Imam oko 7h i zadovoljan sam. Sad vidim zašto su neki dali ispod 8 i zašto nisu oduševljeni kao neki.
Meni sigurno neće ići ispod osmice ali teško da će biti 9/10 kao što sam mislio prije igranja.
Prvo što moram pohvaliti je odlična atmosfera, art, mjuza i grafika. Stvarno sve pohvale za to! Priča za sad nije spektakularna ali služi svrsi.
A za ostalo ću staviti + i -
+Jin mi je sasvim okej. Ne kužim zašto bi glavni lik trebao biti u svakoj igri vrhunski odrađen kao Joel, Raziel, Aloy, Big Boss, Geralt, Nathan Drake itd.
+Combat mi je zanimljiv. U početku zna biti teško ali čim se pohvataju kontrole i malo nabrije lik, odmah bude lakše.
+Razvoj lika i odabir mogućnosti je rarnovrstan.
+Kozmetički dio također.
+Otok je predivan i više manje svaki dio je drugačiji.
+PS mode.
+Side misije nisu poštarica.
+Brzinsko skupljanje resursa (joj šta bi dao da svaka igra ima ovako. tebe gledam RDR 2)
+Super brzi fast travel!
+Nema masu oznaka na mapi i vjetar kao smjer je ful kul.
-Poprilično glup AI.
-Jahanje konja mi nije baš gušt, pogotovo kad sam RDR 2 prešao na proljeće.
-Moglo je biti više životinja i da su njihovi pokreti i život realniji. Tu me također razmazio RDR 2.
-Također random događaji.
-Pretjerano forsiranje lišća. Nisam bio u Tsushimi ali nema šanse da je tako zapravo.
-Vidiš neku stijenu gdje bi Jin mogao skočiti. I kad to probaš lik propadne u crnu rupu (doba PS-PS2).
-Emocije na licu kod likova. Jbg tu me TLOU II razmazio.
Razlog zašto ova igra ne zaslužuje 9 ili više je taj što osim grafike i arta ništa ne radi vanserijski ili neviđeno.