Da da to i meni smeta. Lik odleti ko da ga je nosorog pokupio.

Btw kad će više ta recenzija 😃

U 16h. Nadam se da onda i foggyeva online jedva cekam procitat. 😃

maverick
Pa to I kazem, ne secam se da su govorili da ce biti tolko gameplay autenticni, vise vizuelno I samim vajbom.
Svakako jeste smesno kad likovi lete naokolo 🙂

85 na meti.
Nije loše.
Nije bilo za očekivati da će Open world igra dobiti više od toga. Tako da je ovo super.
I koliko vidim, generalni konsenzus je da je igra odlična za ono što je, a na nama je da znamo volimo li takve igre ili ne.
Ako volimo, ocjena bar 5 za poena gore, ako ne, za 5 do 10 poena dole.

Da, ma super su realni ovi sa stotkama 🙂
Zanimljivo je kako su ocjene oko sedmice i 9-9+. Baš me zanimaju i dojmovi drugih forumaša.

I mene.
Doduše, najviše me zanimaju moji dojmovi. 🤣

Tzereen Pa to i je poanta svemira, uzet ćeš igru jer ti se sviđa odavno i odigrat ćeš je. Hoće te sad dirat niska ocjena ili neka visoka vratit u zivot, nebitno je jer ćeš ti igru drugačije doživit.

foggy preporucas li ti meni nju da ju ja uzmem?

evo i jedna pozitivnija reca

foggy

Naravno da će igru svatko od nas doživjeti drugačije, to je neupitno.

No sigurno neću odmah otrćati iskrcat pet stoja za igru s lošom ili lošijom ocijenom od očekivane. (A to je period gdje izdavač uzima najveći profit).
      Zato je bitna tvoja objektivnost, ili bilo kojeg drugog recezenta, da nam da smijernice. Tj. hoćeš li mi izbiti ili uštedjeti lovu iz džepa.
      Što se nadovezuje kako pozitivna i li negativna recenzija mogu direktno ili indirektno utjecati na prodaju same igre.
      Osobni primjer. Days Gone mi je goty kandidat, a odigrao sam je tek 1,5god. dana nakon izlaska, zahvaljujući upravo užasnim i lošim recenzijama.

ibor4you e vidiš, da si slušao FFA igrao bi ga odma 😛

Slušaj FFA.

foggy

Foggy daj mi reci ako možeš pojavi li se ovaj track iz trailera što je vajper postavio (od 1:30)? Nadam se da nije wasted bezveze 🤣

ovo (iako se nekad ne slazem s njime) i easy allies i dovoljno da znam da je igra jebena.

Skillup ju je skroz nahvalio.
          ACG ju je skroz nahvalio.
          Arrekz ju je skroz nahvalio. Kaže, ne samo jedna od najboljih ove generacije, nego ikad.

Kak stvari stoje, ako volim open world igre (a volim) ovo bi mi trebalo sjest skroz.
          Ako volim samuraje, japan i sve povezano s tim, ovo bi mi trebalo sjest skroz.
          Ako padam na artistički dojam (boje, zvukovi, muzika, atmosfera općenito) i na brdo malih detalja (npr, kako se sve konstantno miče i reagira na vjetar), ovo bi mi trebalo sjest skroz.
          Ako volim potrošit čak i više vremena na igru nego što howlongtobeat kaže da treba za completionist walkthrough zbog konstantog šetanja po svijetu i skidanja screensa, ovo bi mi trebalo sjest skroz.

A kad se svi ti elementi pomiješaju skupa i još doda odličan gameplay, sve skupa mi dodatno diže hype za moj CE.

Fakat jedva čekam. Izgleda jebeno obećavajuće.

Jeste smiješni, igrajte i gotovo.
          Tak ću i ja.
          Ako ti baš ne sjeda lako ju prodaš, izgubiš 50 kn kakvih.

Analiziram forum, TLOU 2 također većinom ima mixed recenzije pa niste dvoumili ni sekunde. Kad bi gledali user score (kroz oči casual igrača) nitko živ nebi kupio. Ocjena je samo brojka, da se kupac može lakše orijentirati.
          Ne izlaze svaki dan igre u japanskom settingu, to je razlog sam po sebi za igranje.

Proletio sam kroz par recenzija...
          Manje više pozitivni dojmovi.
          Kad se uzme u obzir da je ovo novi IP i dosta veliki odmak od onoga što je studio radio prije ..moglo bi se reć da su položili.
          Ako san dobro razumio iz Sony-a su bili zadovoljni s Days Gone,...valjda će i SP dobiti priliku za novi "nastavak". Da još izbruse zanat i dignu sve na još jednu veću razinu...

Moj paket je spreman za slanje!!
          wOOt wOOt

Pa ovo nije losa ocjena i fino napisana reca. Da je igra izasla ranije vjerojatno bi dojam bio bolji. Ovako na samom kraju generacije ovo je trebalo ponuditi nesto mindblowing za isticanje pored svega sto smo odigrali do sada. I naravno tu je dojam recenzenta, koji mora postojati.

Atmosfera i kontrast boja me podsjeti na fenomenalni Kuroshawin film RAN.