Da, dobijes konja po putu, al moguce ga fulat. Ja sam jednom išao pjeske
Kingdom Come: Deliverance
Ja ne znama jel ja tu igru ne znam igrati ili sto? Sad sam na misiji kad moram sabotirati onaj kamp, idem do tamo i nalete trojica bandita i gotovo. Isto jedna misija prije ove, kad sam onoga iz spilje nasao, izasli van i dodu trojica i opet me satru. Onda sam bio pobjegao Mac imam neki koji sam nasao, luk i strijelu od kumana, isto nasao. Kako napredovati u igri uopce. Novaca imam oko 200
Nisam igrao od onda, ali po onom što sam vidio u uvodu, već 1na1 je izazov, a boriti se protiv trojice je potpis za odlazak na groblje, lol. Valjda je izvedivo kasnije ili s boljom taktikom. Možda igra želi da npr. dođeš noću i ideš nekim stealth/neizravnim putem?
- Uređivano
U igri je priprema sve. Borba je 2%. Plus intelekt i lukavstvo. Nabavi love. Izguglaj neku strategiju. Najbolje lootat koga ubijes pa prodas. Ulozi u armor i mac sa visokim stabom, longsword. Moze i stit za pocetnike. Navodi protivnike da su jedan iza drugug iduci u nazad. Pazi da ne ostanes bez stamine. Kupi par potiona koji dizu npr attack, defence itd. Nabavi poison, stavi na mac.
Mace je najjače oružje.
- Uređivano
Heat ubod na longswordu ima veci domet, brze je za izvesti/spamati i lakse naci oruzje sa visokim stabom nego bluntom. Mozda nisam 100% tacan za ovo zadnje (kosi mi se znanje iz KCD2 sa KCD1) ali ostali navodi su daleko vazniji.
U KCD2 je blunt dobar ali sam na kraju presao na shortsword i šamarao ekipu po glavi i ubadao u stomak i leđa. Idilicno za masovne fajtove.
- Uređivano
Riješio Capona i dobio dosta ok luk za nagradu. Baš je orangutan od lika. Dijalozi su mi zasad genijalni u ovoj igri, baš se vidi da su na ovome radili ljudi koji ne podcjenjuju igrače.
- Uređivano
Zero U KCD2 Capon je najbolji lik u prvoj polovini igre. Kasnije ga zasjeni liga izvanrednih dzentlmena. U KCD1 mi je bio cool i odbojan istovremeno.
Bio sam jučer u lovu s njim na zečeve i još ga spasio od CuMana jer naravno da je uletio u njihov kamp ko prasac u masnu krpu ganjajući ranjenog vepra. Dobro je, ipak se s njim može normalno razgovarati i nije baš totalni vlastelinski šupak. E da, pobjedio sam ga u lovu, digao statse i dobio od njega 100 groševa.
Sad rješavam onaj pokolj na farmi. Istraga me navede do onih likova što se bave ugljenom i naravno već pao mrak, ekipa već zakrmila u onoj njihovoj kolibi i nitko ne želi razgovarati do jutra. Odem na fast travel do mlinara da i ja malo odspavam (i pojedem čušpajz koji je skuhala Theresa) i naravno, upadnem u zasjedu s 3 bandita. Srećom nisu bili dobro naoružani pa sam dvojicu sasjekao a trećeg pustio (milostivi Henry, jel). Bojim se i zagrebsti sporedne aktivnosti jer tko zna koliko ću zaglibiti u igri.
A na PC-u je baš prekrasna igra, najradije bih samo hodao zemljom i divio se okruženju. Prva igra nakon Witchera 3 gdje mi to stvarno dođe da radim.
imaticx tu ne moras nista sabotirati a i pretesko je, previse ih ima unutra. U razgovoru sa Rašidom Kobilom reci da vam treba mnogo vojske kako bi lako savladao nesabotirani kamp. A za kraj misije pripremi se za 1 na 1. Imas otrov na desnom ulazu u kamp, kad probas sabotirat, uzmi ga nek se nađe.
solidmerlin Ajd super, vec sam mislio da treba unutra uletjeti kao Rambo. Ali bar sam u ova dva dana dobro obogatio opremu.
Posto pravim i prodajem Schnapse, zasto cijena pada? Kad sam poceo bila je 34, sad je vec na 23?
- Uređivano
imaticx pa pripremi se prvo na masovni fajt. Lakse nego 1 na 1, i samo oprezno.
A cijena opada jer ti je opala reputacija. Mozda si razljutio kupca losim cjenkanjem. Inace to branje pa pravljenje potiona i prodavanje je spor biznis. Nisam to nikako radio.
Radije u masovnim fajtovima lutaj mrtve i salji na konja, ako mozes. Napuni k0nja do vrha a sebe do limita da nisi overburden.
Sporo je, da, ali moram bar nekako poceti. A sto se tice konja, bio sam ulovio 3 jelena, prebacio meso na konja i nestalo je
imaticx ne moze nestati, mozda se samo pokvarilo, stoji crvena nula?
Nema nista, niti se ne vidi, kao i da nikad nisam stavio na konja. Evo rijesio bazu, prilicno jednostavno, ali od par puta sam morao, jer na kraju za onog "bossa" mi ne ostane dovoljno healtha, pa sam pokusavao sa sto vise se suociti s njim. Ali i njega ne mogu srediti, ocito sam preslab za njega. Macem nista, moram jos probati lukom i strijelom
imaticx Za prebacivanje na konja upres tipku, za bacanje na pod drzis tipku. Mozda si izbacio meso.
Probaj bazu ispocetka, trudi se da pun HPa dođes do bossa.
solidmerlin Evo nisam igrao 2 dana, sinoc iz prve rijesio bossa baze, dvije strijele u glavu i to je to Sad kod onog bolesnog u staji, sto ga moram ispitati. Ide polako
Ja sam bio u provodu sa "svećenikom iz naroda" Godwinom, održao misu (platio i kaznu za izgred) i sad bih trebao nastaviti iz Užica naganjati drugog lika koji je odgovoran za pokolj u Neuhofu. Ali mislim da ću malo side questati. Već sam našao konja za lokalnog konjusara i naučio čitati (naknadno skužio da je za skill bookove najbolje sjesti jer onda ide brže: p).
I nezz, stalno sam pri limitu s nosivosti jer sam skoro cijeli u oklopu i sa štitom. Uglavnom se prebacuje na konja čim stignem. Trebat će dići i te statse pomalo.
- Uređivano