Borba mi je bila OK, ali srećom u nastavku je bolja.
A to istraživanje mi nije smetalo, takva je igra.
No opet u nastavku je i to bolje….
Borba mi je bila OK, ali srećom u nastavku je bolja.
A to istraživanje mi nije smetalo, takva je igra.
No opet u nastavku je i to bolje….
Nikad nisam ovo igrao, pa ajde da probam prije nego krenem s nastavkom i na pragu sam da odustanem nakon par sati i to samo zbog lockpickinga. Koji mrtvi, mlohavi kurac je ovo?
I ne, stavit u postavkama na simplified nije pomoglo.
Ja sam danas zavrsio igru bez i jednog: lockpickinga, savior schnappsa i save and quita.
Mislim da je od velikog znacaja da se zavrsi prva igra jer se odma nastavlja i bas mi je drago sto sam se vratio nakon 2g i zavrsio je.
Lockpick nije obavezan, zaobiđi ga.
Ok, u potpunosti sam svladao lockpicking i na hard. Tehnika je mutava, ali koga briga - stavim kontroler na stol ispred sebe, desni analog kontroliram s dva prsta desne ruke, a s lijevom okrećem mehanizam. Easy peasy
I dalje me iritira nepotrebno zakompliciran gotovo svaki sustav koji postoji, ali uhvatilo me. Baš me uhvatilo, ima nešto u scenariju i world settingu posebno. Kako se to veli na engleskom - rough edges na svakom koraku, ali majku mu, u srednjem vijeku smo. Dobro je ovo.
Danas riješio početak igre, lajkam zasad, iako borba djeluje podosta šlampavo. Sve ide na ultra high u 144 efepesa, baš bombon za oči. Hvala Epicu na poklonu.: p Sad se još skida HD texture pack, uključujući onaj za audio.
Onog očevog dužnika propalicu sam nalupao ko vola u kupusu, ali naknadno, pa je ispalo da sam ga pokrao kad sam mu uzeo ono što je trebao platiti kao dug. Kasnije sam još odbio frendove kad su onom Švabi krenuli raditi spačku. Ne mislim se nikome dodvoravati, Henry je i suviše dobro odgojen da bi se spuštao na tu razinu, heh. RIP za roditelje.: (
U dvorcu sam i sad Henry hoće ići pokopati starce. Ova gospoda me ne puštaju (jer je ludost s obzirom da je po tom dijelu zemlje harače Sigismundove čete), pa sam stoga kupio lockpicke nakon što sam pokrao stražarnicu da bi se opet vratio i pokrao oklop i oružje kako bi nesmetano "undercover" izašao iz dvorca (što mi je stražar "nevino" sugerirao). I sad bih valjda trebao još ukrasti i konja ako ne želim taljigati pješice ko zadnja budala do prvog područja. Ili bih to trebao steći poštenim radom možda?
Do kraja igre ću vjerojatno postati sve ono što ne bih trebao biti, kad već persuazija ne prolazi i za svaku sitnicu gubim reputaciju. Počinjem kužiti zašto ljudi vole ovu igru.
imaticx Vidio sam konje (teško ih je doduše ne vidjeti s obzirom da ne možeš ne proći kraj njih), ali malo mi bed ukrasti ih usred dana pred svima i kakve će to posljedice imati, lol. S druge strane, trgovac nije imao nikakvih problema da kupi ukradene stvari stražara/vojnika iz dvorca. Ma drpnit ću konja danas, pa da vidimo. Nije mi fora što moram kupovati rakiju za sejvanje inače bih eksperimentirao i češće s ovakvim stvarima.
Lockpick je noćna mora, da.
Ipak nisam trebao krasti i konja, bio je već sa strane i onaj kojeg sam uzeo tijekom bijega iz početnog područja. Uglavnom, riješen uvod, sad tek kreće prava stvar izgleda.
Da, dobijes konja po putu, al moguce ga fulat. Ja sam jednom išao pjeske
Ja ne znama jel ja tu igru ne znam igrati ili sto? Sad sam na misiji kad moram sabotirati onaj kamp, idem do tamo i nalete trojica bandita i gotovo. Isto jedna misija prije ove, kad sam onoga iz spilje nasao, izasli van i dodu trojica i opet me satru. Onda sam bio pobjegao Mac imam neki koji sam nasao, luk i strijelu od kumana, isto nasao. Kako napredovati u igri uopce. Novaca imam oko 200
Nisam igrao od onda, ali po onom što sam vidio u uvodu, već 1na1 je izazov, a boriti se protiv trojice je potpis za odlazak na groblje, lol. Valjda je izvedivo kasnije ili s boljom taktikom. Možda igra želi da npr. dođeš noću i ideš nekim stealth/neizravnim putem?
U igri je priprema sve. Borba je 2%. Plus intelekt i lukavstvo. Nabavi love. Izguglaj neku strategiju. Najbolje lootat koga ubijes pa prodas. Ulozi u armor i mac sa visokim stabom, longsword. Moze i stit za pocetnike. Navodi protivnike da su jedan iza drugug iduci u nazad. Pazi da ne ostanes bez stamine. Kupi par potiona koji dizu npr attack, defence itd. Nabavi poison, stavi na mac.
Mace je najjače oružje.
Heat ubod na longswordu ima veci domet, brze je za izvesti/spamati i lakse naci oruzje sa visokim stabom nego bluntom. Mozda nisam 100% tacan za ovo zadnje (kosi mi se znanje iz KCD2 sa KCD1) ali ostali navodi su daleko vazniji.
U KCD2 je blunt dobar ali sam na kraju presao na shortsword i šamarao ekipu po glavi i ubadao u stomak i leđa. Idilicno za masovne fajtove.
Riješio Capona i dobio dosta ok luk za nagradu. Baš je orangutan od lika. Dijalozi su mi zasad genijalni u ovoj igri, baš se vidi da su na ovome radili ljudi koji ne podcjenjuju igrače.