Nisam 😆 😆 😆
Srećom pa je to GOG, prošao bi povrat novca da jesam.

Fico i mene je ta rijec bundle zajebala, ali sam dva puta provjerio posto mi bilo sumnjivo. uzeo sam dvojku pa kad dodje na red, dodje.

Ma treba bolje čitati, stvarno mi se učinilo da je čitav serijal. Pogotovo jer su imali lude cijene prije otprilike mjesec dana kada su Dishonored serijal i nove Wolfensteinove dobili. Bile su stvarno nevjerojatne cijene. Mislim da oko 11€ za prvi i drugi Dishonored zajedno.

TEW2 je već bio čini mi se 8 eura na Steamu kad sam ga prije negdje pola godine uzeo. Tako da, nisu to nikakvi astronomski popusti niti si GOG kao trgovina može priuštiti neke bijesne cijene. Samo prate trendove, imaju super politiku i to je to.

Zero ja smatram da je popust i vise nego fer, a to sto je nekada bio snizen i na nekoj drugoj platformi nema nikakve veze. uz to igra je DRM free. nesto sto na steam mozes zaboraviti. takodjer mozda nekoga zanima igra, a nije odigrao i evo prilike. igra je sigurno duza i veca od Resi3, a kosta samo 50ak Eura manje pa ti vidi...

Meni je i bolja od RE3 Remake, al svakom svoje.

2 mjeseci kasnije
      4 dana kasnije

Na GOG-u Witcher 3 besplatan ako povezete platformu na kojoj posedujete igru sa GOG galaxy laucherom...vazi i za Game of the year edition.
      Ja posedujem ekspanizje posebno ali izgleda da to ne pomaze u ovom slucaju.
      Svakako ako neko oce za dz na pc evo prilike

GOG dijeli samo danas i sutra(?) Eye of the Beholder trilogiju. Klasici DnD-a. Samo odite na njihov main page i zgrabite na vrhu.

3 mjeseci kasnije

Silent Hill 4: The Room stigao na GOG! Yesssssssssssssssssssssss

maverick Dat ću pare Konamiju....... Mrzim se, ali eto, vote with your wallet i tako....

alexy i ja cu i to vjerojatno jos dns i zaigrati u kasne sati kako i prilici ovoj igri.

Začudo, port radi bez problema. Nije isti kao originalni PC port koji nikad nije funkcionirao kako treba. Nativno podržava 4k i xInput kontroler, a bome nema ni trzanja na cutscenama ko inače. Čudesno!

I ja sam igrao jedno sat vremena i nisam nikakve probleme primjetio. pristojan port, sto je netipicno za Konami.
          eto dobre prilike svima koji su propustili ovu igru. ja sam je davno na ps2 igrao pa ce mi ovo dobro doci s obzirom da kvalitetnih hororaca dns ima na kapaljku.

16 dana kasnije

fensisuperstar i ja sam dodao

neš vjerovati ali ja ne volim strategije

a ja bas volim i to jos turn based. civilizacija 5 mi jedna od najdrazih igara ikada

maverick Paradox 💞 Rade najbolje strategije na tržištu, s time da je EUII dosta stara igra. I nije turn-based, sve se vrti real-time, s time da možeš pauzirati vrijeme i kontrolirati tok vremena (ubrzanje, usporavanje). Paradoxove igre su jako kompleksne, ali kada ih savladaš su jedno od najboljih iskustva u gamingu. Crusader Kings II mi je jedna od najboljih igara ikada. Nema bolje nego kada pokušavaš prvorođenog ubiti jer je imbecil, kako bi drugorođeni, puno pametniji, naslijedio tvoj tron dok bježiš od neizbježne smrti jer si pobrao gonoreju kad si odlučio se zabaviti na fešti lokalnog lorda prije nego što si ga utamničio da mu ukradeš imanje.

Fico da, vidim sada da je real-time. mislim bespla je i bio bih lud da na uzmem pa probati ce se vec, ali ako je jako kompleksno mislim da ce to meni biti pre tesko. ja se u Total War igrama pogubim lol, a volim ih. jesi igrao ovo vec?