zontra Diskvalificiran Vettel, tako da je Hamilton 2., Sainz 3. itd... ali kad su uveli to pravilo? Znam da u kvalifikacijama treba biti barem 1 litra, ali to nije bilo u utrci?! Znam da je prijašnjih godina bilo barem jednom godišnje situacija da je netko stao nakon utrke i nikad nikog nisu diskvalificirali...
zontra Otkazan i Japan. Znaći sad moraju naći i zamjenu za Japan uz Australiju. A Turska i Meksiko su jako rubne i možda se i te 2 utrke odgode. Sve bi trebali u sljedeća 2 tjedna doznat. Zasad imamo sigurne sljedeće 4 utrke - Belgija, Nizozemska, Italija i Rusija. Znači to je do 26.9. I zadnje 2 u Saudijskoj Arabiji i Abu Dhabiju su sigurne (5.12. i 12.12.) Ali ovih 2 i pol mjeseca između je ko živ ko mrtav. SAD će održat jednu utrku, ali dvije teško pošto i u Teksasu sad postrožavaju mjere. Brazil je donio odluku da će se održat ove godine, ali su zatražili odgodu od tjedan dana. Sve mi se više čini da će se europska sezona produžiti sve do daleko u listopadu (ne bih se uopće žalio da se ubaci Mugello i Hockenheim/Nurburgring). I možda će ubaciti još jedan Bahrein tamo pred kraj. Čisto da pola sezone u zadnje 2 godine otpadne na Austriju i Bahrein.
wooddiebone Izgleda da uskoro otkazuju i Spa https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/automoto/suprug-pronasao-direktoricu-vn-belgije-u-krevetu-s-ljubavnicom-ubio-ih-obje-pa-presudio-sebi---663328.html
zontra Ma kakvi, to se već zna 4,5 dana. Pa mogu i bez nje organizirat. A i sigurno ne bi odgodili najvoljeniju stazu na kalendaru 9 dana prije nego što se treba održat vikend.
Heat Bolje što manje utrka taman da Max prestigne pedera, a da ne dobiju grid pentalty zbog 2 majmuna iz Mercedesa.
Heat Heat Lol, ne sjećam se da sam ovo uopće napisao. Anyway, Mercedes napušta Formulu E i fokus stavlja na F1, kao da su do sada bili loši. Najsmješnije je što sam konstantno viđao komentare da će napustiti F1, a u E ostati kao reklama za električne motore i budućnost.
zontra Belgija je jedna od onih država gdje je stalno loše vrijeme, ali nikako da padne kiša na utrci (ne računam ona zadnja 2 kruga da začine VN 2008.). A sad kažu da je šansa za kišu između 70% i 85% i za kvale i utrku. Najbolja staza na svijetu, rado bih napokon htio vidjeti i utrku po kiši. Moglo bi biti dosta iznenađenja. Bottas i Stroll imaju kazne, RBR bi mogao ovdje iskoristiti kazne za motore. Nadam se jednom od boljih vikenda sezone.
Loki Ovo što Sportklub izvodi s F1 na MaxTV-u naprosto je sramota, ali to je Hrvatska. Kupiš pretplatu pa maknu sadržaj i nikome ništa.
wooddiebone Ja sam uzeo F1TV Pro i zadovoljan sam. Pitlane kanal je najbolja stvar ikad, a konstantno je dok gledam utrku na mobitelu upaljen i jedan onboard koji me trenutno zanima. Ako se gleda u društvu, možemo popalit main race + 5 onboarda.
wooddiebone Kako mi je žao eeee. I to nakon takve vožnje. Jedino kaj će mi isprat ovaj gorak okus je da se Hamster izvrti i slomi mali prst na nozi pa da odsjedi dve-tri utrke.
HideooKoojima wooddiebone Taj ima 1000 zivota ali jedva čekam da počne klečati kako mu je bolid spor i da on nije kriv...