zontra Belgija je jedna od onih država gdje je stalno loše vrijeme, ali nikako da padne kiša na utrci (ne računam ona zadnja 2 kruga da začine VN 2008.). A sad kažu da je šansa za kišu između 70% i 85% i za kvale i utrku. Najbolja staza na svijetu, rado bih napokon htio vidjeti i utrku po kiši. Moglo bi biti dosta iznenađenja. Bottas i Stroll imaju kazne, RBR bi mogao ovdje iskoristiti kazne za motore. Nadam se jednom od boljih vikenda sezone.
Loki Ovo što Sportklub izvodi s F1 na MaxTV-u naprosto je sramota, ali to je Hrvatska. Kupiš pretplatu pa maknu sadržaj i nikome ništa.
wooddiebone Ja sam uzeo F1TV Pro i zadovoljan sam. Pitlane kanal je najbolja stvar ikad, a konstantno je dok gledam utrku na mobitelu upaljen i jedan onboard koji me trenutno zanima. Ako se gleda u društvu, možemo popalit main race + 5 onboarda.
wooddiebone Kako mi je žao eeee. I to nakon takve vožnje. Jedino kaj će mi isprat ovaj gorak okus je da se Hamster izvrti i slomi mali prst na nozi pa da odsjedi dve-tri utrke.
HideooKoojima wooddiebone Taj ima 1000 zivota ali jedva čekam da počne klečati kako mu je bolid spor i da on nije kriv...
zontra Sutra neka pada 3 min kisa pa stane na 3 min, pa opet padne itd. Ne prejako da moraju zaustavljat, ali dovoljno jako da svi imaju glavobolju voziti li na Interu ili Wetu. I jos ovaj cudni startni grid... ocekujem ludnicu! 😄