Novi leakovi i dalje se drže priče o WWII.

Starting with the single-player, the game is said to have a similar structure to Battlefield 1’s campaign. In that you’ll be following different soldiers in different stories/conflicts that are all self-contained. The idea is to offer a look at the different theatres of WW2.
Another thing DICE will be bringing back from a previous Battlefield game is co-op support, though this is the least clear part of the report. As it stands, this mode will apparently throw players into “randomly generated Conquest missions.”
Battlefield 5 is also said to have a version of Rainbow Six Siege’s prone mechanic. This works like other prone features in other shooters, but the important distinction is that allows for going prone in corners without pushing out the player character.
Ako singleplayer neće biti dug bar petnaestak sati, očito nisu ništa naučili iz faila s BF1 kampanjom.

: kakvih 15h!! Mislim to sta kazes bi bilo u redu ali toliko nisu trajale ni neke starije igre kad je gaming bio bolji a kamoli u danasnja vremena..SP je u ovoj igri smo kozmetika..da cjelokupni proizvod bude popunjen,da pocetnici nauce osnove i da se iz njega slozi neki nabrijani trailer koji ce odradit marketing

2 mjeseci kasnije

Andrew Wilson je natuknuo koji detalj o novom Battlefieldu.

"With our next Battlefield game, the team at DICE is bringing the intensity of combat to life in new and unexpected ways. Every battle is unique, and every mode brings its own challenges - from the way you interact with the environment around you, to compelling single-player stories, to the next level of large-scale multiplayer that spans across multiple maps and modes."
Ovo potvrđuje da će singleplayer opet biti strukturiran kao BF1. 5 različith likova za kampanju od 4 sata je previše. Već je 3 protagonista na standardnu kampanju od 6-7 sati nategnuto.
Mislim da su 2 protagonista dovoljna da setting održi raznolikim, a da nam opet da dovoljno vremena za koliko-toliko povezat se s likovima. Eventualno pokoja misija s drugim likom ako avion/tenk tutoriale ne mogu uklopiti u kampanje ona dva lika.

Malo marketinga i preseravanja..izac ce kampanja od 4 i pol sata maksimalno 5 koja ce bit zbugana sa zglicanim AI-om.Ove godine je mozda necu ni pokrenut.

23.5 stize reveal! Bit ce velikih promjena u multiplayeru!

Battle royale confirmed. Nezz kako bi se tematski taj mod mogao uklopiti u povijesne ratove.

Otkriven novi ee u BF1 (odn. napokon je ta soba otvorena), vidim da se povela rasprava oko slike bijelog konja.

https://www.youtube.com/watch?v=wKf9NtgpOe4

Pitam se ako možda ovom "zombie" sobom teasaju neku svoju verziju zombie moda. Ako će petica biti WW2 naslov, onda im je to savršena prilika da naprave neku svoju verziju nazi zombija.
Bijeli konj simbolički može predstavljati smrt.

Battle royale confirmed.
Neka bude, nemam ništa protiv ali samo kao opcionalni mod. Meni je BF oduvijek bio Rush i Conquest. To želim ali ako bude i Battle Royale mod zašto ne. Probati će se i to iako me osobno baš i ne privlači.

Mogao bi biti zanimljiv battle royale npr. da kao squad protiv ostalih squadova vodis bitku do kraja da zadnji prezivis

4 dana kasnije

Na fejsu su izmjenili sliku naslovnice i slika je  identicna ovome sta je War  jos prije stavio kad je procurio leak od izvora koji je rekao da ce bit WW2...

Lagano me uzima euforijaa i hype..jer mi sve baca na WW2 setting pacifickog bojista! Naglasak na mapama kao sta su wake Island,iwo.Jima,Peleliu island itd..more,brodovi,usudio bi se rec i podmornice mozda..uglavnom kaoticno na moru i zemlji..jer sve je vec testirano na BF1 DLCu

I mene pere hype opaki, down sam za bilo kakav setting! Najvise bi volio moderni ali bit cu zadovoljan s bilo kakvim samo da nije casual friendly igra

Spreman sam za iskrcavanje na Normandiju u Frostbiteu. Savršeno za Operations mapu.
Normandija u WWII je bila zabavna, kako će tek biti 32v32 u Frosbiteu na većoj mapi. Ma ne treba niti biti prevelika, nek bude kaos kao Operation Locker ili Metro.

Najvise bi volio moderni ali bit cu zadovoljan s bilo kakvim samo da nije casual friendly igra
Potpis !

Ja bih najrađe vidio Vijetnam.

F-4 i MiG-ovi u nebu iznad, napalm bombardiranje, borbe po klaustrofobičnim tunelima. Taman još i Hladni rat daje i dosta materijala za interesantnu kampanju. Iako bih bio zadovoljan i sa modern settingom.

Samo da je velika varijacija oružja, da su mape dobro dizajnirane i da je gameplay što sličniji BF3/BF4.

Ili će se iz slova V pojaviti još jedno V i napraviti W i onda će se to W duplicirati u WW2 ili će samo iz slova V izaći ietnam i napraviti Vietnam. Can't wait kako god.

To bi dobro bilo, BF1 sam preskocio jer mi nije bio bas zanimljiv dok WW2 mi je daleko zanimljiviji. Nikad dosta

23. 5. u 22 h reveal

http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/6677-sluzbeno-je-battlefield-v-ce-u-potpunosti-biti-otkriven-iduce-srijede

evo i logo sta je marksman rekao

V for VICTORY kad vam kazem Bit ce WW2. To im je zadnja prilika za trziste dok je jos dio naroda zagrijan za taj setting.Kad su najavili Bf1 nazvali su to kao nova era battlefielda i nema smisla da preskacu sa ww1 na nesto drugo pa se opet vracaju..

Serijal je zazivio i stekao slavu na WW2 i mislim da ovu igru sad bas rade onako "with passion" na poznatom teritoriju.A s obzirom kako svaki bf ima skoro pa uvijek potpuno novo ruho frostbite enginea koji gura granice za ocekivat je ovakve mega najave a moguce je i da jesu sami sebe nadmasili i da su emocije legit i nije sve samo marketing.

Vec vidim na E3 i opcenito na youtubeu split screen,sa jedne strane bf 1942 a sa druge ovaj.Također ne vjerujem da im se zuri nesto drugo radit jer im ovaj redosljed ostavlja prostor i vrijeme za buduce naslove.

Ova generacija je pri kraju i sa WW2 bi to zakljucili.U sljedecoj im preostaje da naguraju 2 naslova npr. Vietnam i hladni rat ili nesto slicno a između jos imaju prostora za bad company 3.Stvarno nema smisla da npr ovaj bude moderni setting i onda za koju godinu opet da se vracaju na ww2 ili nesto tako...samo bi gubili igrace tako ili izazvali negodovanje

DICE pls 
On mi je presmijesan..opcenito kad igra neke druge igre koje nemaju veze sa EAom i DICEom,kad mu se desi neka glupost on kaze DICE  please!
http://youtu.be/GDLkwS2cuYE