Tzereen nemamo svi para uzet svaku igru koja nas zanima i donjet svoj sud. Naravno da neću vjerovat tuđim recenzijama i bazirat mišljenje na osnovu toga. Ali mogu saslušat youtube recenziju ili pročitat tvoju, odmaknut dojam iz nje i poslušat sve elemente o kojima pričaš i donjet zaključak je li ta igra meni potencijalno zanimljiva ili ne.
Dobro, i ja znam škicnut mišljenja i dojmove, najviše ovdje na portalu, ali stvarno rijetko idem u YT vode i da si tamo spoilam bilo kak nešto što me zanima. Ne govorim ovdje o neimanju para i uzimanju svega redom samo da probaš, nego govorim o tome da pikiram/pikiramo igru koja te zanima, skombiniraš po potrebi trailerima, videima, ponekim reviewom ako baš želiš, i doneseš presudu. Kud si odmah uletio sa tom spikom za pare, ti koji uzimaš collectore za svaku igru? 🙂 Osjećam se napadnuto Tze, morat ćeš se nekak iskupit sad.
Svi ti youtuberi su super kad su mali, kad krenu dobivat igre i postanu veliki, stvar ode u qurac. Zato me jednostavno to ne zanima, a ono što žarko želim igrat ću si uvijek priuštit, a s preprodajom pređenih naslova za druge nam se svima šire te mogućnosti. Osim naravno, ako ste zapeli u digitalnom problemu današnjice (a i to se da preprodat). Jeble te pare, para ionak nema.