Koji sex je ovaj video. Nikad nisam kupio ni jedan collectors, ali nakon ovoga bi mogao
Biomutant
OverHypedG od kud ti igra vec? Release je u utorak tek
renda Netko se u trgovini zabunio i poslao mi u srijedu
Yes, odličan video!
Koju kameru koristiš?
Btw, da si stavio bijele rukavice, mislio bi da je ovo relaxing end!!
Tzereen hahaha imao sam u prijašnjim videima gdje unboxam haha. Samsung S21 haha
OverHypedG a s čim si ga stabilizirao da stoji fiksno, a horizontalno? I kak ti YouTube nije unazadio kvalitetu?
Connan O Brian show
OverHypedG Ako nije tajna gdje si kupio kolekcionarsko izdanje i koliko kuna?
doctorfreak amazon de 135 eura
SkillUp ju je satrao. Baš slušam.
- Uređivano
Ja uzivam u igri, drugacija je od ostalih, a i nije AAA, brijem da je AA i vidi se, ali ne smeta ni malo, bas je chill i gust igra i ne kuzim reviewove ni malo, ponekad su fakat banalni, mislim da bu ova igra jedna od onih koju budu gameri voljeli, a kritici je so so
Deadwalker Rezolucija perfektna.
Kristalan sound.
Igra je zbugana do ibera, main quest mi ne radi a o rezi ni necu. Super igra, onako fora bas za igrat, ali tehnicki problemi me ubijaju. Thq, you did it again, jebemti proklete bugove, i sta sad, da cekam 2 tjedna da ih speglaju pa da onda radim review? No comment.
Danas navodno dolazi day one patch
Bas sam procital u nekom reviewu koji brani igru i cudi se ostalim recenzijama da danas dolazi kao “sluzbeni” patch na release date kak to vec ide, mi koji smo ju prije dobili igramo sa tim “pre release” patchom, bumo vidli danas, meni je isto super igra i osim ocitog pada framea ponekad nemam neke bugove za sad, imam 10 sati igre, i fakat nisam imal neke bugove
Mene više brine ovo sve kaj je SkillUp nabrajao. On nije imao nikakvih tehničkih problema, već mu se sama igra ne sviđa. Jako puno loših elemenata.
A jebiga, vecini “pro” reviewera se ne svidja, a igra je fakat posebna i zanimljiva konstantno, kak sam rekel, ovo bu igra koju gameri vole, reviewerima je tak tak