dragonbih Napraviše problem ni iz čega. Dajte još oružja, mapa, drugog sadržaja a gameplay nedirajte. Fjell, Narvik, Rotterdam i donekle Tweested Steel su dobre mape, ostalo je katastrofa.
StarFox_N Twisted Steel i Arras jako dobre. Devastation, Hamada i Rotterdam ok. Narvik niti smrdi niti mirise. Fjell i onaj aerodrom boze sacuvaj. Uzas.Ova nova Panzerstorm losa. Prevelika.
buz Iduća koliko sam shvatio također namijenjena vozilima tako da nisam optimističan do daljnjega što se mapa tiče.
Fenix Meni je ovih dana uoči blagdana na poslu takva ludnica da ne stignem ni pogledat plejku. Samo radit i spavat. I jebo sve cijelo vrijeme mi na pameti ova igretina i kako cu je igrat po cijele dane kad sve zavrsi. To mi se na ovakvoj razini nije dogodilo godinama, možda čak od BF3. Sve podsjeca na te dane i uzivanciji u onom gameplayu i teamworku. Toliko je dobar BFV i sva sreca da nisam igrao kad su sjebali TTK.Ovo sto Nenad pise, stvarno se nadam da ce ubacivat jos sadrzaja i izvan onog svog postavljenog okvira i produzit trajanje igre. Treba nam jos neka infantry mapa, ili barem neka manja allarounder mapa.A onda za dvije godine Vijetnam ili moderni BF s ovakvim gameplayem, helijima, modernijim oružjima i ostalim vozilima.Meni mape od najbolje do najgore: NarvikDevastationRotterdamFjellTwisted SteelAerodromArrasHamadaPanzerstorm
dragonbih Mape bih i ja slicno složio Rotterdam, Narvik, Fjell, Devastation, Tweested Steel, Arras, Aerodrom, Panzerstorm i Hamada. Ove tri zadnje su mi ziva katastrofa, apsolutni odron, hektari pustinje i trave, preogromne, nedinamicne, krajnje loše.
19marksman89 Arras je jedna od najboljih mapa opcenito koju su dizajnirali.Od grafickog prikaza,pogođene lokacije za seting (klasicni francuski gradic sa crkvom) do odlicno poslozenih zastava i covera.A psenicna polja su jos dodatni zabavni detalj.
buz Ta mi je najmanje loša od ovih otvorenijih. Panzerstorm ragequittam kad god uđem u nju, nemam sveukupno 15 minuta na toj mapi. Besmislena mi je. Na 70h sam od izlaska, kako vi stojite?
Flipper Imam igru od prvog dana, a imam možda 9-10h samo. :( Igrat ću sad malo više idućih dana nadam se. Dobro da nisam previše igrao kad su shebali TTK.Inače, mape - Arras mi najbolja, pa Twisted Steel. Najgora Panzer, a bome mi ni Devastation nije drag kao ni Hamada koje je kao Jandroković iz HDZ-a. Cijela njonjasta.
19marksman89 Ja imam 50h.. i dostigo sam rank 50 (zadnji zasad). Rank 25 sam i na medicu i ostale mi jos 3 medic puske za rijesit do kraja
Nexus A onda za dvije godine Vijetnam ili moderni BF s ovakvim gameplayem, helijima, modernijim oružjima i ostalim vozilimaThis...ili čisti hladni rat tamo od 60-ih do 90-ih...ogromno razdoblje gdje mogu raditi što god žele.
19marksman89 Bitno je samo da ovaj gameplay postane identitet Battlefielda.Ovakvo pucanje,TTK,nuzno squad igranje po klasama a i fortifikacije nisu nimalo lose. Fora bi bilo da sljedeci naslov bude jedan pravi Vietnam shooter. M16 i rokanje do besvijesti. A kasnije hladni rat ili prije modernog jedan Bf smjesten u devedesete i Desert Storm operaciju.
ibor4you Neće jer 90% igraća igra solo, te će uvjek nešto srat i Dice će im podilazit, jer od male hrpice hard-core igraća nema kruha.
Miro Iskreno neznan što je ovo večeras bilo ali imas san osječaj da igran CoD jer ili veza ili nešto nije radilo, baš puno metaka je tribalo i čak je bilo trenutaka kad ga gađam a nema pogodaka...ja sam fala bogu padao bez problema
Miro To su ti godine, konačno su te stigleDaj bože da je tako, mene brine da su prije 3 dana svi padali od ribeyrollesa jučer koda ih gađam sa kiselim krastavcima.Čitam i da je netcode puno bolji na BF1 od BF5, pa onda idem onaj assignment za 200 damega prema vozilima razvalio par tenkova još se niti jedan bod nije digao.Frend se jučer vratio na BF1 i kaže završena igra i bolje izgleda...ja neman volju za skidanje i testiranje.
buz Meni je super jučer išlo, bolje nego inače. Ali ovo je točno, u nekoliko rundi se ni boda nije diglo za assignment i onda u jednoj rundi odjednom krenulo zbrajati.
dragonbih Dobro je, nisam sam. Isti problem da ne mogu pogoditi lika sniperom koji leži na 50m od mene, par puta gadjam headshot ali ništa. Sreća nije bilo konstantno ali dešavalo se.