Da, i meni je. Već sam mislio da samo mene zajebava GOG.
GOG
Dosli profili na GOG
SOMA je besplatna sljedećih 37 sati. Ovo je samo nastavak darivanja u nizu odličnih igara od strane GOG-a, svaka im čast.
Thanks za info. Skida Se, tj skoro skinuto...
uzeo odmah i Hotline Miami - 2,19€. smijesno...
GOG dijeli Wasteland 2: Director´s Cut povodom zimske rasprodaje. Baš su zlatni.
Edit: Vremenski ograničeno, još oko 44h preostalo, jel.
The Evil Within 2 je 75% snizen, dakle 7.49€. ovo je kradja i ja uzimam pa ako netkoga zanima, a nije igrao, evo odlicne prilike
- Uređivano
Čitav serijal u bundleu je 9.99€. Koji kurac.
EDIT: Maverick dolje opovrgnuo!
Ja sam kreten.
Nisam
Srećom pa je to GOG, prošao bi povrat novca da jesam.
Ma treba bolje čitati, stvarno mi se učinilo da je čitav serijal. Pogotovo jer su imali lude cijene prije otprilike mjesec dana kada su Dishonored serijal i nove Wolfensteinove dobili. Bile su stvarno nevjerojatne cijene. Mislim da oko 11€ za prvi i drugi Dishonored zajedno.
- Uređivano
TEW2 je već bio čini mi se 8 eura na Steamu kad sam ga prije negdje pola godine uzeo. Tako da, nisu to nikakvi astronomski popusti niti si GOG kao trgovina može priuštiti neke bijesne cijene. Samo prate trendove, imaju super politiku i to je to.
Zero ja smatram da je popust i vise nego fer, a to sto je nekada bio snizen i na nekoj drugoj platformi nema nikakve veze. uz to igra je DRM free. nesto sto na steam mozes zaboraviti. takodjer mozda nekoga zanima igra, a nije odigrao i evo prilike. igra je sigurno duza i veca od Resi3, a kosta samo 50ak Eura manje pa ti vidi...
Meni je i bolja od RE3 Remake, al svakom svoje.
Hitman Absolution besplatan na GOG-u do 15.6!
GOG dijeli samo danas i sutra(?) Eye of the Beholder trilogiju. Klasici DnD-a. Samo odite na njihov main page i zgrabite na vrhu.
Silent Hill 4: The Room stigao na GOG! Yesssssssssssssssssssssss