forge a new way of fighting - the way of the Ghost - as you wage an unconventional war from freedom of Japanhttps://www.suckerpunch.com/
U traileru je prakticki prikazana ta transformacija iz samuraia, a u onih par sekundi gameplaya se nazire stealth.
Gameplay ce na kraju biti kombinacija akcije i stealtha.
I approve.Ako znacajan dio gejmpleja bude bio u stilu Tenchu igara, Ghost of Tsushima jedva cekam.Nebi se ja kladio da će ovo bit na tragu Tenchu igara.
Ipak se u Tenchu radi o ninjama dok si ovdje samurai.As one of the last surviving samurai, you rise from the ashes and move beyond your traditions to forge a new way of fighting - the way of the Ghost - as you wage an unconventional war from freedom of Japanhttps://www.suckerpunch.com/
U traileru je prakticki prikazana ta transformacija iz samuraia, a u onih par sekundi gameplaya se nazire stealth.
Gameplay ce na kraju biti kombinacija akcije i stealtha.
nadam se GP na E3 :)
Tzereen Jesi nahajpan? xD
Druge djeluje ko concept art, ali prvo djeluje ko real thing. OMG if tru!
Ja ću ovo igrat na aparatima
nadam se GP na E3 :)potvrdjeno da ce bit na E3
Ovo me iskreno zanima i više od TLOU2.
Dapače, TLOU2 ni ne želim gledat gameplay. Da si ne spojlam više ni sekunde. Ne trebaju mi opće prodavat igru, kupujem dva collectorsa.
Sucker zna napraviti jeben gameplay, odlican svijet i ono brzo i "sticky" kretanje igraca.
Jos se i ponovno vracaju na Stealth tako da ce napraviti najbolju AC igru ikad.
O da da, zanima me ova igra. Japan, samuraji, Sucker punch, može može.
Prva slika je predivna! Jedva čekam E3 i vidjeti game play. Ni malo ne sumnjam u SP, bit će ovo igretina.
Samo da misije nisu repetitivne i siromašne ko u Infamousu.
https://youtu.be/IqMKxmaQlI4
No love for this?
Izgleda jako lijepo i atmosfericno, pogotovo fajt sa "frendicom". Boje iskombinirane sa sivilom i tamnoscu rata bas lijepo pasu.
Za gameplay tesko procijenit. Znalci bi mogli znati vise.
Nekako sporo, jednolično i dosadno mi gameplay izgleda. Okolina ubija, atmosfera u onom demu je savrsena.
Igra izgleda prejebeno.
Zašto nisu dali nikakve datume.
Malo je previše igara najavljeno s istom tematikom, imam osjećaj da ću se zasitit japana i samuraia sljedeće godine.
Svidjelo mi se što sam vidio, kupit će se.