Danas mi nije htjelo izbaciti disk iz plejke,sve se zbrejkalo i ugasil sam ju i gasila se dobrih dvije minute s tim da se i cudno ugasila,poslije sam upalil i sve normalno,al malo me brine ovo.
Da li je iko imal slican slucaj?
PlayStation problemi i kvarovi
Danas mi nije htjelo izbaciti disk iz plejke,sve se zbrejkalo i ugasil sam ju i gasila se dobrih dvije minute s tim da se i cudno ugasila,poslije sam upalil i sve normalno,al malo me brine ovo.Jel mozda witcher bio ?
Da li je iko imal slican slucaj?
Batman :/
Jedna od najdrazih stvari na DS4 mi je utor za 3,5mm slusalice.
Znam da su dodali mogucnost upotrebe DS4 na PS3.
Mene zanima da li je moguce na taj nacin dobiti zvuk s PS3 na DS4?
Evo ovak ljudi, danas sam uzeo PS4, pa prije nego ju uopce ukopčam u struju, zanima me jel imate neke savjete za održavanje, kako ju najbolje pozicionirati i slično ? Znaci neke generalne predostrožnosti koje bi trebao poduzeti da smanjim svaku šansu za neke probleme. Garanciju na dodatne 3 g nisam danas uzeo ali sam malo promislio i vjerovatno cu ju uzet pa da mirno spavam.
Napomenuo bih samo da mi je PS3 radio bez problema od 2008. , prvi put sam ga očistio pred godinu dana.
Od 2012. do nedavno sam ga baš gazio, imao je finu "kilometražu".
Stavi konzolu na policu, spoji kablove i igraj. Ne brini o sitnicama, mozes izgubiti litre znoja i gomilu živaca i skratiti sebi život 5 godina brinući o glupostima koje mogu a ne moraju produžiti životni vijek konzole 15 dana.
Ja eto tako radim već 20 mjeseci i sve radi kao i prvi dan.
Nije kvar al ajde...
Događa mi se slijedeći error ( CE-34878-0 ) prilikom igranja FIFA-e 15... Jednostavno mi ugasi igru, nekad je to samo jednom a ponekad po 3/4 puta u par minuta
Zna netko u čemu je problem?
Nije kvar al ajde...U Onlineu ili SP-u?
Događa mi se slijedeći error ( CE-34878-0 ) prilikom igranja FIFA-e 15... Jednostavno mi ugasi igru, nekad je to samo jednom a ponekad po 3/4 puta u par minuta
Zna netko u čemu je problem?
DonDraper
Nemoj stavljati konzolu uspravno i očisti je koji puta oko usisa od prašine i nemaš frke ;)
Ja već 20+ mjeseci i nikakvih problema (zanemarimo softverske jel )
Nexus većinom online ali dogodi se i ovako u SP
Zadnjih par dana PS ostavim upaljen pa se sam ubaci u rest mode nakon par sati.
Problem je sto ga ne mogu upalit ako tako udje u rest mode, ni DS-om ni preko konzole.
Vec par puta sam morao cupat kabel od napajanja, a to je zdravo za popizdit..
Zna li netko sto je?
Nexus većinom online ali dogodi se i ovako u SPIgra je digitalna? Preporucio bi da je obrises i skines isponova.
Fenix Ma nije, FIFA uvijek na disku ide
Fenix Ma nije, FIFA uvijek na disku ideOnda jos bolje. Obrisi igru pa neka se opet instalira.
Zaboravio sam da je DS4 skoro prazan i usred igranja se ispraznio i ugasio. Stavim ga puniti, međutim kada stisnem PS button samo zasvijetli plavo svijetlo i nemam uopće kontrolu u igri. Kao da nije sinkroniziran sa konzolom. Ostavio sam ga da se malo puni, valjda će se uspjet spojit s konzolom. Na samom kraju sam levela i ne da mi se gasiti gasiti konzolu da bi mogao sinkronizirati DS4 i izgubiti cijeli level. Postoji li neka fora kako ovo spriječiti ili natjerati DS4 da se prisilno sinkronizirati sa četvorkom?
Pritisni malo dugme na poledini kontrolera (sa nekom čačkalicom ili iglom) da ga ponovo sinkroniziraš sa kabelom ako je u tome fora.
Nije pomoglo ništa, morao sam ugasiti konzolu i tek je onda kod ponovnog paljenja prihvatio sinkronizaciju. Koji retardirani bug bokte. Znalo mi se to i prije desiti, samo nikad usred igre.
Gdje se može, ako se može, na PS4 onemogućiti automatski download updatea igara?
Nije kvar a ni neki problemi, ali htjedoh reći kako casual gameri iliti oni što samo igraju PES ili FIFU rasture gamepad. Ja sam kupio PS4 tjedan-dva nakon izlaska i naravno dobio onaj jedan gamepad. I taj je gamepad bio čitav skroz do sinoć. Sinoć mi lijevi analog puknuo (ona navlaka) jerbo ljudi su stvarno krmad. Prvo igraju masnih ruku. Žderu kokice, čips pa onda igraju s tim rukama a najgore što nemaju osjećaja.
Čovječe kad stisnu gamepad i krenu vrtiti analoge i stiskat to je užas. Kompanije trebaju izdati gamepade za casual publiku i za ljude koji igraju češće. Jbt rasturiše mi gamepad za 3h igranja a meni bio očuvan cijelo vrijeme. Naručio sam jutros one navlake s jebeja. Sad već vidim da mi na ovome novome bijelom gamepadu malo zapinje R2. Kakve causal siledžije.
Pa tko ti je to zeznuo gamepad? Meni evo u ovih mjesec dana koristenja za sad savrseno radi. OK, ja pazim na njega, ali buraz je totalna suprotnost. Sve se bojim kad ce nesto zeznut. Aj pa imam 2 kontrolera.