A s plejkom se poslje svega toga mozes spojit na internet (makar uz pogresan nat type)?
TUTORIAL | Postavljanje statične IP adrese i otvaranje portova prema PS4
Da kad testiran network sve bude dobro al je nat type 3
Probaj onda neku drugu adresu postaviti na PlayStation 4 u prvom koraku. Volio bi da ti mogu bolje pomoci, ali vise nemam taj modem da provjerim tocnije.
Samo bih želio zahvaliti Fenixu, imao nat tzpe moderate nakon 2 min podešavanja ZTE 931 VII dobio nat type open
ibor4you fatamorgana Trebalo bi biti ovako po originalnom firmwareu od rutera. Nadam se da tcomovci nisu puno izmjeniliSVE NAPRAVIO KAJ SI NAPISO I OPET MI JE NAT TYPE 2 NA RUTERU ZTE 931 VII
ZTE 931 VII
1. U browseru idete na 192.168.1.1 (adresa rutera)
2. Sad ce vas traziti username i lozinku za pristup ruteru (default user: user | pass: serijski br. rutera (na poleđini))
3. Application
4. DMZ
5. Checkirati kucicu ENABLE
6. DMZ Host IP Address - Tu upisati 192.168.1.50
7. Submit
NAT TYPE 2 JE KAKO I TREBA BITI!!11!ibor4you fatamorgana Trebalo bi biti ovako po originalnom firmwareu od rutera. Nadam se da tcomovci nisu puno izmjeniliSVE NAPRAVIO KAJ SI NAPISO I OPET MI JE NAT TYPE 2 NA RUTERU ZTE 931 VII
ZTE 931 VII
2. Sad ce vas traziti username i lozinku za pristup ruteru (default user: user | pass: serijski br. rutera (na poleđini))
3. Application
4. DMZ
7. Submit
Haaahahaha, a ja ne vjerujem.
A znam da tako mi je bilo i odma ,ja sam brio sa ce bit open bez nat taypaNAT TYPE 2 JE KAKO I TREBA BITI!!11!ibor4you fatamorgana Trebalo bi biti ovako po originalnom firmwareu od rutera. Nadam se da tcomovci nisu puno izmjeniliSVE NAPRAVIO KAJ SI NAPISO I OPET MI JE NAT TYPE 2 NA RUTERU ZTE 931 VII
ZTE 931 VII
3. Application
4. DMZ
7. Submit
Haaahahaha, a ja ne vjerujem.vjeruj vjeruj i dalje
Fenix
Bok, trebao bi opet tvoju stručnost, sada je u pitanju Enkom A1521-I Router
Marko 249, što igra s nama R6, ima problema zadnjih par dana, stalno ga izbacuje.
Ja ti šaljem par linkova da ti eventualno olakšam posao.
Hvala ti unaprijed
https://www.google.hr/search?q=enkom+a1521-i&oq=enkom+A15&aqs=chrome.2.0j69i57j0l4.12034j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
http://setuprouter.com/router/enkom/a1521-i/screenshots.htm
http://setuprouter.com/router/enkom/a1521-i/login.htm
http://www.bug.hr/forum/topic/mrezni-softver/enkom-a1521-i-root-access-panel-edit/203760.aspx
Za vikend se pozabavim s tim ;)
Za vikend se pozabavim s tim ;)Fenix
Bok, budeš imao skoro vremena za moju gornju molbu?
Tnx unaprijed!
Kako postaviti za Speedport W724V
Btw. Imam optiku ali je brzina na wifi katastrofa. Jel se moze na bilo koji nacin povecati jer nema sanse da provlacim kabel do sobe jer se nebi moglo hodati?
U prvi post dodane su upute za otvaranje portova prema PS4 na ZTE 931 koji T-Com dijeli korisnicima vecinom na optici i VDSL-u
ZTE 931 (T-Com)
1. U browseru idete na http://192.168.1.1 (adresa rutera) 2. Sad ce vas traziti username i lozinku za pristup ruteru (default user: user | pass: ZTEE + SERIJSKI BROJ NA POLEĐINI UREĐAJA 3. Klik na: Advanced Setup 4. Klik na: NAT 5. Klik na: DMZ Host 6. U polje DMZ Host IP Address upisati: 192.168.1.50 7. Kliknuti Save/Apply 8. Ako se pojavi skočni prozor kliknuti OK |
Rjesenje je da kupite ps4 pro.
Meni je sada brzina preko wifi-a 70/10 od zicane 100/20.
Na starom ps4 je bilo 20/1.
Pa sad nek netko kaze da netreba kupiti ps4 pro???
Pozdrav,
Napravio sam Acc na ovome sajtu samo kako bih zamolio za pomoć oko svojeg problema.
Dakle...
Radi se o routeru Zyxel VMG5313-B30B, Iskonov, na optici sam, LAN kabel u PS4.
Problem je Nat Type 2, koji je Strict u igri.
Slijedio sam upute za model VMG5313-B30A, no kako bih pristupio settingsu routera morao sam se logirati na stranicu 192.168.5.1 (jer je to Default kako piše na stražnjoj strani routera), a user i pass su oboje: Administrator
Ipak, ja sam zapeo već na konfiguriranja PS4: izgleda da mi PS4 ne želi prihvatiti IP address 192.168.1.50, već 192.168.5.štagod
Kada na Custom upišem sve sugerirano u tutorialu, uključujući navedenu izmjenu u Static IP (npr. upišem 192.168.5.51), odradim Next, MTU Automatic i Proxy Do Not Use. To prihvaća u Test internet conection na PS4.
Zatim odem na komp, i na 192.168.5.1 odem na NAT i upišem 192.168.5.51 u DMZ sekciju i kliknem Apply.
Odem natrag na PS4, testiram, NAT Type je 2, ali u igri mi je Strict i dalje.
Stvarno mi nije jasno o kakvom problemu se radi...slijedio sam razno razne upute i pažljivo uvijek sve upisivao i double checkao, ali NAT je Strict i doviđenja.
Pomagajte ljudi molim vas, ništa ne mogu online igrat zbog Strict NAT-a.
Hvala
Toolterror idemo ispočetka. Na PS4 upiši ove adrese:
IP address 192.168.5.27
Subnet Musk 255.255.255.0
Default router 192.168.5.1
Primary DNS 192.168.5.1
Secondary DNS 0.0.0.0
Na PC pod DMZ upiši 192.168.5.27
Sejvaj i restartaj ruter. Pa javi rezultate. Trebalo bi radit, a ako ne bude napravit ćemo što treba da proradi.
Svaka čast stari!
Napravio sam upravo sve to i sad mi stoji NAT u vrhu ekrana!
Hvala puno!
To radi za bilo koji router? I onda postanem NAT1 napokon? Ili NAT2 open?
Np Toolterror
Tzereen ove upute vjerojatno nece radit za tebe, posto su ove specificne za njegov ruter. U prvom postu imas detaljne upute za neke druge rutere. Biti ces u najmanju ruku NAT2 i neces imat problema s onlineom na PS4.