Prosle godine niko nije vjerovao u leak za WW1 pa sam ja uvjereno govorio da ce biti WW2. Nisam pogodio ali ocito je bilo da nece biti moderno ili bilo sta drugo. Kada je reveal zavrsio iz DICEa su jasno rekli kako je Bf1 prakticki reboot srijala i nova era. Ove godine je iz istog izvora dosao leak da je WW2. I zato sam uvjeren.A osim toga jasno je da zele drzat korak ispred call of dutya.Kad su se prvi "vratili u proslost" sa ww1,cod je za njima u ww2.Sad cod opet mora riskirat a ovi ce na provjerenu i opipanu publiku izbacit svoju verziju WW2.Koja ce naravno biti svjetlosnim godinama ispred one igre

Igra ne nastaje u tjedan dana. Activision je planirao povratak u prošlost isto kao i Battlefield 1. WWII je bio u razvoju tri godine. Nije CoD pratio BF ni BF CoD nego su oboje pratili trendove na tržištu.

Lol..da su planirali onda bi infinte warfare bio ww2 a ne IW. Da su planirai nebi im ww2 kampanja bila 4h..to su price za malu djecu..cim je IW  zarsen krenuli su WW2 a za to vrijeme Bf1 reveal je bio vec 5mjeseci vani

Pa nije bas, dobro fico kaze. Produkcija pocinje puno ranije AAA igara a prvo sto radis je ton i setting igre. Pogotovo je activision poznat sa tri studija koji se overlapaju. Sta mislis da je sad treyarch cekao da izadje ww2 od sledgea da odluci kakvu ce igru imat.

Sve je to masinerija prati se sve zivo i po par godina.  Nisu price za djecu, koliko imas inside prica ako pratis industriju kako se mjenjaju vizije i smjerovi i to veliki projekti. Igre se godinama rade

Lol..da su planirali onda bi infinte warfare bio ww2 a ne IW. Da su planirai nebi im ww2 kampanja bila 4h..to su price za malu djecu..cim je IW  zarsen krenuli su WW2 a za to vrijeme Bf1 reveal je bio vec 5mjeseci vani
Kampanja u CODu inace traje 4 sata...

Za razliku od BF1 koji je imao mega kampanju od punih 5 sati.

Očito je da nisi upoznat s radom u industriji i općenito s konceptom izrade igara. Ne može se sve rebootati u roku od par mjeseci jer ne samo da je kodiranje komplicirano, već se moraju uskladiti skladatelji, marketinški analitičari, predstavnici izdavača i developera, pisci, programeri... To je ogroman višemilijunski posao. To ne nastaje kad se nekome sprdne i igra ne može nastati u pet mjeseci. Neke pikselizirane indie igre imaju dulji proces izrade od pet mjeseci.

Čim je IW završen, WWII je bio barem godinu i pol u razvoju.

Brat bratu, BF1 kampanju možeš završiti u 2 i pol sata ako ne igraš na hard i ne skupljaš codexe. Neke misije su toliko wtf kratke da su na razini MoH: Warfighter sniper misije.

Citam ove vase komentare i ako sam dobro skuzil ove je rezime: zadnjih 10 godina igrali ste pregrst FPS-ova u modernom ratovanju, onda ste kukali da vam je vec pun k i da ocete svjetske ratove, vijetnam itd. , sad nakon dvije takve igre opet bi moderno, cudna sorta ovo su moji dojmovi koje sam primjetil po cijelom netu, ne samo tu.
Marksman ponekad se pitam dal ti zivis ispod nekog kamena, samo vidis ravno, nema skretanja  ni malo.

renda
U koje god doba smjeste igru nece biti problem niti ce netko odustati od serijala zbog toga. Svatko ima neke želje.
Ja bih npr. volio da se BF vrati modern settingu  ali uopce mi nece biti problem ako bude WW2 ili Vijetnam. To su samo zelje. Nitko ne kuka zbog toga.
Problem je u nekim drugim stvarima zbog kojih stalno kritiziramo.
marksman, fico, viper, ivancrosemo i ja imamo prosjecno sigurno 1500-2000 sati igranja serijala od BBC2 do Battlefielda 1 i dobro znamo o cemu pricamo.
Dosta vas koji dolazite u temu zapravo ne razumijete zasto i zbog cega zapravo kukamo.

Govorka se da će sljedeći Battlefield imati lootboxe samo s kozmetičkim dodacima.

“No one’s gonna do any pay-to-win stuff anymore,” one person close to the next Battlefield told me recently. “We didn’t take any of the loot box controversy lightly.”
What may be of more interest to players is that the website US Gamer reported yesterday that the upcoming Battlefield will include cosmetic-only loot boxes, as 2016’s Battlefield 1 did.

That report is accurate, if a bit premature, say people I’ve spoken to. Two people close to DICE told me that, while microtransaction plans for the next Battlefield have changed before and will no doubt change again before the game is out this fall, the company is indeed hoping to stick to cosmetics.
I’ve talked to a lot of developers about this subject over the past few months, from big companies like BioWare and Ubisoft as well as smaller independent studios, and the consensus appears to be simple: Tread carefully. Nobody wants to be the next Battlefront II. That might mean sticking to cosmetics only, as I’ve heard is the plan for Anthem. (Although, as with any microtransaction plan, that might change.) Or it might mean avoiding randomized loot boxes entirely, which would no doubt be a boon to many gamers.
Zanima me hoće li odustati od Premiuma. S BF1 su probali oboje, ali mi se ne čini da im je Premium prodaja išla najbolje.

Šta nije za BF3 i BF4 postojao shortcut gdje si platio da imaš odmah otključana sva oružja i opremu? Ne znam da li je toga bilo u kasnijim nastavcima. Ako to nije pay to win u najgorem obliku...

Je, s tim su poceli u BC2 i zadnji BF je imao isto to. Mislim da dosta EA igara ima te shortcutove, sjecam se da su ih i NFS igre imale.
Pay 2 Win u najgorem obliku je staviti ga iza lootboxa, ali u pravu si.

Pogotovo kad su neka od najboljih BF1 oruzja bila skrivena iza ogromnog grinda (level 10 na pojedinacnim klasama).

Pay 2 Win u najgorem obliku je staviti ga iza lootboxa.
Pay to win a chance to pay to win

Producent teasa da NIJE ww2

https://youtu.be/8aUL5qZ19_w

Ma pusti ga frende. Nema 2000 sati u Battlefieldu, a usuđuje se nešto pitati ili ne daj bože zaključiti o serijalu.

Pitanje je bilo vezano uz zakljucak na postove, a ne o igri. Procitaj prije nego se pocnes pravit pametan...

Meni je sasvim nebitno hoće li biti ww2, bc3 ili moderni setting, samo da gunplay ne bude casual smeće kao na bf1 i naravno da maknu da se granate same pune, pa nije ovo fuc*ing destiny. Idealno bi bilo da gameplay bude preslika bf3 (od recoila do supresije) ali nekako sam skeptičan da će se to dogoditi.

, što mislite fake ili real shit ?

Producent teasa da NIJE ww2

https://youtu.be/8aUL5qZ19_w
A LOL! Time mi je bas potvrdio da jest!Dajem prostora samo bad companyu 3 eventualno.Ali ovo je klasicni komentar da potakne raspravu i da se ekipa nalozi.Nesto kao sta FFA portal objavljuje clanke na fejsu sa naslovima koji imaju udice da se ljudi upecaju..