Sve će te čekati zato što saveovi ostaju.
PlayStation problemi i kvarovi
Odlicno, mozda ipak i zaigram U4 na dan izlaska.
Hhaha zašto ne bi zaigrao?
Zato sto imam jos samo 20 GB slobodnog prostora. U4 ima 55GB, a to znaci barem 110 GB slobodnog prostora. Kad izbrisem DriveClub bit ce oko 50 GB. A pobrisao sam sve sta se da pobrisati. Vise ni sam ne znam sta cu.
Pa napisi nam sto jos imas, a mi cemo glasati sto da brises jednostavno ;)
Edit - Osobno nisam siguran da ti na PS4 treba duplo prostora...?
Ma dobro je, snasao sam se nekak. Bit ce dovoljno prostora za Uncharted.
Ma briši onaj shit od Divisiona.
Brzo pitanje: htio bih izbrisat DriveClub s HDD-a jer mi treba mjesta, ali kad cu ga jednog dana opet htjet igrat i kad ga instaliram jel me bude sve cekalo kao sto je sad ili ce mi se nekaj u igri izbrisat?Jedino vodi računa da se save file veže i za regiju iz koje je igra...
Ovisi do igre. Neke rade i cross region sejvovi, dlci ne.
A ps4 ne treba duplo prostora za install ko ps3.
Sve će te čekati zato što saveovi ostaju.Jesi siguran da sejvovi ostaju (ako nemas ukljucen automatski upload na cloud)?
Nemam PS Plus, a kada izbrisem neku igru ostane mi Save fileovi osim, ako ih ne izbrišeš skupa sa accountom na kojemu si igrao ili ,ako uđes direktno u settingse da izbrišeš saveove.Sve će te čekati zato što saveovi ostaju.Jesi siguran da sejvovi ostaju (ako nemas ukljucen automatski upload na cloud)?
Ta cloud pohrana ti služi, ako ne želiš da ti na HDD-u stoje saveovi, jer ako ti ode HDD onda samo učitaš sa oblaka.
Vidis, ja bih se zakleo, da mi pobrise save zajedno s igrom.Nemam PS Plus, a kada izbrisem neku igru ostane mi Save fileovi osim, ako ih ne izbrišeš skupa sa accountom na kojemu si igrao ili ,ako uđes direktno u settingse da izbrišeš saveove.Sve će te čekati zato što saveovi ostaju.Jesi siguran da sejvovi ostaju (ako nemas ukljucen automatski upload na cloud)?
Jer sam jednom pobrisao igru i sjetio se savea (da ga snimim na cloud) i nije ga bilo.
Bas cu provjeriti kod iduce deinstalacije igre.
Ne brise, vise puta provjeravao. Sad ako bas ima neka igra koja to radi.. generalno ne.
Ljudi, trebam pomoć. PS4 od sinoć radi probleme Točnije, kontroler ne radi kako se uđe u igricu. Ni u jednoj igri ne reagira. Uđemo u igru na početak i treba kliknut X i ništa. Ima netko iskustvo s time ili da odmah pičimo na reklamaciju?
Vidim neke savjete na netu al evo, da pitam ipak prije nego počnemo nešto rastavljat ili nabijat
Da li si upalio kontroler?
Da budem konkretna, PS4 je od sina koji sad šizi i gleda film, a ja rješavam njegove probleme
Da, sinoć smo sve isprobavali. I palili i gasili i probali s punjačem i bez punjača... Mislim, on živi s tim igrama od kad je škola završila tak da zna već sve na pamet. A ovo je problem od sinoć. Vidim da neki pišu da treba rastaviti kontroler pa ga čistiti. Ne bi baš išla s tim jer to malo sranje košta 500 kuna, jelte...
Za slučaj da nekome zatreba, ovo sam našla na netu i odradili postupak:
"I was having the same problem. The thing that worked for me is holding the PS button and going to the Adjust Sound and Devices option. After that go to the Turn Off Device and turn off your controller. After that just connect it. I had to do it a couple times but seems to be working so far."
Nije više isti problem, uđe u igricu al izgleda kao da PS sam od sebe drži jednu tipku na kontroleru. Ne znam, ide još ponovit istu stvar pa ćemo vidjeti...
Kontroler uopce ne reagira ili samo u igri?
Da probas resetirat kontroler?
Ima na poledjini mala rupica pa probaj nekom iglicom to pritisnit.
Da budem konkretna, PS4 je od sina koji sad šizi i gleda film, a ja rješavam njegove problemeMa šalim se ja
Da, sinoć smo sve isprobavali. I palili i gasili i probali s punjačem i bez punjača... Mislim, on živi s tim igrama od kad je škola završila tak da zna već sve na pamet. A ovo je problem od sinoć. Vidim da neki pišu da treba rastaviti kontroler pa ga čistiti. Ne bi baš išla s tim jer to malo sranje košta 500 kuna, jelte...
Probaj ovo sa nekom iglicom pritisnuti dok je upaljen kontroler:

Nemoj ništa rastavljati. Da li je padao kontroler na pod ili nešto?
Isprobali to sa tom rupicom i spajalicom i nešto se kao promijenilo ali i dalje problemi. Na pitanje da li je padao mogu reći da je znala biti žestoka igra i da sam čula razne udarce Tako da, moguće je svašta...
Sad je sin na kompu, zabavlja se sa Starcraftom 8) Ali probat će malo kasnije opet dal radi i resetirati.
Hvala ljudi... ;)