A ne možeš uspoređivati igru kojoj je osnovica priča, s attmosferičnom Open world igrom.
Upravo zato sam za Cušimu pogledao i pročitao sve žive recenzije, dok za Tlou2 neću.
A ne možeš uspoređivati igru kojoj je osnovica priča, s attmosferičnom Open world igrom.
Upravo zato sam za Cušimu pogledao i pročitao sve žive recenzije, dok za Tlou2 neću.
Kak mislite generični kvestovi?
Opišite 2-3 u spoiler ili bacite na PM slobodno.
Kaj mislite da samo ja ne čitam foggyeve recenzije?
Kak sam taj dio prepustio?
Napisao je da se svodi na isti pristup a većina sporednog sadržaja su filleri.
Nigdje nije opisao radnju kvesta, na to sam mislio. Npr jel te Jura pošalje do Ševe koji je zaklan, a Franc stoji iza svega.
weky
Sucker Punch je pokazao kolko zna o side questovima u Infamousu.
Tolko su im dobri side questovi da se svaka treća glavna misija igrala upravo kao side quest.
Lol.
wooddiebone Tolko su im dobri side questovi da se svaka treća glavna misija igrala upravo kao side quest.
Čak su mi neki Mythic questovi bili bolji od grupice main questova.
Ne znam što su Mythic questovi, ali poanta mog posta je bila da Sucker Punch ne zna raditi side questove.
Tolko su mi očajni u Infamousu da se nadam zapravo da su u Cušimi sličniji Assassin's Creedu nego Infamousu.
wooddiebone
A nisi daleko od istine. S druge strane, Insomniac je još gori. Mislim da je prva polovica Spidermana jedan dugački tutorial za side sadržaj.
Te stvari ili nek izbace full, ili nek ih skroz revampaju na next genu. Ionako nikad neće imati sadržaja kao Assassins Creed kojeg radi doslovno 1000 ljudi.
Slažem se čak s oboje. Al meni uopće priča nije toliko bitna u takvim igrama. Bitno je da je zabavno i nedosadno, a i SpiderMan i inFamous su mi bili zabavni zbog gameplaya.
(Osim onih retardiranih misija s Mary Jane u SpiderManu, majko isusova koji smor...)
I meni su bili zabavni prvih sat-dva dok nisam odustao od igre.
Solide, sad si mi spojlao moj Limited Edition.
Evo, uspio se dogovoriti s GLS om I pokupio paket na putu za Zagreb.
Unboxing će doduše čekat, ko zna kad ću imati vremena.
E to je steelbook
Nadam se da će bit speciala za naručit tipa kroz dva tri mjeseca.
Ovaj bi htio imat.