MaliZeus to ćeš jako teško postići na mobitelu.
Ali možeš probati otvoriti portove s ovom aplikacijom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elixsr.portforwarder
MaliZeus to ćeš jako teško postići na mobitelu.
Ali možeš probati otvoriti portove s ovom aplikacijom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elixsr.portforwarder
Pozdrav Fenix.
Ja muku mučim sa mobilnim ruterom. Zvao sam A1 i oni kažu da je kod njih sve "OPEN", ali meni se izmjenjuje malo NAT 2 pa malo više NAT 3. Ruter je ZTE MF286R.
Ako može pomoć, bio bih zahvalan.
Mislim da na Flatboxu teško možete dobiti NAT Type 2. Zovite tehniku, ali koliko znam jedno vrijeme bude Type 2 i onda ode opet na Nat Type 3.
StarFox_N Dokyboy77 tehnički je on u nat type 2, a manifestira se drugačije u prikazu. Ako ste sve napravili kako je navedeno u prvom postu, portovi su otvoreni i s te strane ste osigurani da imate najbolje moguće stanje. E sad, na zagusenost mobilne mreze i latenciju ne mozete utjecati nikako.
Obavezno spojit konzolu s kabelom, ugasit wifi na mobitelima i ostalim uredjajima i moze se sasvim fino igrati online. Posebno na selima.
Fenix
Poslušat savjet tvoj ja ću, rekao bi master Yoda. Javim rezultat.
Ima li ikakve veze proslijeđivanje portova iliti port forward sa time?
Fenix
ja sam malo starejši pa se ne kužim u otvaranje portova. Treba specificirati od...-do. A ja ne znam koliko je to od i do koliko. :-)
@Fenix Napravio sam sve iz prvog koraka i ne funkcionira iako je ruter 0.1. a ne 1.1. Trebali bi se ili čuti ili ne znam šta. Jednostavno plejka neče online na custom. Samo automatic.
Fenix Da, default router i primary DNS. Probao, neće pa neće.
Fenix Jesam li i na primary adresu onda trebao staviti ručno 0.50 umjesto 1.50?
Fenix Ispravak. Na IP adresu.
Pozdrav
Imam PS5 i PS4, mogu li na oba otvoriti portove?
APEX ja i mala igramo i jako rijetko uspijemo zajedno u squad.
Ima li uopće smisla otvaranje portova i bi li moglo olakšati invite jedno drugog?
Ruter je Sercom, T-com
Hvala unaprijed