Upravo si opisao svaki Battlefield.
Battlefield V
Weky mani se corava posla..igraj cod i suti.
IvanCROsemo za recoil ajde,mozda je manji na nekim strojnicama.Spam granata nemoze bit veci od onog smeca u bf4..iritantna je sao gas granata.Ovo za metke ne razumijem,jer na bolt puskama treba 3 metka,automatico i druge bolje masinpuske su ubojice.U bf4 ljudima je smetao da prebrzo umiru a sada istima smeta puno metaka.Za avione se nebi slozio.Nemozes mehaniku sa F35 uspoređivat sa avionom prije 100 godina.Evo nenad je ubijao sa jetovima bf3 i 4 a za ovaj bf1 se pozalio kako je nemocan.Za sweet spot se slazem i nema neke balistke,to je istina.Kustomizacija je rezultat manjka sadrzaja.
Ni meni nije jasna primjedba oko brzine umiranja. Ako treba vise, onda bas to nagradjuje dobro nisanjenje i sposobnost kontrole recoila.
S druge strane manji TTK nagradjuje brze reflekse nego mogucnost "kontroliranja" puske i drzanja nisana na meti.
Ni jedna ni druga krajnost nam ne govori koliko je neka igra casual, nego u kojem smjeru su devovi htjeli odvesti igru sto se gameplaya. Brze/sporije, veci ili manji naglasak na timsku igru,...
BC2 je imao veci TTK nego BF3/4.
Nije to na kraju ni bitno...
Dovoljno govori broj igrača koji igra BF1 zadnjih 6-7 mjeseci...a i više.
Znači da je dev otišao u krivom smjeru...mislim da ni jedan BF nije bio manje popularan na YT-u od BF1...čak je ekipa poput LevelCapa digla ruke od njega.
Weky
Pobogu igraš COD...zbilja nemaš što komentirati na ovu temu lol
A jbg,Bf1 je outsellao bf4 i hardline zajedno.Ni to nista ne znaci.Hocu samo reci da je Bf1 odlicna igra i u pocetku je jedino falilo oruzja i stvari za otkljucavanje skupa s tim sta je sistem istoga bio debilan.Ljudi su jednostavno zasiceni i ovo je godina kada na trzistu imamo R6 Siege i PUBG.Ne zelim uopce povlacit versuse nego zelim rec da je ova godina i godinu unazad pravi raj za FPS multiplayer igranje.To su tri toliko razlicite i dobre igre svaka na svom polju.BF1 je tu izgubio bitku jer koliko god inda je dobar opet je to sve vec poznato svima.Po osobnom iskustvu mogu reci svoj primjer kako sam nakon kupnje R6 Siegea također izbrisao Bf1. Nekoliko mjeseci ga nisam imao instaliranog.
Nove glasine koje govore da bi BFV mogao biti smješten u WWII i navodno je procurio logo:
Čudno mi je da bi WWII naslov numerirali tako, ipak su dosadašnji ajmo reći mainline (2,3,4) naslovi bili moderno ratovanje, a i logo više vuče na dizajn 3 i 4 umjesto prvog Battlefielda.
Navodno je radna verzija nazvana Battlefield 2 što ima malo više smisla kada uzmemo u obzir prošli naslov.
Iako bi najlogičnije bilo da ga nazovu BF 1944 ak je WWII igra.
Izgleda mi nekako previše "sterilno" za WWII. Više mi liči na BF4 tj. neki moderni setting.
V kao Vietnam, jasno ko dan. :)
Na živce mi ide ova paleta boja koju koriste, sve je isto još od trojke.
Siguran sam da je sljedeći Battlefield moderno rarovanje jer im je to jedini safe bet u godinama loših odluka unutar EA.
Ako ćemo sudit po slici onda neće biti moderno ratovanje jer 5 piše rimskom brojkom, a to do sada nije bila praksa. Najvjerojatnije je to slovo V, odnosno Vijetnam ili čak V-day tj. WWII. Osobno, želim nastavak BF2142, ali to nije izvjesno.
Mogli su staviti slovo V obrnuto da bude kao oznaka cina u WWII, a i takav bi imao vise poveznica s WWII od danasnjeg CODa
Bit ce WW2 jasno je ko dan
Pa sad smo imali "ww2"
Btw marks sjecam se ko jucer kad smo se hajpali za najavu prosle igre i tu si bio uvjeren da je ww2 pogotovo teaser sa facom kad je bio
Nadam se fakat da je nes modernije
Baš sam htio napisati da je i zadnji put bio uvjeren u WWII. Jednom će biti u pravu.
Ahahahaha WWII! Sakajte hejteri
Marks je bio u pravu
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/6287-procurila-je-prva-slika-iz-novog-battlefielda-drugi-svjetski-rat-prakticki-je-potvrden
Nije apsolutno niš 100% potvrđeno di je i u kojem razdoblju.
Zasad su, bez obzira na onaj "pouzdani izvor", i dalje obična nagađanja.
Mehh...tražim samo da igra bude ispolirana...bez toga ne moraju ni izbaciti igru.
Pa sta je je, BF1 je bio dosta ispoliran na launchu za razliku od BF4
Ni Ubisoft nebi izbacio igru u BF4 stanju