BioShock
Bitno da je Fontaine dobio po piksi
Tražili ste anketu, dobili ste je
Na ELEC-ov prijedlog ovo bi mogla biti novost u gaming temama. I molim bez namjernih rušenja ocjene, a bilo bi i lijepo da napišite ovdje kad ste dali ocjenu. Ja sam dao 10, ipak mi je ovo jedna od najdražih igri.
EDIT: Bemti, već sam našao grešku u imenu ankete
Modovi/admini može pomoć?
You had one job
Dao sam devetku. Definitivno jedna od najboljih igara prošle generacije, ali ima ipak zbog nekih minornih sitnica ne mogu dati cenera.
Zehn i od mene, budući da mi je jedan od boljih naslova prošle generacije.
7 , nista posebno
Desetka.
Btw, ovo za promjenu nicka je bilo ozbiljno. ?
Trenutna ocjena - 8.9/10
EDIT: 9/10
Objektivno 9, subjektivno dajem 10 :
Dao bi 8.5/10
https://youtu.be/F8b5gZLExyA
10/10
Jest da IMO nedostaje malo više interakcije s likovima, ali gameplay je bogovski :)
3/10 loša dumbed down kopija SS2 u drugom settingu
gameplay je fluidniji pa ajd, inače bi bilo 1/10
Sereš Varoš ;) , iako je SS 2 koliko pamtim bio odličan, Bioshock je i danas za barem 8/10. Ondašnja devetka zaslužena, s još pola ocjene gore na atmosferu. 9.5 od mene.
kme kme kme
idgaf
Ja kad sam tek odigra igru, osta sam iskreno razočaran jer su je hvalili na sva zvona ka jednu od najboljih igara svih vremena, ako ne i najbolju. Ja je nisam tako doživija. Sad kad gledam nazad, vuče me da je opet igram ali samo zbog onog šta sam reka i iz prve da mi se svidilo - Rapture. Sam grad i atmosfera su stvarno vrhunski, a Andrew Ryan interesantan antagonist. Podloga priče je isto dobra, ali sama radnja nekako nepostojeća, šta sam i tad reka. Skoro nikakva prava interakcija s likovima, 95% radnje se odvija preko radija, plus gameplay je dosta šlampav. To zadnje je ispravljeno u dvojci, a i radnja mi ima nekako bolji tok, jedino je slabija po tome šta nema Andrewa. Ali sve ukupno, mislim da mi je dvojka čak i malo bolja. Dobre igre, ali ne bi ih baš stavija u vrh industrije ka neki. Tricu ne mogu igrat, imam komp iz mezozoika.
Davno se je ovo igralo na PC, sjecam se da je bilo superzabavno i igrivo uz odlicnu pricu...
Da ne otvaram posebnu temu za Infinite, pitat cu ovdje. Vjerojatno cu kupit ovaj Complete Edition na akciji pa cu dobit i sve te DLC-eve. Znam da su oni neki dogadjaju u Raptureu. Jedinicu sam presao uzduz i poprijeko, a dvojku cu preci jednog lijepog dana. E mene zanima oce li u tom DLC-u biti ikakvih spoilera iz dvojke ili mogu bezbrizno igrat?
Burial at Sea se odvija nešto prije prvog BioShocka tako da ne bi trebalo biti ikakvih spojlera iz BioShocka 2.
ZoNTrA Obavezno javi dojmove nakon DLC-a. :)
Budem. Evo bas idem kupit igru, jednostavno me previse zanima ta briljantna prica :)