Evo vec danima picim po Alienu, drugo igranje, al ovaj put na PS4 i na hard. Nakon ponovno odgledane filmske trilogije nekako mi je igra logicno dosla na red i stvarno ovo iskustvo tik nakon odgledanih filmova je super fantasticno. Cista uzivancija.
Zanimljivo, iako igram na hard kroz igru doslovno letim, barem u odnosu na ono prvo igranje na normalu. Jednostavno kad pohvatas sve mehanike i mogucnosti koje ti igra pruza, pretvori se u jedno neponovljivo iskustvo.
Prije sam definitivno se previse skrivo i previse se suljo. Prakticki svaki odmak Aliena od tvoje pozicije treba iskoristit za sto brze napredovanje. Takoder gotovo nista se ne oslanjam na radar nego iskljucivo na zvukove, a zvukovi su toliko dobri da tocno mozes procjenit kad ce se Alien spustit i s koje strane ti dolazi (slusalice doduse su must). S radarom sam sebe usosis jer ga lako Alien moze cut i moze ti se spustit iz ventilacije jer ga je cuo.
Jedan od najstravicnijih trenutaka bio mi je kad sam cuo Aliena kako puze u odvodu, pokuso sam se sakrit al je samo lagano dopuzo do mene i satro me . Sad sam se tek sjetio da sam trebo sherat to, al nemam jos naviku.
Androidi me definitivno znaju zjbavat vise nego sto ocekujem i uglavnom popizdim kad me otkriju jer ih je tesko skinut s vrata, a opcenito su mi iritantni. Nema goreg od androida + Alien, rade se ubi odma osim ako diverzija ne prode.
Noise maker definitivno najkorisniji