Prošao sve DLC-e za F. Iako mi ni jedan nije fantastičan, generalno mi se čini da je posao po pitanju sadržaja odrađen bolje nego u F3, makar nedostaje neki zanimljiviji DLC kao Point Lookout. Nije da ovi nisu zanimljivi, već mi nekako nedostaje nešto atmosferičnijije. Dead Money je doduše bio baš sumoran, Honest Hearts je imao lijepu promjenu okruženja u igri. Old World Blues je imao pregršt gikovskog humora, dok je Lonesome Road bio prava zabava za high level lika s obzirom na odlična oružja i jako izazovne borbe.
Mislim da sma upravo u ovom zadnjem najviše guštao. U svim DLC-ima imamo pažljivo smišljenu priču i likove, nije ništa nabacano bez svrhe i razloga. I obično se tu nalazi neka poruka ili jednostavno prikaz onoga što su apokalipsa i tuđe radnje ostavile iza sebe. Eh da, i cijenim kratki slikani epilog nakon svakog DLC.a Lonesome može imati čak i veće posljedice na Mojave i okoliš na prvotnoj mapi. Sve u svemu, vrlo dobar posao je napravljen u Obsidianu.
Sad se vraćam na glavne i sporedne questove. Jedini problem je što ću izgleda ubrzo probiti i psihološku granicu od pedesetog levela, što je krajnji level cap s DLC-ima. Tuga.