• Gaming Help
  • TUTORIAL | Postavljanje statične IP adrese i otvaranje portova prema PS4

Torla , koliko sad po manualu vidim, na SE 555 je vizualno isti firmware kao i na SX763 koji i ti imas. Pogledaj jeli to tako.

Upute bi trebale biti iste kao i za SX763 ruter. Mozda je vizualno mrvicu drugacije, ali napisane upute bi trebale biti tocne.

Siemens SX763

1. U browseru idete na 192.168.1.1 (adresa rutera)
2. Sad ce vas traziti lozinku za pristup ruteru (default: admin
3. Advanced Settings
4. Internet
5. Address Translation (NAT)
6. Exposed Host
7. Local IP address - Tu upisati 192.168.1.50 , popuniti kucicu ENABLE i kliknuti ADD

2 mjeseci kasnije

ljudi ne mogu da se povezen na frendly u fifi nikako na ps4

ljudi ne mogu da se povezen na frendly u fifi nikako na ps4
Ti si onaj s Facebooka? Ostavi nam ovdje model rutera, pa cemo pogledat.

6 dana kasnije

"The router in use may not suport IP fragments, and the communication features of some games maybe restricted.  For details, contact the router manufacturer."zna li ko sta za ovo promenom rutera se popravio nat ,a ova poruka se pojavljuje i oseca se lag na fifi

sany5st koji sad ruter imas?

hg531v1 ,a u ovom starom krsu sam mogao da upisujem portove ,a u ovom ne mogu jedino se nat popravio ,a fifa i dalje lagga kao luda jedino mogu da se povezem

2 mjeseci kasnije

Pozdrav znači pratio sam sve upute sve napravio kako ste napisali i nema ama baš nikakve promjene još mi je uvijek nat type 3.
Meni piše default getavay umjesto default ruter. I kada upišem IP address 192.168.1.50 onda mi se uopće ps na internet neće spojit a kad upišem IP address 192.168.1.200 onda se spoji al mi je još uvijek nat type 3. Imam ruter thomson tg782. Molim vas za pomoć 

Jesi li napravio sve navedeno za svoj ruter?

THOMSON TG782

1. U browseru idete na 192.168.1.1 (adresa rutera)
2. Sad ce vas traziti username i lozinku za pristup ruteru (default user: administrator | pass: !tc0Mht
3. Klik na: Home Network
3. Izlistati će se svi uređaji spojeni na Ruter. Prepoznajte PS4 i kliknite na njega.
4. Klik na: Assign the public IP address of a connection to a device
5. Klik na: Unassign i pricekati malo
6. Klik na: Edit
7. Iz padajućeg izbornika opet izaberite svoj uređaj kao u koraku 3 i klik na: Apply
8. Što prije nabaviti neki drugi ruter, pošto je ovaj jedan od najgorih za bilo kakav gaming!

Trebao bi opet pogledati taj ruter, ali ako si obavio korak 4 onda definitivno mora biti unassign.

Ipak, kao najbolje moguce rijesenje preporucujem kupnju drugog rutera. Preporuka za SiemensSX763 posto ga se dadne ultra jeftino naci na Njuskalu. Ako se odlucis na kupnju, tu smo da ti pomognemo skonfigurirati ;)

OK probat ću još jedanput pa bum vidio za ruter novi

A ništa kupila bum siemens gigaset sx763 našo na Njuškalu. Samo pitanje ne kužim se baš u to sve al kako ja znam da bu mi internet radio ak zamjenom router?

Jednim pozivom ti agent na liniji tcoma konfigurira sve sto treba na ruteru. Tebi preostaje onda samo ovo iz uputa u prvom postu i nikad vise problema s nat typeom.

ej bok moro sam ostat na thomsonu zbog starog. pa sam se malo zajebavo oko njega i došo sam do koraka unasaign. e sad u sljedećem koraku piše da moram nać ps4 u padajućem izborniku. Al ps4 nema tam. kaj da radim sad :/

ej bok moro sam ostat na thomsonu zbog starog. pa sam se malo zajebavo oko njega i došo sam do koraka unasaign. e sad u sljedećem koraku piše da moram nać ps4 u padajućem izborniku. Al ps4 nema tam. kaj da radim sad :/
Jesi li napravio sve sto treba na PS4?

da sam sam na kraju umjesto 50 napiso 200 kod ip adrese.

Onda moras i na PC-ju istu adresu upisati. Znaci ako si na PS4 upisao .200 onda moras i na PC-ju

ok sad je na plejki zadnji broj 50 al sve jedno mi nema plejke u padajučem izborniku. Samo su mi moj kompjuter i 3 mobitela tamo.