TUTORIAL | Postavljanje statične IP adrese i otvaranje portova prema PS4
To je iskreno fantastičan ping za Warzone.
@Otis jesi li riješio problem? Jesi pokušao otvorit portove?
HideooKoojima koji ruter? Je li mobilni ruter od Tele2?
@Matador jesi li uspio? Dosta je samo to, ako si prethodno na PS4 riješio sve
@cosycro kao što ti je i Flipper rekao to je dosta dobar ping. Nisu svi serveri isto udaljeni.
- Uređivano
@Fenix ti se kužis u routere koliko vidim po postovima?
Imam par pitanja ako ti nije problem.
Ovako, koristim T-com internet, klasika na bakrenoj infrastrukturi.
25 Mb/s download, do 4 Mb/s upload.
Zanima me ima li benefita ako kupim neki gaming router/gateway ?
Za ping, stabilnost.
Troughoutput podataka(lokalno doma između uređaja)Kako uopće znati dali mogu koristiti neki takav third party router pošto t com ima svoj softver i interface.
Tcomov speedport onaj klasicni
Zvao sam danas ove iz t coma i pitao dali bi mi mogli pomoci da otvorim portove od rutera prema ps4 i rekli su da oni tp ne rade nego moram sam, kada mjerim brzinu na kompu preko neke stranice bude mi 50/12 ping 20
A kada mjerim na ps4 zicano spojen, budd mi 35-40/4-5,i latencY u fifi 48-60
Hvala puno to sam i uradio ali mi se brzina nakon toga ne promijeni ništa, isto sve
Pozdrav,
što ako koristim mobilni internet od tele2, odnosno dijelim internet smobitela na ps4 i nemam nikakakav ruter. Imam nat type 3 i zanima me postoji li ikakva mogucnost da to prebacim na nat type 2?
Hvala unaprijed
MaliZeus to ćeš jako teško postići na mobitelu.
Ali možeš probati otvoriti portove s ovom aplikacijom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elixsr.portforwarder
Pozdrav Fenix.
Ja muku mučim sa mobilnim ruterom. Zvao sam A1 i oni kažu da je kod njih sve "OPEN", ali meni se izmjenjuje malo NAT 2 pa malo više NAT 3. Ruter je ZTE MF286R.
Ako može pomoć, bio bih zahvalan.
- Uređivano
Mislim da na Flatboxu teško možete dobiti NAT Type 2. Zovite tehniku, ali koliko znam jedno vrijeme bude Type 2 i onda ode opet na Nat Type 3.
StarFox_N Dokyboy77 tehnički je on u nat type 2, a manifestira se drugačije u prikazu. Ako ste sve napravili kako je navedeno u prvom postu, portovi su otvoreni i s te strane ste osigurani da imate najbolje moguće stanje. E sad, na zagusenost mobilne mreze i latenciju ne mozete utjecati nikako.
Obavezno spojit konzolu s kabelom, ugasit wifi na mobitelima i ostalim uredjajima i moze se sasvim fino igrati online. Posebno na selima.