Da, bas je zbog guma bilo fora. Super se i drzo al jebiga, steta sto je toliko iza zavrsio. Dovi je super to izgurao na kraju
Formula 1
Hamilton najbrzi na oba treninga, ali nije toliko jako ispred po brzini u jednom krugu, ali i na simulaciji utrke su najbolji Mercedesi. Ja se stvarno nadam da nece i ove godine biti repriza proslih...
Hamilton najbrzi na oba treninga, ali nije toliko jako ispred po brzini u jednom krugu, ali i na simulaciji utrke su najbolji Mercedesi. Ja se stvarno nadam da nece i ove godine biti repriza proslih...Nisu.
Poprilično su podjednake sve tri momčadi u simulaciji utrke.
Sve je unutar dvije desetinke.
Od ove Nedjelje nakon utrke na SPTV-u će biti sažeci u 21h.
http://www.index.hr/sport/clanak/novu-sezonu-formule-1-od-sada-mozete-pratiti-na-nacionalnoj-platformi/1034218.aspx
Ajde barem nekakav pomak :)
"No i dalje ćemo pratiti uzbudljivo nadmetanje Lewisa Hamiltona u Mercedesu protiv drugoplasiranog lani, Kimija Raikkonena u Ferrariju, a i trećega u prvenstvu i drugog vozača Mercedesa – Valtterija Bottasa."
LMAO
"No i dalje ćemo pratiti uzbudljivo nadmetanje Lewisa Hamiltona u Mercedesu protiv drugoplasiranog lani, Kimija Raikkonena u Ferrariju, a i trećega u prvenstvu i drugog vozača Mercedesa – Valtterija Bottasa."Hrvatsko "novinarstvo".
LMAO
Dobro je, samo 0.65 sekundi zaostaju za Hamiltonom...
Haas ima 5. i 6. mjesto.
Mercedes i Hamilton opet u posebnoj ligi. Samo nek bude zanimljivo.
Ne znam koliko će Kimi još voziti, ali mislim da bi bilo odlično da osvoji sezonu i da se povuče. Sat je naštiman, sutra se gleda.
Prelijepo, Magnussen sad može kršiti ove naprijed, umjesto bijednika na kraju reda.
Kakva steta za Magnussena...
EDIT: sta je ovo sa Haasom?
Izgleda da je usro opet čovjek na zadnjem lijevom?
Baš šteta !!
Bit ce jako zanimljiva utrka do kraja.
Zadovoljavajuc pocetak sezone. P1 i P3.
Tak mi je žao Haas-a, nezz isto šta je sa Force Indiom, izgledali su kao da samo sudjeluju. Ovo mi je valjda prva utrka koju sam pogledao od kad je HRT izgubio prijenose, ali sve u svemu mogu reć da sam zadovoljan.
Pogledao utrku prije pola sata. Cijeli dan uspješno izbjego spoilere, hehe. Katastrofa za Haas, iako mislim da mogu biti zadovoljni s početkom. Ferrari čini mi se izgleda dalje od Mercedesa u odnosu na prošlu godinu.
I naravno, drago mi je što je McLaren začepio usta svima u vezi Honde. "How funny would it be if Toro Rosso beat McLaren, bla, bla."
Ja također pogledao cijelu dva i pol sata dugu snimku s Arena Sporta.
Odlična utrka sa neizvješnošću do zadnje sekunde. Drago mi je zbog pobjede Vettela, jer me Hamilton već živcira.
Obojica su užasno egoistično frustrirani likovi, pa mi je uvijek drago za onog drugog, kada ovaj prvi popizdi...
Bad luck za Lewisa; a najveći za Hass, katastrofa kako im se utrka okrenula.
Najviše sam sretan zbog McLarena i Alonsa; ovo mu je trebalo!
Kada bi ovako mogao biti konkurentan cijele sezone to bi bio pravi dobitak za F1.
Ricciardo nije bio danas na svojoj razini, kao ni Verstappen, makar je i ova razina bila super u odnosu na ono što je prije pokazivao i ne završavao utrku.
Bottas na kraju sretno u bodovima, zahvaljujući Hassovima.
GG za vikend, bila bu to zanimljiva sezona.
Nova FIA F1 grafika je odlična!
Molim boga da je u cijelosti prenesu u F1 igru ove sezone/godine.
Uređivanje poruke
U Ferrariju su sigurno bili presretni jer nisu morali reći Kimiju da se makne.
Odlicne kvale! Iskreno sam ocekivao Kimija na poleu, ali zakljucan 1. red je odlicna vijest i nadam se da ce tako zavrsit i sutra. Gasly fantastican kao 5. Hamilton kao 9. i. Verstappen kao 15. ce imati sta za raditi.
Nemam neka nerealna očekivanja za utrku, eventualno pobjeda Alonsa. :)))))))))))))