• Gaming Help
  • TUTORIAL | Postavljanje statične IP adrese i otvaranje portova prema PS4

Fenix Hvala na odogovu. Nisam, mislio sam da je NAT type 2 dovoljan.

Matador ma NP. Imaš u prvom postu sve upute. Ako nema tvog rutera javi.

Fenix
    Ma nema greške sve ok nego imam jos jedan upit. Ako možda znas kako bi ga bilo najbolje postaviti za igranje da je PING dobar.
    Asus Rog Rapture GT-AC5300
    Igra se cod naveliko divizion 2 svasta nesto.
    Živio i tnx

5 dana kasnije

Ima netko iskustva sa Speedport smart 3?

cosycro to je onaj bijesni gaming ruter? Trebao bi pogledat, ali čudi me ako imaš problema s njim.

@creeps od kojeg operatera je to?

creeps jesi se uspio ulogirati u njega? I ako da je li sučelje na njemačkom?

Ako si se uspio ulogirat pošalji mi sliku da vidim kako izgleda pa ti mogu pomoći.

Pozdrav, vidim da su ovdje raspravlja o ruterima pa bih imao pitanje. Imam Iskonov InnboxV45 iako je NAT type 3 sve radi bez prekida, i nedavno mi je stigla i optika od Pro-pinga s ruterom "Huawei EchoLife HS854M5". Igram CODMW: Warzone i događaju mi se česti prekidi veze (server disconnected BLZBNTBGS000003F8) dok igram putem optike i ono što je famozno je da nakon nekih prekida veze mi se mijenja i NAT type većinom je 2 pa se prebaci na 3. Jedan dan mi je bio Type 1, pa se nakon par sati prebacio na 2, pa na 3. Što mi onako nema nekog smisla osim da ruter ludi. o PCu se radi.
        Kontaktirao sam support Pro-pinga oni su mi dali odgovor da je kod njih što se tiče NAT sve dobro i da je UPnP uključen.
        Ima li netko sličnih iskustava ili nešto što bi mi moglo pomoći?
        Hvala

Pozdrav
        Uglavnom kolega mi ima problem kada igra PES il' FIFU protiv prijatelja ( na PSN) uvijek ga izbaci u utakmici pa ako moze netko mi pomoći u čemu je problem ?
        U njega je naravno kao i kod svih Nattype 2 i Na Tele 2 operateru.

Hvala

Fenix
          Ma ne nemam nikakvih problema radi super nego sam mislio ako se moze recimo podesiti da mi ping bude bolji sada mi je između 45/60 na warzonu nezz moze li biti bolji opcija more ima.Na tcomu sam brzina do 50 mbps. Upload 10 latencija na Fast.com 22

To je iskreno fantastičan ping za Warzone. 🙂

7 dana kasnije

@Otis jesi li riješio problem? Jesi pokušao otvorit portove?

HideooKoojima koji ruter? Je li mobilni ruter od Tele2?

@Matador jesi li uspio? Dosta je samo to, ako si prethodno na PS4 riješio sve

@cosycro kao što ti je i Flipper rekao to je dosta dobar ping. Nisu svi serveri isto udaljeni.

Fenix Je, postavio sam prije PS4 na 50 fiksno.
            Mislim da je s moje strane propušteno. Druga strana još nije propuštena pa i dalje ne znam. 😃

3 mjeseci kasnije

Fenix pozz pokušavao sam sve isto napravifi kako si napisao i kada udjem u ruter dmz i kada trebam upisato adfesu koju sam dodjdlio ruteru ne mogu nisza upisivati nego samo neka imena koja imam ponudjena tamo, mozda trebam u postavkama nesto ili ne znam ni ja

@Fenix ti se kužis u routere koliko vidim po postovima?

Imam par pitanja ako ti nije problem.

1. Ovako, koristim T-com internet, klasika na bakrenoj infrastrukturi.
                25 Mb/s download, do 4 Mb/s upload.
                Zanima me ima li benefita ako kupim neki gaming router/gateway ?
                Za ping, stabilnost.
                Troughoutput podataka(lokalno doma između uređaja)

2. Kako uopće znati dali mogu koristiti neki takav third party router pošto t com ima svoj softver i interface.

Mujoak47 pozdrav i dobrodošao na FFA. O kojem ruteru se radi?

pravednik može se koristiti bilo koji drugi ruter, ali kupovima gaming rutera je porez na budale. Malo sam grub sad, ali nema smisla i ne donosi niakkve posebne prednosti, osim ako se ne radi o nekom jako skupom uređaju.

Speed port plus
                Znaci samo te što su mi ponuđene