Ja san odustao, živaca i volje naman.
Previše stvari koje mi smetaju da bi nastavio igrati.
Assingmenti koji ne rade tipa 5 dana lovim prvi korak napravi 200 damagea to vehicles i što napravim ništa ne radi, da bi šesti dan normalno pogodio tenk i počelo je računati sve kako triba.
Pa ono napravi 12 headshota u rundi sa određenim oružjem a tebi normalne killove računa pod headshot, isto tako je bilo 10 killova da čučiš računa normalno svaki kill ti ležao čučao ili trčao.
Od kad su drkali po ttk meni veza ne radi kako triba, jednostavno vidim da ponekad triba više metaka i isto tako ja padam jako brzo.
Model 8 kojem treba 2 headshota da bi ubio a ja padnem od jednog metka headshot sa ruby pištoljem.
Prevelike oscilacije i imao sam osječaj da igram cod a ne bf a u codu sam barem mogao prebaciti u hardcore pa bi uvik bilo isto.
Prije ttk ovoga nije bilo jer znam da me to nije ljutilo i bio sam zadovoljan.
A ono najgore igra mi nije zabavna na duže vrime, ako ima ekipe ok ali sam nikako na duže vrime.
Kad sve zbrojim meni je BF1 puuuuno bolji i zabavniji bio.
Sad se desilo ono što da mi je netko rekao prije misec dana da če biti proglasio bi ga ludim a to je svi smo kupili CoD radi blackout moda i mogu vam reći da uživamo i sad čekam 3 misec i taj battle royal mod u BF5 jer samo to me može vratiti nazad i mislin da samo to može (teško) spasiti igru