Danas su opet nešto mrdali i čini mi se da su malo poboljšali na PS5. Noć je problem recimo, slika je blijeda dosta. Uspio sam nekako s kalibracijom na tvu namjestiti si neku poželjnu opciju, ali dok sam dobio igru i sada - malo poveća razlika.
Uglavnom nakon nekih uvodnih 5 6 h postaje zanimljiv jako da se ne možeš odvojiti. Uopće niti ne marim više za glavnim questovima, samo lutam okolo rješavam sidequestove. Mogu reći da me podsjeća malo na immortals jer fakat ima jako puno sličnoga od zagonetki, puzli i isto tako puno side stvari sa strane.
Uvodnih 5 6 h ćete se pitati što ste to kupili, jer je jako puno teksta, ali i jako puno toga čemu vas žele u startu naučiti. Start je prezamarajući i totalno odbija od igre, ali poslije dok nema toliko zastajkivanja i imate svoju slobodu kretanja igra je fenomenalna + po danu meni osobno izgleda 10 puta bolje nego o noći.
Ima cikluse dan noć čak ima i kišu.
Imate različite vrste mountova isto i morate ih pripitomit da bi bili vaši.
Eto ne budem previše dalje, ali nadam se da ako je netko bio u nedoumici da sam koliko toliko pomogao.
Plus evo kako izgleda kolektorsko izdanje, imate ga za kupiti u sophos labu ako netko isto to želi 🙂