Join the fight on Xbox One, PlayStation® 4, and PC. Starting on October 11 for the EA Access and Origin Access Play First Trial, October 16 for Battlefield™ V Deluxe Edition early enlister access, and October 19 for the Battlefield™ V Standard Edition.

Battlefield V will focus extensively on party-based features and mechanics, scarcity of resources, and removing "abstractions" from game mechanics to increase realism. There will be an expanded focus on player customization through the new Company system, where players will be able to create multiple characters with various cosmetic and weapon options. Cosmetic items, and currency used to purchase others, will be earned by completing in-game objectives.

The game will feature several new multiplayer modes, including the "continuous" campaign mode "Tides of War", and "Grand Operations", an expansion of the "Operations" mode introduced in Battlefield 1 that focuses on matches taking place across multiple stages to simulate a campaign from the war. In Grand Operations, each round will have specific objectives, and performance in each stage will influence the next. Games will culminate with a "Final Stand", with players using only a primary weapon with limited ammo, and no respawns. Similarly to Battlefield 1, the game will feature a collection of single-player "war stories" based on aspects of World War II.

Izvor

Službena stranica

https://www.youtube.com/watch?v=fb1MR85XFOc

BC3 ili WW2/Vietnam setting. Nešto od tog troje i ko bog.  :

Ja bi volio domovinski rat,čede i ustaše 

Vise iscekujem Vedranov komentar, nego igru.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Daj mi BC2 remastered , platim ga 50 eura bez razmisljanja :)

Bad Company 2, zadnji kvalitetni Battlefield... dajte nam BC3

Slažem se da je BC2 bio vrhunska igra i zabavnija od budućih nastavaka, ali nekako sumnjam da će najaviti BC3, iako bih volio da sam u krivu.

Takodjer bih volio povratak Vietnama u Battlefield,  jer mi je to osobno najdraži setting još od kada sam prvi puta zaigrao Vietcong.

Koji dio bad companya je dobar-recon kemperi po zbunju u uniformama koje izgledaju kao zbunj,manjak oruzja,vozila i sadrzaja opcenito,nebalansirane manje mape ili nostalgija pa zamisljate bad company 3 kao Bbc2 onako kako ga pamtite u glavi.
Sta se to podrazumijeva kad se trazi bad company 3?

To je za to vrijeme bilo cisto dovoljno, uostalom sta ce ti tisucu i jedno oruzje ko u BF4 kad se ionako 90% njih ni ne koristi...
Naravno da bi dobrodoslo da prosire arsenal i izbor vozila u sto ne sumnjam uopce da ce napravit. Nije stvar nostalgije, koga kod znam najvise hvali BC2 od svih BF-a modernih.

Za to vrijeme,da.Zato i kazem da ne razumijem sta bimo dobili da se igra zove Bad company 3.Onaj izgled,napucavanje,zvuk,animacije i ostale dobre stvari ostaju u onom vremenu.Ono je stvar enginea,bio je to frostbite 1.5. Da izađe BC3 igra bi bila u ovome Frostbiteu i izgledala bi malo ljepse od Bf1 a sa tim ide sva ostala mehanika i sminka tako da ti automatski feel igre i napucavanja vuce na Bf1.Znaci vizualno,zvucno i mehanicki nista slicno bad companyu 2 se nece ponovit pa me zanima koje su to druge stvari a da su prednost i da ih treba pozeljet.Ako znamo da je Bbc2 samo spinoff serijala koji je ponudio samo manje battlefield iskustvo-manje mape,manje vozila,manje oruzja i sadrzaja,manje battlefield momenata.

P.s. Bf1 nema tisucu i jedno oruzje.Ima kronicni nedostatak oruzja.

Mislio sam na BF4, ispravio sam se kasnije...manje BF momenata? Pa neznam meni je najslade bilo kad sam tamo digo cijelu kucu u zrak, tamo si doslovno svaku kucu mogo sravnat s podom i to mi je bilo vrh. Neznam, bas je imao svoj stih kao recimo BF3 kad je dosao. Imao je neki svoj sarm neznam opce kak bi to objasnio. Mape su mi bile prekrasne i u prirodi (vise nego urbane kao kasnije u BF3/4).

tbh, bio je sporiji od ovih novijih Battlefielda. Za to je manji broj igrača svakako bio zaslužan, ali isto tako nije bilo mapa kao Operation Locker, Bazaar, Metro koje su takav cluster i imam osjećaj da je trebalo više metaka za upokojit neprijatelja.

I definitivno je bilo Battlefield momenata zahvaljući map layoutu i destrukciji.

Imam osjećaj da je taktično kretanje i pažnja na okolinu imao veći utjecaj. U BF3/4/1 je sve to kaotičnije i na mapama se stvaraju chokepointovi gdje dolazi do sukoba. Nema toliko manjih obračuna.

Ali najviše bih volio Vietnam BF. BC 2 Vietnam je najbolji BF DLC ikada!

Upravo ovo gore napisano.
Battlefield 3 I 4 mi nisu pružili ni blizu zabave kao BBC, takodjer mape su mnogo bolje, količina tj broj oružja i vozila mi je bio sasvim dovoljan, sporiji tempo se takodjer pozdravlja, taktiziranje, meh sve je bolje. Zato valjda hoćemo BBC3. Ovaj zadnji Battlefield još uvijek pokušavam zaboraviti...

Battlefield Space Ops, Battlefield The Final Frontier, nazovite ga kako god želite, ali bitno je da se napucavamo u svemiru. Mislim da svi to žele.

Maverick tebi je bolje.S tim da si u pravu da je Bf4 slabija igra.To sta je bbc2 svojim sadrzajem,manjim mapama i brojem igraca bio dobra igra na konzoli a Bf3 prevelik zalogaj i osakacena verzija to je drugi par cipela.Popularnost,kvaliteta,prodaja a mogu rec i revolucija i kako je prihvacen kod publike Battlefield 3 vjerojatno nece jos dugo ni jedan novi bf naslov nadmasiti.I o kakvom taktiziranju pricamo.Bad company i taktiziranje,jel to sala neka? Ili mislis na ono kad skriveno postavljen C4 zaljepis na zgradu,pa rulju koja defusea objective dignes u zrak?

Ja bi volio da Dice napravi Battlefield u Star Wars settingu.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Ne uzrujavaj se marksman bez veze. Nisam mislio na taktiziranje poput onoga u xcom, ali za fps žanr neko veliko taktiziranje je nerealno za očekivati.

Svako ima svoj najbolji nastavak. Siguran sam da je nekome i ovaj fail od bf1 najbolji bf.

Ne uzrujavam se niti malo samo ti iznosim cinjenice.I naravno da svako ima nesto sta preferira al Battlefield je postojao i prije bad companya i ono u bad companyu je osakaceni battlefield ali svi znamo da je imao ono nesto u napucavanju i ja bi također vratio onu brzinu gameplaya i onaj feel kad nekog gađas.Nekako su protivnici tamo bas "mesnati" i gust je bilo napraviti kill.Neznam kad ste vi zadnji put igrali bad company ali ja sam prije par mjeseci i jedno je nostalgija a jedno je realno stanje.