• Gaming Help
  • TUTORIAL | Postavljanje statične IP adrese i otvaranje portova prema PS4

Fenix Nije točka, bez nje upišem, slučajno je ovdje stavio. Evo ove parametre moram upisat. Pretpostavljam da je to dobar tab? Možeš mi reći što gdje trebam stavit? Hvala!

i.imgur.com/drHrkeH.png

Ne, ne treba ti to. Ideš na DMZ i tamo upišeš adresu koju si dodijelio PS4 u prvom dijelu vodiča.

Fenix Ahaaa. Neki online tutorial me uputio na ovo. Ništa, hvala puno, probam čim dođem na konzolu/PC.

Fenix
      Pozz evo me opet ako moze ista pomoc sa ruterom crka mi jucer stari pa dobio jutros novi Huawei HA35-11 jesam sritan neko bi u wcu nasa pršut ja podesim i cekne. 😂😂
      hvala unaprijed.

11 dana kasnije

Ekipa, ima nekakva fora za složiti zvuk party chatu?
      Ne funkcionira nam zvuk niti na jednoj strani, iako mikrofoni na konzoli rade.
      Obojica imamo NAT2.

Matador jeste li obojica otvorili portove kao po uputama? I ako imate upnp u ruterima uključite ga.

@cosycro jesi uspio riješiti dosad? Sorry, nisam vidio.

Fenix Hvala na odogovu. Nisam, mislio sam da je NAT type 2 dovoljan.

Matador ma NP. Imaš u prvom postu sve upute. Ako nema tvog rutera javi.

Fenix
            Ma nema greške sve ok nego imam jos jedan upit. Ako možda znas kako bi ga bilo najbolje postaviti za igranje da je PING dobar.
            Asus Rog Rapture GT-AC5300
            Igra se cod naveliko divizion 2 svasta nesto.
            Živio i tnx

5 dana kasnije

Ima netko iskustva sa Speedport smart 3?

cosycro to je onaj bijesni gaming ruter? Trebao bi pogledat, ali čudi me ako imaš problema s njim.

@creeps od kojeg operatera je to?

creeps jesi se uspio ulogirati u njega? I ako da je li sučelje na njemačkom?

Ako si se uspio ulogirat pošalji mi sliku da vidim kako izgleda pa ti mogu pomoći.

Pozdrav, vidim da su ovdje raspravlja o ruterima pa bih imao pitanje. Imam Iskonov InnboxV45 iako je NAT type 3 sve radi bez prekida, i nedavno mi je stigla i optika od Pro-pinga s ruterom "Huawei EchoLife HS854M5". Igram CODMW: Warzone i događaju mi se česti prekidi veze (server disconnected BLZBNTBGS000003F8) dok igram putem optike i ono što je famozno je da nakon nekih prekida veze mi se mijenja i NAT type većinom je 2 pa se prebaci na 3. Jedan dan mi je bio Type 1, pa se nakon par sati prebacio na 2, pa na 3. Što mi onako nema nekog smisla osim da ruter ludi. o PCu se radi.
                Kontaktirao sam support Pro-pinga oni su mi dali odgovor da je kod njih što se tiče NAT sve dobro i da je UPnP uključen.
                Ima li netko sličnih iskustava ili nešto što bi mi moglo pomoći?
                Hvala

Pozdrav
                Uglavnom kolega mi ima problem kada igra PES il' FIFU protiv prijatelja ( na PSN) uvijek ga izbaci u utakmici pa ako moze netko mi pomoći u čemu je problem ?
                U njega je naravno kao i kod svih Nattype 2 i Na Tele 2 operateru.

Hvala

Fenix
                  Ma ne nemam nikakvih problema radi super nego sam mislio ako se moze recimo podesiti da mi ping bude bolji sada mi je između 45/60 na warzonu nezz moze li biti bolji opcija more ima.Na tcomu sam brzina do 50 mbps. Upload 10 latencija na Fast.com 22

To je iskreno fantastičan ping za Warzone. 🙂