ja fakat nemrem vjerovat da ću bit ta osoba jer inače mi je grafika najmanje bitna stvar, al ipak, ono, 2015 je. mogli su malo bolju grafiku napravit.

Grafika nikad nije bila jača strana Bethesde, ako naprave dovoljno uvjerljiv i detaljan svijet, lako ćemo preći preko interaktivne brade, krzna i 2048x2048 tekstura.

Ja bih rekao da ovo izgleda sasvim next gen za Bethesdu. Ako još uzmemo u obzir da se igra pravila najmanje 3 godine, što znači da next gen konzole uopšte i nisu bile tu (što je veliki pothvat).

Za igru se ne brinem, ovo će biti još jedan contender za GOTY, samo da ne bude milion bug-ova na launchu, i da ne forsiraju sa dlc-ovima i  sve 5.

Shooter

Grafika meh, ali to mi nije ni bitno toliko. Nego svijet izgleda malo prešareno i preočuvano za Fallout.
Ti ovo bolje? 

Nije fora ovoliko pretjerati kao da je to neki argument ;) Dobro bi bilo na pola izmedju F3 i F4. Al ne zelim razbijat glavu, postelat cu si sliku pa koliko-toliko. Mozda je ovo i samo za trailer ;D za siroke mase. I jer se pretapaju proslost i sadanjost.

Ma haha, Nista Mi Nece Ovi Dan Pokvarit 8)

Ma haha, Nista Mi Nece Ovi Dan Pokvarit 8)
amen

Jeste vidili onaj post s Reboota?

Todd Howard:
*neznam dali je to "for real"; samo sam našo u postu, a nigdje izvor

We decided to remove the character creator and replace it with a set-in-stone character (you can change his hair color though) in order to have a more focused narrative.

Narrative, that's what Fallout 4 is all about. You know, we want to make the player connect to the character he's playing and that can only happen if he actually speaks and doesn't just act as a dead vessel.

When we worked on Fallout 3 the whole "RPG-system" was something we did out of obligation, it's a Fallout game afterall. But what were were really interested in is the story, it's story-driven games that people want to see, it was always our vision for the franchise

We've always witnessed players become frustrated when they find a new weapon or see a special dialog option appear but they can't use it because they don't have the required stats.

S.P.E.C.I.A.L was an archaic system really, a dinosaur left over from a time when games played like a spreadsheet.

We want you to have fun without having to look up a strategy guide or pull out a calculator, so we nixed it.

There's still skills of course, we wouldn't want to abandon the RPG roots! But they now increase as you use them, so the system is more organic now. Your character adapts for what you use and what you need, and not for what you think you'll need from a random guess

2 mjeseci kasnije

Well that's a start
https://www.youtube.com/watch?v=3XTjU_KWEp0

nedavno sam probal malo prvi i drugi dio i odurno su neigrivi(meni),pucala me nostalgija pa da probam,ali nejde :(
a ovaj novi mi pase paletom boja i atmosferom.

Ja se slažem s Frankom, makar sam se tih starih već naigrao, ali to bi bio korak ka F3 i F portovima - a to je neusporedivo jeftiniji nacin za mene da ih i ja odigram u glorious uber settings ruhu :) Pogotovo otkad je Bethesda najavila da razvija sustav podrske moderskih sadrzaja i na konzolama :) (Zahvaljujem se iskreno svim PC moderima).

A i manje bugova bi mozda bilo... A mozda i vise?

2 mjeseci kasnije

Neko je već napravija power armor iz nadolazećeg Fallouta za New Vegas.

Izgleda hebeno.

9 dana kasnije

.. I tako igram ja F i naletim na ovog lika... 

http://youtu.be/Zbe9d7_Xi80

"They asked me how well I understood theoretical physics. I said I had a theoretical degree in physics. They said welcome aboard."

Dobar primjer superiornosti Vegasa u odnosu na trojku kad su u pitanju dijalozi.

Nadam se nakon četvorke opet nekom Obsidian spin-offu koji će ownati Bethesdinu igru.

5 mjeseci kasnije

Nadolazeći ogromni mod za NV. Nevjerojatno šta su sve ljudi uspili izvest s ovim, stvarno izgleda ka službeni DLC.

https://www.youtube.com/watch?v=5nenXX9wQRY

Boga ti miloga ovo izgleda fenomenalno...