3 mjeseci kasnije
8 mjeseci kasnije

SOMA je besplatna sljedećih 37 sati. Ovo je samo nastavak darivanja u nizu odličnih igara od strane GOG-a, svaka im čast.

Thanks za info. Skida Se, tj skoro skinuto...

uzeo odmah i Hotline Miami - 2,19€. smijesno...

godina kasnije

GOG dijeli Wasteland 2: Director´s Cut povodom zimske rasprodaje. Baš su zlatni.

Edit: Vremenski ograničeno, još oko 44h preostalo, jel.

4 mjeseci kasnije

The Evil Within 2 je 75% snizen, dakle 7.49€. ovo je kradja i ja uzimam pa ako netkoga zanima, a nije igrao, evo odlicne prilike

Čitav serijal u bundleu je 9.99€. Koji kurac.
EDIT: Maverick dolje opovrgnuo!

Fico to ti je samo prvi dio sa 3 dlc-a. i ja sam sinoc pomislio wau, uzimam to, ali na kraju glupa igra rijeci od strane GOG-a. prvi sam igrao pa mi jos uvjek bolji deal Within 2 i jeftiniji.

Nisam 😆 😆 😆
    Srećom pa je to GOG, prošao bi povrat novca da jesam.

Fico i mene je ta rijec bundle zajebala, ali sam dva puta provjerio posto mi bilo sumnjivo. uzeo sam dvojku pa kad dodje na red, dodje.

Ma treba bolje čitati, stvarno mi se učinilo da je čitav serijal. Pogotovo jer su imali lude cijene prije otprilike mjesec dana kada su Dishonored serijal i nove Wolfensteinove dobili. Bile su stvarno nevjerojatne cijene. Mislim da oko 11€ za prvi i drugi Dishonored zajedno.

TEW2 je već bio čini mi se 8 eura na Steamu kad sam ga prije negdje pola godine uzeo. Tako da, nisu to nikakvi astronomski popusti niti si GOG kao trgovina može priuštiti neke bijesne cijene. Samo prate trendove, imaju super politiku i to je to.

Zero ja smatram da je popust i vise nego fer, a to sto je nekada bio snizen i na nekoj drugoj platformi nema nikakve veze. uz to igra je DRM free. nesto sto na steam mozes zaboraviti. takodjer mozda nekoga zanima igra, a nije odigrao i evo prilike. igra je sigurno duza i veca od Resi3, a kosta samo 50ak Eura manje pa ti vidi...

Meni je i bolja od RE3 Remake, al svakom svoje.

2 mjeseci kasnije
        4 dana kasnije

Na GOG-u Witcher 3 besplatan ako povezete platformu na kojoj posedujete igru sa GOG galaxy laucherom...vazi i za Game of the year edition.
        Ja posedujem ekspanizje posebno ali izgleda da to ne pomaze u ovom slucaju.
        Svakako ako neko oce za dz na pc evo prilike

GOG dijeli samo danas i sutra(?) Eye of the Beholder trilogiju. Klasici DnD-a. Samo odite na njihov main page i zgrabite na vrhu.

3 mjeseci kasnije

Silent Hill 4: The Room stigao na GOG! Yesssssssssssssssssssssss