Onimusha pokazuje realnu atmosferu tog doba? Hmm pogotovo kad se demoni spawnaju, ti ih slashas oruzjem koje usise soul i aktivira Oni mode.

:
Bravo, sad mi još citiraj di sam ja napisao da Onimusha pokazuje realnu atmosferu tog doba??
jesi li ti uopće igrao tu igru??

Pa skoro sam se ja aktivirao, ali sam se nekako skulirao.  xD
Zbilja nije bila dobra usporedba...  đeo
kaj ste se nakurili.. vidim da niste shvatili usporedbu, nisam ja igre direktno uspoređivao, pa tko može uspoređivati jedno feudalno japansko mačevanje sa vukodlacima i puškaranjem u trećem licu, alo??

Ghost je po meni showcase sa minimalnom interakcijom ko što je bio The Order 1886
a Sekiro mi po traileru izgledao hardcore ko Demon Souls, a ako to nije onda super jer sam ja obožavao Tenchu i igrao sve From Softwarove igre za vašu informaciju.. tako da se ne morate previše uzrujavati i unaprijed zaključivati
Nije da te napadam, ali po cemu showcase?? Pa konzola je na zalasku, ne treba se dokazivati, od kud ti takvi zaključci?

Poznavajuci Sucker Punch oni nikad nece dat igru sa minimalnom interakcijom jos od N64 pa do PS4. Svaka igra im je gameplay first, a ovo je ogromna open world igra, a ne hodanje kroz hodnike kao Order tako da jednostavno nema sanse da ne bude kao i svaka SP igra dosad. Ne znaci ako je Order bio takav da sve igre sa dobrom grafikom moraju bit takve, pa pogledaj svaka PS ekskluziva jebeno izgleda i vecina su itekako dobri naslovi.

A sta se showcasea tice sta renda prica, pa da - svaka konzola na kraju ima svoje "swansong" naslove koje ce iscrpit sve sta mogu. Samo sto PS4 nije na kraju, ni priblizno... koliko igara dolaze i svi first party studiji a i multiplat se doslovno natjecu tko ce bolje napraviti. Top studiji ce se uvijek dokazivati. Zato su i top studiji. Mi mozemo samo uzivati.

Koliki je zapravo paradoks kad kažem da mi Sekiro: Shadows Die Twice izgleda bolje od ovoga?

Gameplay GoT-a, s mehaničke strane, sudeći barem prema onoj E3 prezentaciji mi ne izgleda nimalo impresivno. S druge strane, Sekiro se pojavio od nikuda i zapravo je ono što sam očekivao od GoT-a. Doduše, ta Akira Kurosawa atmosfera Ghost of Tsushime i realni prikaz borbe tog doba je meni osobno raj ovog medija gledano s tog stajališta, bez daljnjeg, ali nadam se da će igra imati zadovoljavajuću mehaniku, inače džabe sve. Grafički prikaz mi ne radi prevelike podražaje u donjem dijelu tijela zadnjih nekoliko godina.

Isto tako nisam iznenađen previše tim zapdanjačkim/istočnjačkim kontrastom. Po meni je ovo još jedan primjer rastućeg trenda u kojem imaš zapadnjake koji naginju filmskoj industriji i nekakvom realizmu, i istočnjake s druge strane koji se više bave mehanikama samog gameplaya. Naravno da ne otpisujem ovu igru ni SP (čak ni nakon lošeg Second Sona), dapače, ne mogu dočekati da vidim više. Čisto, eto. Nekakvo drugo mišljenje i lagana skepsa viđenog. Da ne spominjem još i Nioh 2. Doba samuraja, indeed.

Čak sam zaboravio i na Onimushu.

Lažem. Nikad ne zaboravljam Onimushu.  ,)

Los second son?  :

anyway, Nioh 2 ce sve to razvalit.  <3

koja uzivancija za samurai fanove, sekiro ce bit top bas mi drago da ne rade jos jednu soulsborne igru, sucker novi IP... nioh 2 hypuru max

Second Son je bas vrhunska igra, dobra prica, dobar glavni lik, jeben i zanimljiv gameplay i fenomenalna atmosfera, igra koju jos i danas rado zaigram.

Molim da se ekipu koja kaže da je Second Son loš prikladno kazni.

Dovoljno su kažnjeni što nisu u stanju uživati u toj igri.

Dvije samurajske igre uskoro, a tako smo dugo čekali da se i jedna pojavi. Uživancija.

Dvije samurajske igre uskoro, a tako smo dugo čekali da se i jedna pojavi. Uživancija.
mislis na sekiro i nioh 2 za iducu godinu? ne vjerujem da ce ovo stic za 2019. developeri su rekli da su tek na 50% razvoja

Mislio sam na ovo i Sekiro, Nioh nisam uzeo u obzir, a trebao sam, malo sam igrao i čini mi se ok.

8 dana kasnije
godina kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=Bbj9qaaEvt4

3 mjeseci kasnije

Bolesno dobro.

Iš đavle, sad i to moram kupit...

EDIT:

1 / 2

Ma mršššš

Travanj - RE3
    Svibanj - TLOU 2
    Lipanj - Ghost