Kako sam se pomalo nahajpo na ovu igru skinuo sam sa torenta neku betu koja je stara oko dvije godine!
Ako dojmovi igrača i kritike budu pozitivni uzimam odmah na izlasku...
Prije sljedećih faktora i videa treba opet napomenut da je ovo dvije godine stara beta!
Performanse su ubitačne! Apsolutno max postavke igra radi na cca 30 FPSa, (Ryzen 5 / DDR4 / RX 480 8GB) uz konstantni stuttering.
No oni koji su imali priliku probati najnoviju verziju igre kažu da je to riješeno kao i poping objekata i raslinja.
Sljedeće - igra izgleda prebolesno dobro!! Jednostavno nevjerovatno; evo slika i jedan video šta sam uhvatio; šuma izgleda kao šuma... Zbilja vrhunski,
https://youtu.be/qO0fR497N8c
Nadalje, interesiralo me dali naš lik ima tijelo ili smo lebdeće ruke i dobro je, tijelo je tu!
Kada sam se dotakao toga odmah da se nadovežem na kretanje našeg lika i jahanje...
Kada upravljamo sa likom on ima neku težinu i imamo osjećaj da upravljamo nekim i nečim; isto tako jahanje, čini mi se totalno drugačije od drugih...
Možda će imati probleme oni kojima smeta head bobbing
Dalje, išo sam snimit još jedan kratak klip te sam naišo na borbu; dvojica likova i još jedan strah je otklonjen - istovremeno su me mlatila obojica i umro sam odmah
Gledavši par video klipova uvijek mi se činilo da samo jedan napada dok drugi kruži okolo, to nije bio slučaj i ovaj drugi me najprije opizdio sa mačem sa boka i onda dokrajčio strijelom dok sam ja nešto pokušavo i za moje opravdanje do ovog susreta nisam niti probavo borbu...
http://youtu.be/2ZlrjBEkA0c
Inače borba mi djeluje super, nešto drugačije...
Također prateći igru zadnjih dana kažu da je i ta reakcija i ponašanje AIa u borbi drastično popravljena...
Zvuk je dobar; HyperX Cloud i šetajući šumom zvukovi ptica, šuškanja itd su super, kao i udarac pri susretu dva mača te koraci našeg lika.
Malo mi je čudan zvuk kada po armoru opalimo nekog lika no šta ja znam, možda je to tako bilo u to vrijeme kada su se tamburali...
Uglavnom ova proba mi je rješila neke zagonetke koje su me zanimale i još više pojačala interes za igru...