Steta, bas dosadno. Artwork mi je super izgledao al ovo ne bas.  Bas mi dosadno izgleda gameplay i onda procitao da je ovo igra od ekipe koja je radila na Just Cause 3 i Mad Max pa mi je sve jasno bilo. Znam da te igre imaju svoj fanbase al meni su bas lose bile, pogotovo JC3
Bas to, art mi je perverzija ali sve nekako "kruto" djeluje.
Nadam se da je ovo sto kolege kazu, da je neki early build i da ce bit bolje, ali ne znam bas..

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Vrlo neimpresivan prvi gameplay,mid tier euro junk...Pogotovo se borba cini nimalo socno,kad taj rakun udari neprijatelja nekakvi svjetlosni efekti kao da igram ff...Ovo ce biti malo tezi flop

10 mjeseci kasnije

Da, to sam i ja strasno razocaran, a pricali su da je predvidjen izlazak za ovu godinu.

THQ Nordica izgleda da uopce nema na E3

Yep, i ja sam ocekival nekaj, steta.

2 mjeseci kasnije

Zato ima Gamescom, al šta ja znam.. 50 sam kod ove igre. Ima potencijal bit "hidden gem", ali i "mediokritetno ćesme"

https://www.youtube.com/watch?v=7SxdspIPT3s

Meni ovo osobno izgleda meh, iako se slažem sa drugom rečenicom kolege Yakuze.

Igra me najviše nahajpala kad je najavljena, svakom novom informacijom hajp opada. Ako rpgi elementi budu na mjestu kupiti će se, gameplay i siromasan.

godina kasnije
godina kasnije

Panacea Vrijeme izlaska: 2018.

Lol. Svake godine tri posta i onda muk neko vrijeme.

12 dana kasnije

renda e hvala. Stvarno dobra cijena. I ja ću se predbilježiti.

Odlicna cijena a sada pogledao i za prednarudžbe dostava je besplatna.
Možda i ja uzmem.

Izgleda ok, ali nista vise od toga, a cijena 350£!!!

Lol ovo sprdnja neka ili? Weaponi kao četkica za čišćenje wc školjke ili drveni valjak za tijesto wtf?