weky Meni nije jasno kako je trava u igrama cijelu generaciju sranje, i onda boom TLOU, boom Tsushima. Ne znaš koja igra ima bolju i gušću travu. Lajkam, ali mi nije jasno.
wooddiebone chono7 Bilo je jebenih trava u igrama. Far Cry 5, HZD, RDR2, Tarkov... Čak i manje depresivni brat TLOUa 2, Uncharted 4. Witcher meni iskreno i nije neki blistavi primjer trave. Trava i voda su jedine zamjerke koje imam na tu igru.
wooddiebone Interakcina je impresivna. Ali statično izgleda meh. Kak su oni to radili? Jel to hairworks? Ne vidim zašto ne bi bio dovar use case 😉
chono7 Hairworks su krzna, kosa, griva i razno razne dlakave izrasline monstera 😁 Poseban je cloth sustav za odjecu. Trava i drvece je njihovo koliko sam skuzio. Zapravo cijeli foliage je impresivan, interaktivno, kolicinom i izgledom
wooddiebone Ja ću bit zadovoljan sa 7/10. Baš sam se za taj segment igri zapalio. Počeo jučer AC Odyssey. Vratilo me u osnovnu školu sa voice actingom i zabavnosti.
weky wooddiebone Počeo jučer AC Odyssey. Nemoj. Ubit će ti volju za Tsushimom koji je po svemu sudeći bolja open world igra.
wooddiebone weky Ne mislim igrat Cušimu day one. To mi je fakat relativno daleko od liste prioriteta. Sviđa mi se, ali nisam fan Sucker Puncha nakon Sly Racoona. Ma i da jesam, to mi jednostavno nije Day 1 igra. Al nije mi ni Horizon Forbidden West, a ogroman sam fan prve igre tak da to nimalo ne umanjuje činjenicu da mi se Cušima po prikazanom jako sviđa.
DarkPunisher maverick budes li dao vise od 89 dakle vise nego Sekiru, brisem ja svoj acc sala mala <3 Ako bude bolje od sekira ja rezem mudo eto ali od srece
wooddiebone Souls fanovi su najbenigniji slijepi fanboyi koji postoje. Znači ne mogu vas isprovocirat nikako.
maverick foggy gorane biti ce problema u kokosinjcu! wooddiebone mi smo jedini pravi i istinski fanovi. Mi se ne zamaramo metascoreom, prodajom i ostalim idiotarijama.
Tzereen Al fakat me zanima jel dobra igra ili ne. To mi je još ostao CE pre-order pa ne znam dal' da kanceliram i ovo.