@fenix
a to je to onda....ignorirat cu poruke u igrama a u meduvremenu pogledat koji model routera da kupim da je optimalno najbolji za ovakve situacije....zahvaljujem na brzom odg.
@fenix
a to je to onda....ignorirat cu poruke u igrama a u meduvremenu pogledat koji model routera da kupim da je optimalno najbolji za ovakve situacije....zahvaljujem na brzom odg.
Baš ću testirat na Destiny 2 na PC sutra navecer ili u ponedjeljak pa ti javim sto izbacuje.
Je li je sigurno se spojiti preko nekog VPN, npr. ExpressVPN na PS4
@persona-user-2
Sigurno je. Ali koja bi bila svrha korištenja VPN-a?
Npr.skidanje igara, spajanje npr. na americke servere, gledanje netflixa....
Osim privatnosti, za gaming i nema neke svrhe. Za online igranje može čak bit i gore. A za US Netflix provjeri je li flagiran provider.
Nekoliko ljudi me ovih dana pitalo za ovu temu. Pa je podižem.
Bok svima. Super je tema! Sjećam se da sam prije par mjeseci išao po ovom i pomoglo je, no sad imam malih problema. Kod secondary DNS upišem 0.0.0.08. kako stoji gore, ali očito ga muči ovih 08 pa mi baci error "Invalid character has been entered". Probao sam i s točkom i bez i na kraju stavio samo 8 u zadnje polje, no tako ne radi net. Kako da to riješim?
Također, može upute za drugi dio za Tele2 pokućni? Hvala!
blowfish Kod secondary DNS upišem 0.0.0.08. kako stoji gore, ali očito ga muči ovih 08 pa mi baci error "Invalid character has been entered".
Ajme to je greška nastala kad sam jutros popravljao upute za ovaj novu forum. Ne ide osmica, sve nule trebaju biti
Koji točno modem za Tele2 je u pitanju? Ali to ti valjda ne trebam ni govoriti da je mobilni internet nezahvalan za online.
Fenix imam isti ruter i cijeli dan se zajebajem s ovim i uvijek mi na kraju bude nat type 3 i ispaljivam. Svaki korak sam isti napravio kao sta si napisa.
@cosycro Posto imam isti ruter, i sam sam to radio mozda mogu pomoci...
Iz prvog posta PS4 dio napravis sve kako pise.
Speedport Plus:
To bi trebalo biti to koliko se sjecam... @Fenix ce me ispraviti ako sam koji korak slucajno zaboravio.
I jos jedna stvar, ja osobno preferiram Cloudflareove DNS server koristit, neko vrijeme sam i Googleove, no sa ovima mi online igre bolje rade.
Pa ako netko hoce pokusat, na konzoli sve napravit isto kao u prvom postu samo pod Primary DNS upisat 1.1.1.1 a Secondary DNS 1.0.0.1
Ne, ne treba ti to. Ideš na DMZ i tamo upišeš adresu koju si dodijelio PS4 u prvom dijelu vodiča.