Ja bi volio da Dice napravi Battlefield u Star Wars settingu.
gunner zadovoljan?

Ja bi volio da Dice napravi Battlefield u Star Wars settingu.
gunner zadovoljan?
Hahaha
Suzdrzan je bio ali nije lose. ))

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Mislim da nas tu ima vise koji preferiraju bad company...

da je imao ono nesto u napucavanju i ja bi također vratio onu brzinu gameplaya i onaj feel kad nekog gađas.Nekako su protivnici tamo bas "mesnati" i gust je bilo napraviti kill.
Zbog ovoga što si naveo BC2 je bio poseban.
Najviše bih volio WW2 setting iako ne bih imao ništa protiv modernog.
Što se tiče promjena samo da malo uspore gameplay ( Bad Company 2 brzina ) i da ne bude casual friendly kao BF1. I živcira me što trebam ispaliti pola šaržera u neprijatelja da padne. Snajpere treba nerfati. Maknuti sweet spot.
Općenito treba biti malo više hardcore.

Mislim da nas tu ima vise koji preferiraju bad company...
Napisi to EA-u i DICE-u! Obavijesti ih da na FFA forumu ima vise ljudi za Bad company

da je imao ono nesto u napucavanju i ja bi također vratio onu brzinu gameplaya i onaj feel kad nekog gađas.Nekako su protivnici tamo bas "mesnati" i gust je bilo napraviti kill.
Zbog ovoga što si naveo BC2 je bio poseban.
Najviše bih volio WW2 setting iako ne bih imao ništa protiv modernog.
Što se tiče promjena samo da malo uspore gameplay ( Bad Company 2 brzina ) i da ne bude casual friendly kao BF1. I živcira me što trebam ispaliti pola šaržera u neprijatelja da padne. Snajpere treba nerfati. Maknuti sweet spot.
Općenito treba biti malo više hardcore.
ali sta ce onda casual igraci igrati, sad su se naviknuli na laganu igru s lijepom grafikom,salu na stranu stvarno bi trebali malo to otezati sto se tice tog hc settinga,da je teza i zahtijevnija dok trebas ubiti nekoga a ne kao da igras cod.

5 dana kasnije

War opet first on the line za najave EA igara to se trazi

ontopic mislim da ce sad konacno potegnut i dat BC3 (iako ni sami ne znaju zasto ljudi vole BC) samo da nosi to ime, dok ce ostatak BF1 DLC-a koji se jadno i sporo vuce dat da radi DICE LA

6 mjeseci kasnije

https://youtu.be/gfz6SzpJNv0

Nadam se da nece gurat Battle Royale smece

Ja sam ti lijepo rekao  battle royale je buducnost MPa. Postojeci model BFa vise ne prolazi, dosadilo je ljudima. Mogu oni mijenjat setting, grafiku, napucavanje.. nije do igre, do nas je. Zasicenje brate

Sve bih dao za samo jos jedan moderni seting na bliskom istoku.Da ubace ovakav filter i ovu masineriju.Nek bude i Bad company naslov samo da budu litle birds i black hawk helici u zraku,M1114 HMMWV i Abrams tenkovi na tlu i pjesadija Delte i Rangersi u ovim uniformama.Nek bude desert storm,nek bude fikcija,bilo sta.

http://www.youtube.com/watch?v=BCCp3z7Zz4g

19Marksman89 Dakle novi Conflict Desert Storm  Doduše to bi i ja jako volio.

19Marksman89 Dakle novi Conflict Desert Storm  Doduše to bi i ja jako volio.
E to su bile igre... Dvojka mi je i dalje jedna od najdražih taktičkih pucačina.

Prije ovo nego conflict po opisu

Samo u BF gameplayu

Uf!  : Zamisli potpunu kustomizaciju vojnika u stilu Sealsa!

Ooo da, slažem se s vama.

Nisu tu "aestetiku" dovoljno iskoristili, a BF je savršena igra za to. Ima nešto u tim ispranim 90s uniformama i ranim danima današnje tehnologije.

Džabe setting ako bude casual smeće, igrao bi bilo kakav setting samo ako igra ima dobar feel kao bc2 i bf3

Nizak recoil na puškama, spam granata gdje ne treba imati nikakav skill da bi ubio protivnika, pre više metaka treba da bi se ubio nekoga, vožnja aviona toliko pojednostavljena da ja koji nisam mogao ništa napraviti u avionima u bf3 bez problema odigram 30-0 u bf1, sinper sweetspot gdje te ubije u tijelo s 200 metara, pojednostavljena customizacija pušaka do razina da nije ni bitno što koristiš i da ne daljim...

Nizak recoil na puškama, spam granata gdje ne treba imati nikakav skill da bi ubio protivnika, pre više metaka treba da bi se ubio nekoga, vožnja aviona toliko pojednostavljena da ja koji nisam mogao ništa napraviti u avionima u bf3 bez problema odigram 30-0 u bf1, sinper sweetspot gdje te ubije u tijelo s 200 metara, pojednostavljena customizacija pušaka do razina da nije ni bitno što koristiš i da ne daljim...
Potpis.

Istina. Od prve do zadnje.