Jbt GOW prakticki metroidvania zanr, di si to izvukao xD Klasicna open world igra, AC u Japanu pretty much
Ghost of Tsushima
- Uređivano
Nadam se da će do subote moj unboxing biti online.
Uuuuu znaci bice video?
Vrh, jedva cekam
Nadam se da danas Sancta i GLS šalju obavijest da je igra na putu do mene. Nisam još ništa dobio, a inače oko 9h već stižu svi mailovi.
Sad mi se igra.
Pogotovo kad čujem da nema bullshita sa umjetnim dizanjem težine iz Sekira.
Dobro, šta je ovo? Nitko od ponoći ne igra??
- Uređivano
Foggyeva platina mi je ubila želju za igrom.
Konja sam nazvao Nobu. I uzeo crnog. Zasad toliko.
Možeš imenovat konja?
Odlično. U RDR2 je bio Esteban, sad će isto bit Esteban.
wooddiebone Mozes, ali biras 1 od 3 predefinirana imena. Inace bi bio fart.
- Uređivano
Igrao par sati jučer i nažalost, iako sam se nadao da se neću složit s recenzijom, za sad sve izgleda kao da ste bili u pravu. Odradio nekih 5-6 main questova i par sporednih i svi do jednog su bili generični, predvidljivi i već sto put viđeni. Likovi također crno bijeli - čak i Jin, a pogotovo sporedni. Čak mi glavni negativac djeluje najzanimljivije, al pretpostavljam samo zato jer do sad još nisu otkrili puno o njemu Znam da nije usporedivo, ali nakon Last of Us Part II, ovo mi djeluje niskobudžetno što se tiče likova i priče.
Igra izgleda stvarno predivno, to se ne može osporiti. Borba mi je isto dobra, čak i teža nego što sam očekivao. Stavio sam si na normal i vrlo se lako pogine ako par put fulaš parry ili se malo opustiš.
Vidjet ćemo dalje, ali za sad - Tresla se brda...
A ne možeš uspoređivati igru kojoj je osnovica priča, s attmosferičnom Open world igrom.
Upravo zato sam za Cušimu pogledao i pročitao sve žive recenzije, dok za Tlou2 neću.
Kak mislite generični kvestovi?
Opišite 2-3 u spoiler ili bacite na PM slobodno.
Kaj mislite da samo ja ne čitam foggyeve recenzije?
- Uređivano
Kak sam taj dio prepustio?
Napisao je da se svodi na isti pristup a većina sporednog sadržaja su filleri.
Nigdje nije opisao radnju kvesta, na to sam mislio. Npr jel te Jura pošalje do Ševe koji je zaklan, a Franc stoji iza svega.
weky
Sucker Punch je pokazao kolko zna o side questovima u Infamousu.
Tolko su im dobri side questovi da se svaka treća glavna misija igrala upravo kao side quest.
Lol.