Iman problem, danas san kupija Division season pass i kad gledan kroz store ili library pise purchased ali ne activated ko kod ostalih ekspanzija. I sad kad uden u igru ona uopce ne pripoznava da san kupija season pass i opet mi nudi da ga kupin kad kliknen na to opet piše da je purchased. TO je neki bug, jel se neko naša u ovakom problemu, kako da ga riješin?

Ista regija igre i season passa?

Poslano s mobilnog telefona S7

Ista regija igre i season passa?

Da nije ista regija mislim da mu ne bi pisalo da je purchased na store-u nego bi bilo kao da nije ništa kupio. Znam da je glupo, ali nije na odmet - sadržaj season pass-a neke igre zahtijevaju da se zasebno skine sa store-a pa možda samo treba skinuti taj content. Ja sam znao imat takvih problema, dok je recimo kod SW: Battlefront-a stvar drugačija jer su svi dlc-i već uključeni u igru, a kupuje se kod od 1 MB.

Flipper jep UK igra skinuta sa storea, i UK season pass kupljen na istom accountu di i igra

biver gleda san kod prijatelja, njemu na accountu samo piše activated, meni purchased. On je dobija ingame predmete prije nego ekspanzije izađu ja nisan ništa, kad uden u ingame ubisoft store piše mi da neman season pass, a njemu da ima. Dakle kupljen je al izgleda da se dogodoija neki bug prilikom aktivacije.

Netko je u topicu imao isti slučaj i napisao pa mu je nakon kojeg sata sve proradilo. Imas negdje u topicu.

probaj restoreat licence (settings - psn - restore licences)

Pogleda cili topic nigdi nisan to naša, čitan na internetu tih problema a nigdi rješenja. Pas mater 300 kn u vitar

Jesi pokrenuo na tom UK accu di je kupljena igra ili je to bas acc koji i inace koristis?
Jesi restoreao licence?
Pokusaj obrisat i reinstalirat igru.

Pogleda cili topic nigdi nisan to naša, čitan na internetu tih problema a nigdi rješenja. Pas mater 300 kn u vitar
http://www.ffa.hr/forum/index.php?topic=324.msg111106.msg#111106

Par postova dalje odgovor.

http://www.ffa.hr/forum/index.php?topic=324.msg111134.msg#111134

viper89 to je moj main account , sad san pobrisa sve pa ću vidit

Flipper nije isti problem, njemu igra očitava season pass, meni ne

Ajde valjda ce upaliti. Nije 300kn malo. :/

Iman jos jedno pitanje iman igru na disku kupljenu u njemačkoj , ako kupin dlc sa uk store oce bit kompatabilno?

Generalno da, al UK je nekad poznat da mora imat svoju verziju. Jako rijetko al dogodi se, primjer killzone

Generalno da, al UK je nekad poznat da mora imat svoju verziju. Jako rijetko al dogodi se, primjer killzone
Ima li negdi kompletna lista svih igara i verzija, trazija san al neuspješno.

Zanima me za Dark Souls 3, Uncharted 4 i Division.

Ako ti ne bude radilo i dalje, kontaktiraj Ubijsesoft, naći ćete rješenje skupa sigurno. Samo pripremi sve podatke od acc-a i maila na koji je vezan.

19 dana kasnije

Jel se može nekako prenijeti ekran s mobitela na PS4, recimo gledam film preko kodia na mobitelu i to želim prebaciti na PS4 da gledam na TV???

Na Ps4, kolko ja znam, ne. Ček dok odgovori netko upućeniji.

Možeš direktno na telku screen mirroringom, ako telka podržava.

Ili Mhl kabelom, ako i telka i mob podržavaju.

Jel se može nekako prenijeti ekran s mobitela na PS4, recimo gledam film preko kodia na mobitelu i to želim prebaciti na PS4 da gledam na TV???
Probaj skinut imediashare na mobitel. Radi za slike i teoretski podržava video, ali nisam probao.

6 dana kasnije

Nece mi se danas spoji PS4 na PlayStation Network. Internet uredno radi. U cemu je problem?

Problem je što ti se ne želi spojit na PSN. A zašto je to tako, ne bih znao.