Developer: Experiment 101
Izdavač: THQ Nordic
Platforme: PS4, X1, PC
Vrijeme izlaska: 2021.
.Žanr: RPG

The game, called BioMutant, lets you take advantage of "mutations, bionic prosthetics, and weapons" to customize your characters to your liking.The choices players make in augmenting their characters "impact the way your hero plays in real-time combat." Combat is described as a cross between martial-arts and small-arms skirmishes.BioMutant is set in an "imaginative post-apocalyptic universe" that can be explored via "mechs, paragliders, balloons, mounts, jet skis and more," according to THQ Nordic.

Trailer mi se ful sviđa. Kao neki Jak & Daxter u novo doba. Jedva čekam vidjeti in game trailer ili pravi gameplay.

Ako lik bude zabavan kao Rocket iz Guardiansa to je to.

Nadam se da će imat tu notu sarkazma i zajebancije koja se da vidjet iz tog CGI-ja. I naravno da neće biti neki fail koncept od igre

Procurio in game trailer! Moram priznati da sam očekivao malo više ali nekako mi ovo izgleda kao early access. Tako da će vjerojatno sve to izgledati i igrati se bolje. No svakako podržavam nove IP naslove jer ova generacija konzola je preloša po tom pitanju. Kad se sjetim da smo se znali buniti kako na prošloj generaciji nije bilo novih IP.

https://www.youtube.com/watch?v=NqeZCY2wueE

Figurica izgleda super

Evo i par slika iz igre

Ubaci još negdje moj najdraži Darksiders i pogodio si ime

Još nekih novih detalja o igri. Ovako na papiru čini se super!

"BIOMUTANT is a post-apocalyptic open-world ARPG that delivers real-time melee, shooter and mutant ability action. Replayability by varied and deep character progression, exploration of three systematically generated worlds, an underworld and a small solar system, by foot, mech, air-balloon, jetski and UFO. Biomutant also features a fully customizable (MMO style) character and mutation system, bionics and creative item crafting, plus an interactive narrative featuring a contextual storyteller where the players creates their own story of survival in a vibrant colorful world."

-Real-Time combat: Mix, Melee, guns and Abilites
    -Hugely Customizeable Character: Bionics offer powerful prosthetics, while Mutations offer physical changes as well as powers
    -Automation sidekick: customizable living robotic toys
    -Pilotable Vehicles: Customizable Mech, Jetski & UFO
    -Creative crafting system: open creation of weapons & Gear

Meni bas simpa izgleda i nije ekskluziva, kaj ne Emilijo ?

Ja samo znam da furries svršavaju  Ali moglo bi biti interesantno.

https://www.youtube.com/watch?v=3oDgoL4eezE

Baš i ne izgleda dobro...šteta

Izgleda ok, samo ko neki early build, jos se bu to mjenjalo.

Steta, bas dosadno. Artwork mi je super izgledao al ovo ne bas.  Bas mi dosadno izgleda gameplay i onda procitao da je ovo igra od ekipe koja je radila na Just Cause 3 i Mad Max pa mi je sve jasno bilo. Znam da te igre imaju svoj fanbase al meni su bas lose bile, pogotovo JC3

Meni su i JC3 i Mad Max dobre igre, pogotovo Max.

Meni izgleda ok, jer ovo je rani build i pocetni dio s tutorialom. Iskreno, ovo izgleda bolje od Monster Huntera: World, ali eto, ova igra nosi teret novog IPa.

Meni su i JC3 i Mad Max dobre igre, pogotovo Max.
    na tebe sam i mislio kad sam rekao fanbase

Steta, bas dosadno. Artwork mi je super izgledao al ovo ne bas.  Bas mi dosadno izgleda gameplay i onda procitao da je ovo igra od ekipe koja je radila na Just Cause 3 i Mad Max pa mi je sve jasno bilo. Znam da te igre imaju svoj fanbase al meni su bas lose bile, pogotovo JC3
    Bas to, art mi je perverzija ali sve nekako "kruto" djeluje.
    Nadam se da je ovo sto kolege kazu, da je neki early build i da ce bit bolje, ali ne znam bas..

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Vrlo neimpresivan prvi gameplay,mid tier euro junk...Pogotovo se borba cini nimalo socno,kad taj rakun udari neprijatelja nekakvi svjetlosni efekti kao da igram ff...Ovo ce biti malo tezi flop

10 mjeseci kasnije

Da, to sam i ja strasno razocaran, a pricali su da je predvidjen izlazak za ovu godinu.

THQ Nordica izgleda da uopce nema na E3

Yep, i ja sam ocekival nekaj, steta.