The Summer Sale 2017 se zarolao na GOG-u. Jučer je zapravo počela akcija i trajat će do 20. lipnja. Za prvu kupnju unutar ovog perioda se dobije Rebel Galaxy. Igra djeluje čak neloše.Indijanac koji je bio na PS+, znaš da to ne smije valjati, kakve su to izjave?
GOG
Ja ne kupujem ništa više do kraja godine. Backlog mi je toliki da će me žena ubit ako se usudim sve odigrati što sam akvizirao ove godine.
Kažu da je Carmageddon besplatan, al ja i dalje vidim cijenu, kak je vama ostalima koji imate GOG?
https://www.gog.com/game/carmageddon_tdr_2000
Sad je free, ali nije bio ujutro oko 7 kad sam gledao.
Da, i meni je. Već sam mislio da samo mene zajebava GOG.
Dosli profili na GOG
SOMA je besplatna sljedećih 37 sati. Ovo je samo nastavak darivanja u nizu odličnih igara od strane GOG-a, svaka im čast.
Thanks za info. Skida Se, tj skoro skinuto...
uzeo odmah i Hotline Miami - 2,19€. smijesno...
GOG dijeli Wasteland 2: Director´s Cut povodom zimske rasprodaje. Baš su zlatni.
Edit: Vremenski ograničeno, još oko 44h preostalo, jel.
The Evil Within 2 je 75% snizen, dakle 7.49€. ovo je kradja i ja uzimam pa ako netkoga zanima, a nije igrao, evo odlicne prilike
- Uređivano
Čitav serijal u bundleu je 9.99€. Koji kurac.
EDIT: Maverick dolje opovrgnuo!
Ja sam kreten.
Nisam
Srećom pa je to GOG, prošao bi povrat novca da jesam.
Ma treba bolje čitati, stvarno mi se učinilo da je čitav serijal. Pogotovo jer su imali lude cijene prije otprilike mjesec dana kada su Dishonored serijal i nove Wolfensteinove dobili. Bile su stvarno nevjerojatne cijene. Mislim da oko 11€ za prvi i drugi Dishonored zajedno.
- Uređivano
TEW2 je već bio čini mi se 8 eura na Steamu kad sam ga prije negdje pola godine uzeo. Tako da, nisu to nikakvi astronomski popusti niti si GOG kao trgovina može priuštiti neke bijesne cijene. Samo prate trendove, imaju super politiku i to je to.
Zero ja smatram da je popust i vise nego fer, a to sto je nekada bio snizen i na nekoj drugoj platformi nema nikakve veze. uz to igra je DRM free. nesto sto na steam mozes zaboraviti. takodjer mozda nekoga zanima igra, a nije odigrao i evo prilike. igra je sigurno duza i veca od Resi3, a kosta samo 50ak Eura manje pa ti vidi...
Meni je i bolja od RE3 Remake, al svakom svoje.