2 mjeseci kasnije

Kak u igru ne staviš skip button ili nešto slično? Odmah barem ocjena niže.

viper89 Ova igra postaje sve dosadnija. Ni prebacivanje na easy ne može skratit side questove. Hahahah

9 dana kasnije

Stari cover -

Novi cover -

🤨 😕

Pronađite razlike. 🙂

Kaj da dolazi na PC, pa bilo je jasno od početka.

10 dana kasnije

I verzija za PS5, sada punokrvna.

Additionally, owners of the original edition have the option to upgrade to the Director's Cut at any time from 20th August. It'll cost $19.99 USD to upgrade from the original version to the Director's Cut on PS4 and $29.99 USD to do so on PS5.

Nije puno dati 200 kuna za ekspanziju, ali mogli su barem upgrade dati free za one koji su kupili.

prayer problem je da ovo nije update, već ekspanzija. Da je samo update bio bi free.

Tzereen

Znam, no mogao je biti odvojen update od ekspanzije. No kupit će se kako god jer igru nisam taknuo još. Fora stvar je što tko god prednaruči taj Director's Cut da dobije base igru potpuno besplatno dok on ne izađe, a ako se kupi PS5 Director's Cut kompletan save se prebaci.

Sad mi je sinulo, ako kupim odmah PS5 Director's Cut hoću li isti dobiti i za PS4?

20 dana kasnije

Zar su sa Storea maknuli original verziju igre i sad se mora kupiti ovaj directors cut?

24 dana kasnije

Ne kužim kako ja s fizičkom PS4 verzijom nabavim PS5 Director's Cut, ali samo upgrade.

Stavis disk u konzolu, i odaberes upgrade za 15£ ili cijena kojeg storea imas, ja jucer probal i nudi mi upgrade za 15£ odma(preorder kao)